Jeg nyder at bruge disse krydderier, de er gode i retter giver smag. Bl.a. sort Salt - DUKKAH grøn/rød - rosesalt og salt❤️F HEARTS er fantastiske til at pynte dine salater med, ser flot ud og giv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Krydderierne giver maden et ekstra pift og madlavning en ekstra dimension. Almindelige sunde retter bliver pludselig spændende, og jeg er begyndt at give krydderier som gave. Kvaliteten er super, og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Krydderierne er så gode - er super til ovn grøntsager, dip og ikke mindst gør den kedelige hytteost til en stjerne…. Vil ønske man kunne få alle jeres lækre produkter i refill poser… Man får helt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har altid godt kunnet li’ at lege med krydderier, jeg har fået en aha efter jeg er begyndt at bruge jeres krydderier, der er en kæmpe kvalitet til forskel, vil varmt anbefale jer til andre.
Bedrijf heeft geantwoord
Formålet med Mill & Mortar er i al sin enkelhed at fortælle de mange fantastiske historier om krydderierne og at give dig lysten og råvarerne til at krydre din mad. Vi udvælger vores krydderier efter et princip, vi kalder ‘Product of Origin’, og det indebærer at vi går efter: – Krydderier af årets høst, der ligner, dufter og smager, som da de blev høstet – Krydderier med en oprindelse. Vi ved hvornår og hvordan de er dyrket og høstet. Og vi ved, at det er sket på en måde, så jordens ressourcer ikke udpines til skade for mennesker, dyr eller andre økosystemer – Unikke produkter, der kan fortælle en historie om mennesker, der arbejder for at skabe noget unikt. Men kvalitet er også at forbrugeren bliver vejledt i og inspireret til at bruge råvarerne og at produktet passer til vores livsstil i sit udtryk og ser godt ud på køkkenhylden.
Staktoften 22C, 2950, Vedbæk, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Lækre krydderier, som bare giver maden et ekstra pift.

Antwoord van Mill & Mortar
Jeg får fornyelse i min madlavning - en fornyelse, der understøtter enkel madlavning og madlavning baseret på grøntsager.

Suveræne krydderier
Jeg er endnu aldrig blevet skuffet over blandingerne, kun over at en blanding er udgået 😉😉

Antwoord van Mill & Mortar
Dejlige krydderier og lækker emballage
Fint med opskriftkort til inspiration
Jeg er stor fan og vil helt sikkert anbefale jer til andre

Antwoord van Mill & Mortar
Rigtig god dialog og super fine krydderier og dejligt at man også kan få dem som refill

Antwoord van Mill & Mortar
Hej jeg er meget tilfreds med mine nye krydderier de er blevet afprøvet med held ...det dufter vidunderligt når man åbner en bøtte

Antwoord van Mill & Mortar
Stort udvalg af friske aromatiske krydderier / blandinger.
Overskuelig webshop og hurtig levering.
Ps. Tydelig angivelse af tilsat salt på de få blandinger ville være gavnligt for dosering af salt.
Edit: Har fået et klart og oplysende svar omkring salt i få produkter = tak for det.

Antwoord van Mill & Mortar
Jeg er ikke kommet så langt med at bruge endnu, men det jeg har prøvet smager godt ❤️🥰❤️

Antwoord van Mill & Mortar
Endelig har jeg fået alle jeres produkter i hus 👏
Altid en god oplevelse 🥰 i dag står den på kardemommesnurre. Jeg har aldrig arbejdet med kardemomme før, det dufter dejligt. Jeg fornemmer den gode kvalitet i produktet.
Hvad er et køkken uden
MILL OG MORTAR ❤️

Antwoord van Mill & Mortar
Vildt lækre produkter som man har lyst til at trylle og være kreativ med i køkkenet. Udover det, er de dåser de kommer i smukke, så de ikke behøver gemmes væk i køkkenskufferne. Super hurtig levering. Både enkelt-krydderierne og flere blandinger er favoritter herhjemme. Især Piment d’Espelette og Smokey Sally er yndlings. De varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van Mill & Mortar
Krydderier af god kvalitet!
Hurtig levering og god information sendt pr mail om krydderierne.
Altid et godt sted af handle.

Antwoord van Mill & Mortar
Vi er så forskellige at krydderier er en meget personlig oplevelse. Vi har forskellige smagspaletter og der er ingen måde at give råd på.Man er nødt til at lede indtil man finder himlen i munden.Jeg elsker duften og smagen af Orienten og jeg har fundet noget af det i jeres krydderier. Ægthed kan kun smags, hvor de dyrkes.

Antwoord van Mill & Mortar
Det er super lækre krydderier der gør at jeg får spist mange flere grøntsager 🤩

Antwoord van Mill & Mortar
Hurtig levering og krydderierne smager fantastisk. Ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Antwoord van Mill & Mortar
Er vild med jeres krydderier, er så småt ved at skifte vores krydderier med alternativer fra jer for de smager bare af mere. Selv min mor på 82, skal have med næste gang vi køber 🤩

Antwoord van Mill & Mortar
Fantastisk velsmagende krydderier, helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

Antwoord van Mill & Mortar
Lees meer over geverifieerde reviews.