Milabella Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej! Ser nu att jag borde läst recensioner innan beställning men det gjorde jag tyvärr inte. 1. Orden skickas direkt ifrån Kina trots att företaget marknadsför sig som svenskt. 2. Det tog över en måna... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt nöjd med hela företaget. Fick hem en stege till toaletten men saknades skruv. Fick en väldigt bra kompensation för detta ( nästan för bra för att vara sant ) en ny påse skruvar skickades, nedd... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde potträningsbyxor då dessa hävdades vara i ekologisk bomull och svensk design. Dom kom hem i en billig påse som såg ut att komma från Temu/Joom/Shein. Rekommenderar verkligen inte att kö... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köp inte från Milabella! Produkterna stämmer inte överens med hemsidan, potträningsbyxorna vi köpte var inte läckagesäkra eller vattentäta. Företaget vägrar ta emot reklamation och är jättesvåra at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Vi grundade vårt företag med en enkel idé – att göra vardagen tryggare, smidigare och mer inkluderande för alla. Oavsett om det handlar om småbarn, vuxna med särskilda behov eller äldre med inkontinens, vill vi erbjuda praktiska produkter som verkligen gör skillnad i vardagen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

41 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Inte alls bra

Inte alls bra, det läcker igenom -uppfyllde inte alls mina förväntningar!

4 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stor Varning! Hälsovådliga blöjor!

Stor varning! Hälsovådliga produkter!
Uppdatering: Vi fick hem blöjorna och efter att vi tvättat blöjorna i 30 grader och parfymfritt tvättmedel och torkat dom så satte vi på dom vår 1,5 åring i någon timme, varefter vi tog av dom och då såg vi stora utslag på underlivet. Fruktansvärt!
Vi kommer anmäla företaget till Konsumentverket och Allmäna reklamationsnämnden. Varning för oärligt företag. Droppshipping, det vill säga att varorna kommer direkt från Kina, inget eget lager alltså. Du kan själv beställa exakt samma varor från Temu eller AliExpress till bråkdelen av priset.

1 september 2025

Pottträningstrosor funkar ej

Jag köpte pottträningtrosor och 1, tog det fyra veckor att få paketet. 2, trosorna funkade inte. Första gången min dotter kissade i trosorna så gick det rakt igenom som med ett par vanliga trosor. Trodde det skulle absorbera med.

Till och med monstrosor är bättre.

29 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag skulle ha läst omdömen här innan…

Jag skulle ha läst omdömen här innan min beställning. Jag fick varorna häromveckan men gillar inte dem. Toaletttrappan är svag för mina barn, och vi inte ens testat det utan monterat det. Men bolaget tar inte emot returer. Trosorna har vi bara tittat via påsen men vet ej om kvaliteten varken funktionella delen eftersom vi inte öppnade själva påsen. Men bolaget nekar returer. Verkligen dåligt. Kommer anmäla detta till konsumentverket så att folk inte blir lurade att dem kan returnera fast dem inte kan i vekligheten dvs folk luras via reklam på nätet. En sort bedrägeri att bolaget lever på engångsbetalningar.

26 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag gick i fällan och trodde det var…

Jag gick i fällan och trodde det var ett seriöst företag. Jag beställde hem potträningsbyxorna och blev i efterhand varse om att det var dropshipping. Det står på hemsidan att produkterna är labb-testade och har certifikat, men för över 3 veckor sedan mailade jag och frågade om jag kunde få se dessa dokument och har ännu inte fått svar. Jag vågar inte använda dessa byxor på mina barn, vem vet vilka hemska kemikalier dessa innehåller som kommer skada mina barns hud och bakterieflora i undergiven. Så tråkigt att det inte går att returnera när plastpåsen öppnas (som man ju gör för att granska att varorna är hela när man får dem).

30 juli 2025

Scam

Scam. Bara det faktum att de påstår att du inte kan avbryta en order om arbetsdagen är slut, säger ju allt. Uselt företag som lurar folk. Köp ej!

14 augustus 2025

Dyrt skräp från Kina

Dyrt skräp från Kina.
Toaletten är i tunn plast som knappt håller ihop. Skrattade gott när jag försökte få ihop den. Hade kvalitet varit bättre hade det varit en toppen produkt!
Den portabla pottan var rent skräp som redan var trasig vid leverans. Underkläderna kändes billiga i kvaliteten och var obekväma, absolut inget som min dotter ville ha på sig.

24 juli 2025

Dropshipping

Dropshipping. Så tråkigt. Kommer inte använda till mitt barn och kan inte returneras när man öppnat plasten runt som inte känns som plombering. Rekomenderar inte

24 juli 2025

Virksomheden skriver ingen steder

Virksomheden skriver ingen steder, at varer er dropshipping fra Kina. Samme design som Temu. På deres hjemmeside kan man bagefter finde certifikater ift granseværdier ift kemikalier (som er gennemført i Kina). Jeg synes deres hjemmeside er vildledende, jeg vil aldrig bruge dette tøj til mit barn. Venter på svar fra kundeservice for at sende varen tilbage.

23 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam virksomhed - stjæler penge, sender billige Kina produkter!

Scam virksomhed.

Jeg bestilte 2 x toilet sæder, og 8 par underbukser til blestop.

Vi fik et tracking nr, og modtog en pakke efter 3 uger, men der var kun 1 x toilet sæder. Og intet andet.

Det viser sig at det kommer direkte fra en eller anden TEMU shop. Og er så ringe kvalitet at du er bedre tjent ved at bygge et sæde ud af rustne søm istedet.

Det er ikke til at få fat i kundesupport.

Har mistet 1200 dkk.

Virkeligt ærgeligt at det er det er blevet så nemt for dem at lave så tjekkede hjemmesider, det er seriøst snart ikke til at finde ud af hvad der er snyd og hvad der er rigtigt.

22 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Produkter sendt fra Kina

Jeg havde indtrykket af, at produkterne blev sendt fra Sverige. Det ærgrer mig, at denne side foretager dropshipping fra Kina og videresælger billige produkter fra Temu/Shein eller andet. Det synes jeg ikke, at vi kan være vores børn bekendt. Jeg ønsker personligt ikke at give mine børn pottetræningsundertøj på, som kan være fyldt med kemikalier fra en billig produktion.

Jeg ønsker i hvert fald at sende min ordre retur.

Hilsen Anka fra Danmark

21 juli 2025