Jeg nyder at bruge disse krydderier, de er gode i retter giver smag. Bl.a. sort Salt - DUKKAH grøn/rød - rosesalt og salt❤️F HEARTS er fantastiske til at pynte dine salater med, ser flot ud og giv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Krydderierne giver maden et ekstra pift og madlavning en ekstra dimension. Almindelige sunde retter bliver pludselig spændende, og jeg er begyndt at give krydderier som gave. Kvaliteten er super, og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Krydderierne er så gode - er super til ovn grøntsager, dip og ikke mindst gør den kedelige hytteost til en stjerne…. Vil ønske man kunne få alle jeres lækre produkter i refill poser… Man får helt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har altid godt kunnet li’ at lege med krydderier, jeg har fået en aha efter jeg er begyndt at bruge jeres krydderier, der er en kæmpe kvalitet til forskel, vil varmt anbefale jer til andre.
Bedrijf heeft geantwoord
Formålet med Mill & Mortar er i al sin enkelhed at fortælle de mange fantastiske historier om krydderierne og at give dig lysten og råvarerne til at krydre din mad. Vi udvælger vores krydderier efter et princip, vi kalder ‘Product of Origin’, og det indebærer at vi går efter: – Krydderier af årets høst, der ligner, dufter og smager, som da de blev høstet – Krydderier med en oprindelse. Vi ved hvornår og hvordan de er dyrket og høstet. Og vi ved, at det er sket på en måde, så jordens ressourcer ikke udpines til skade for mennesker, dyr eller andre økosystemer – Unikke produkter, der kan fortælle en historie om mennesker, der arbejder for at skabe noget unikt. Men kvalitet er også at forbrugeren bliver vejledt i og inspireret til at bruge råvarerne og at produktet passer til vores livsstil i sit udtryk og ser godt ud på køkkenhylden.
Staktoften 22C, 2950, Vedbæk, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Endnu engang har vi modtaget en lille pakke fra jer og er fuldt ud tilfreds både med service og produkt, - og til jer der ikke har smagt den røgede salt, prøv det og du bliver afhængig ligesom os!

Gode klassiske produkter og inspirerende nyt. Funktionel emballage. Anbefaler

Antwoord van Mill & Mortar
Det er altid spændende at "prøve noget nyt" og krydderierne kan bruges til flere retter :-)

Antwoord van Mill & Mortar
Jeg modtog produktet som ønsket, og der var ikke nogen problemer med leverancen. Udover det, så er produktet et af god kvalitet, og jeg bruger det ofte.

Antwoord van Mill & Mortar
Jeg har bestilt mange forskellige krydderier ved Mill & Mortar, og jeg er kæmpe fan. De er simpelthen så lækre. Derudover er der hurtig levering. Jeg kan kun anbefale dem.

Antwoord van Mill & Mortar
Meget lækre krydderier af højeste kvalitet og god information om dem.

Antwoord van Mill & Mortar
Elsker jeres opskrift på dressing til kålsalat
Med brug af Cabbage Karma… mums
Dejlige produkter..

Antwoord van Mill & Mortar
Ctron peber er essentiel. Sikke en duft og smag. Bruger den flittigt.

Kvalitetskrydderier.
Som altid gode krydderier med masser af smag.

Antwoord van Mill & Mortar
Rigtig gode og smagfulde krydderiblandinger.

Antwoord van Mill & Mortar
Hurtig levering. Fine beskrivelser af indhold og inspiration til retter med dem.
Dyre..men investeringen værd.
Disse skønne krydderier gør min madlavning så meget bedre ...og så er de smukke at have stående.

Antwoord van Mill & Mortar
Masser af smag. Bruger ikke uforbeholdent store mængder krydderier med henblik på at opnå den ønskede intensitet i smagsindtrykkene.

Hurtig levering 👍🏻
Stor positiv oplevelse med krydderierne, som fuldt lever op til forventningerne, dejlige smag i dem alle .

Antwoord van Mill & Mortar
Jeg er så stor fan af jeres krydderier, madlavning har fået en helt ny dimission, men masse af ny smag.

Antwoord van Mill & Mortar
Jeg køber kun øko mandler hos Mill&Mortar, da kvaliteten helt i top.
Deres krydderier er jeg lige begyndt på, og det glæder mig, at de også er økologiske.
Levering lige til døren.
Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Mill & Mortar
Lees meer over geverifieerde reviews.