2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Overdreven veel knoflooksaus

Overdreven veel knoflooksaus, betaal de jackpot voor een medium kapsalon waarbij ze het te kort aan vlees opvullen met saus kerel kent geen woord van onze taal. Ik zou hem overslaan

24 april 2026

2 pizzas besteld bambino salami en een…

2 pizzas besteld bambino salami en een gewone pizza salami ,op de gewone pizza salami zat geen salami. Gebeld met het bedrijf en men zegt dat er wel salami op zit. Komen ook niet met het voorstel om de pizza om te ruilen . Uitermate slechte klant vriendelijkheid.

12 maart 2026

Koud eten

Kapsalon XXL besteld. Eten was lekker, maar koud. Zal hier niet meer bestellen.

5 december 2025

Wij hadden online via hun website eten…

Wij hadden online via hun website eten besteld, dat om 16:00 uur klaar zou moeten zijn. We hadden bij de opmerkingen aangegeven dat we met pin wilden betalen. Ten eerste kwamen we precies om 16:00 uur aan, maar het eten moest nog klaargemaakt worden, wat niet erg professioneel is. Ten tweede konden we in eerste instantie niet met pin betalen, terwijl we dit duidelijk hadden aangegeven. Blijkbaar kan het wel als je telefonisch bestelt, wat vreemd is. Voor ons een waardeloze ervaring, dus 1 ster.

4 augustus 2025

Even een snel een hapje gegeten

Even een snel een hapje gegeten. De sla was oud en al bruinig, het was een smerige tent niet goed schoon. Tot overmaat van ramp moesten we betalen er stond op de menukaart dat de schotels incl frisdrank waren. De frisdrank moesten we apart betalen, toen we er wat zeiden zei hij: ja fout op de menukaart maar ik heb mijn eigen systeem! Meteen kwam er een andere man bijstaan een beetje intimiderend, we moesten gewoon betalen! Ik zei als het jouw fout is op de menukaart dan los je dat netjes op. Had hij niks mee te maken hij had z’n eigen systeem. Ook nog schreeuwende en onaardige bediening en eigen kids die daar rond lopen te rennen. TIP: GA HIET NOOIT ETEN!

15 april 2024

Bezorgtijd: twee uur

Ik heb twee uur (op een paar minuten na) op mijn pizza moeten wachten. Ik verwacht als klant dan op zijn minst excuses, maar ipv excuses aanbieden poeiert het personeel aan de telefoon je af met onwaarschijnlijke verhalen en het bezorgend personeel gaat in discussie met je, omdat je je vooral in hun schoenen moet verplaatsen, niet andersom.

Twee uur wachten op een pizza is in elke scenario onacceptabel. Als je als restaurant niet de capaciteit hebt bestellingen (redelijk) op tijd te bezorgen ongeacht de drukte in het restaurant zelf, moet je overwegen niet meer te bezorgen.

Ik heb hiervan twee dingen geleerd: Ik doe mijn bestellingen vanaf nu telefonisch en ik bestel nooit weer bij Milano Pizza.

Pizza was overigens matig.

1 januari 2018
Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken