Zeer slechte ervaring met deze dropshipper. Ik heb een artikel besteld dat bij ontvangst defect bleek en niet werkte. In plaats van een oplossing te bieden, bleef de klantenservice volhouden dat he... Toon meer
Milo & Moon adverteert prominent met "14 dagen gratis uitproberen" en een "Niet goed, geld terug"-garantie. Dit is echter een wassen neus. Het blijkt een dropshipper te zijn waarbij je ret... Toon meer
In november de magische toren besteld, ik speelde het de eerste keer een maand later en ik kwam er toen achter dat er een stokje ontbrak. Het contact was goed en snel, eerst kreeg ik een korting aa... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Voelt steviger dan ik had gedacht
Voelt steviger dan ik had gedacht. Ik was bang dat het goedkoop plastic zou aanvoelen, maar dat is niet zo. Tot nu toe houdt het goed stand.
Werkt precies zoals beschreven
Werkt precies zoals beschreven, wat tegenwoordig best zeldzaam is. Geen verrassingen bij aankomst. Dat is voor mij al winst.
Het is niet perfect maar ik ben er…
Het is niet perfect maar ik ben er tevreden mee. Er zijn kleine verbeterpunten. Over het algemeen voldoet het aan mijn verwachtingen.
Het was goed verpakt
Het was goed verpakt, wat ik altijd waardeer. Niets dat los in de doos lag te rammelen. Voelde netjes verzorgd.
Zeer slechte ervaring met deze dropshipper
Zeer slechte ervaring met deze dropshipper.
Ik heb een artikel besteld dat bij ontvangst defect bleek en niet werkte. In plaats van een oplossing te bieden, bleef de klantenservice volhouden dat het product “gewoon werkt”, terwijl ik duidelijk heb aangetoond dat dit niet zo is.
Vervolgens werd ik continu aan het lijntje gehouden met standaardreacties, zonder echte hulp. Retour werd geweigerd en geld terug was blijkbaar geen optie.
Dit is geen service, dit is verantwoordelijkheid ontwijken. Als klant sta je hier volledig in de kou zodra er iets misgaat. Absoluut geen aanrader.
De verzending duurde iets langer dan…
De verzending duurde iets langer dan verwacht, maar niets om me druk over te maken. De updates waren duidelijk. Ik wist waar het was.
Dagelijks favoriet
Mijn dochter gebruikt dit elke dag zonder er zat van te worden. Dat gebeurt hier bijna nooit. dus ja, best onder de indruk.
Stevig en geen rare luchtjes
Ik was bang dat het goedkoop zou aanvoelen maar dat doet het niet. Het ligt stevig in de hand. Geen rare geur of losse onderdelen.
Al meer dan 2 weken aan het wachten…
Al meer dan twee weken aan het wachten op mijn bestelling en nog steeds niets ontvangen. Track en trace blijft al 3 dagen onveranderd hangen. Krijg enkel constant mails dat mijn bestelling eraan komt en ik geen actie moet ondernemen maar dit duurt echt veel te lang!
De klantenservice was vriendelijk toen…
De klantenservice was vriendelijk toen ze reageerden. Het duurde iets langer dan verwacht maar het antwoord hielp wel. geen groot probleem.
BESTEL HIER NIET
In de eerste instantie leuke kindersloffen besteld. Waren best prijzig. Vervolgens weken op gewacht, 1x gedragen en gelijk een oor eraf. Komen gewoon uit China en is echt troep. 5 mails gestuurd en nog steeds geen reactie.
Voelt niet massaal of haastig gemaakt
Voelt niet massaal of haastig gemaakt. Het lijkt alsof er over nagedacht is. Dat merk je.
360 Tandenborstel besteld
360 Tandenborstel besteld, zeer lang moeten wachten op levering. Aangekomen, komt recht van China… ROMMEL. Bestel hier niet !!!
De levering duurde één dag langer
De levering duurde één dag langer, maar de updates waren duidelijk dus ik maakte me geen zorgen. Ik wist steeds waar het was. Dat hielp veel.
Geen aanrader.
Een mailtje gestuurd naar de supportafdeling. Tot op vandaag geen reactie gehad. De schoentjes heb ik uiteindelijk ontvangen. Helaas klopt de maat van de bestelde schoentjes bij lange na niet.
De kleuren zijn in het echt zachter
De kleuren zijn in het echt zachter, wat ik eigenlijk fijner vind. Op foto’s leek het feller. In het echt voelt het rustiger.
Gegarandeerd je geld kwijt
Gegarandeerd je geld kwijt, je besteld en betaald, krijgt niks, alleen vage mails van zogenaamde hulpvaardige medewerkers. Stelletje oplichters zijn het. Ook via telefoon of andere kanalen niet te bereiken, ik zou ze graag eens tegenkomen
De verpakking had iets beter gekund
De verpakking had iets beter gekund. Maar het product zelf is goed, dus dat maakt me weinig uit. Nog steeds tevreden.
Misleidende dropshipper, weigert wettelijk retourrecht en zet aan tot douanefraude
Het blijkt een dropshipper te zijn waarbij je retouren op eigen kosten (€20+) naar een vaag adres in China moet sturen, iets wat ze nergens tijdens het bestelproces duidelijk vermelden.
Tot overmaat van ramp vroeg de klantenservice mij per mail expliciet om een lagere waarde op het douaneformulier in te vullen om importkosten te ontduiken (dit is belastingfraude). Ze weigeren zich aan de Nederlandse wet te houden. Koop hier niets!
Update 14 april:
Na het indienen van een klacht bij de ACM en het inschakelen van de betalingsprovider (Mollie), heeft de webshop eindelijk contact opgenomen en het volledige bedrag teruggestort.
Hoewel de zaak nu is opgelost, verander ik mijn review niet naar 5 sterren. De weg naar deze terugbetaling was onnodig moeilijk en pas mogelijk na zware druk.
Wees dus gewaarschuwd dat je je rechten hier goed moet kennen en hard moet opeisen.