Via yoga met Milou op YouTube ben ik bij Mogy terechtgekomen. Heerlijk om thuis de video’s te volgen op mijn eigen tijd. Het fijne aan Milou is dat ze humor heeft en altijd aangeeft dat naar je licha... Toon meer
Goede video's die je helpen sterker en flexibeler te worden. Ik merk dat ik meer kracht heb en voel me soepeler. Milou maakt leuke video's waarin ze heel goed uitlegt wat je moet doen zodat je het ide... Toon meer
De Mogy app van Milou staat vol met fijne workouts met veel diversiteit die prettig zijn om te volgen door de humor die Milou erin stopt. Het is in het begin even zoeken om de structuur van de app te... Toon meer
Milou heeft een geweldig platform neergezet met fijne en diverse workouts. Je kunt een programma volgen of zelf de workouts doen die jouw lichaam op dat moment nodig hebben. Ik ben fan!
Wil je meer verbinding voelen met jezelf en jouw unieke lijf. Werken aan je gezondheid op een zachte, speelse en leuke manier? Niet van alles moeten, maar van alles ontdekken en ervaren? Dan ben je bij de Mogy community aan het juiste adres. Gezondheid is niet een bepaald gewicht, kledingmaat of vetpercentage, maar gaat over hoe je jezelf voelt. Word jij met energie wakker? Voel je mentale ruimte om met tegenslagen om te gaan? Ben je fysiek sterk en soepel genoeg om je boodschappen en/of kids te dragen zonder rugpijn? Hoor jij de fluisterende signalen van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen? Wanneer je je mentaal en fysiek fit voelt is alles in het leven makkelijker en leuker. Met de Mogy community help ik je weer in contact komen met je lijf. Voelen of je lichaam gespannen of juist relaxed is en of je rust of juist beweging nodig hebt. Niet meer om je heen zoeken naar antwoorden, maar naar binnen keren zodat je jouw lichaam (opnieuw) leert gebruiken, zonder gebruiksaanwijzing. Of je nu soepeler, sterker, sneller of rustiger wil worden, I’ve got you! Met de Mogy app, die je thuis kunt volgen, wordt werken aan je gezondheid makkelijk en leuk! Samen gaan we op ontdekkingsreis om te onderzoeken hoe het nu met jouw gezondheid staat en waar we nog meer in mogen groeien. Groei je met mij mee? Zodat je de veerkracht voelt om mentaal en fysiek sterk te zijn wanneer het moet en vooral zacht te blijven als je zacht wil zijn.
Nederland
- milouturpijn.nl
Mensen keken ook naar
Mogy heeft mij geholpen om nog meer…
Mogy heeft mij geholpen om nog meer lichaamsbewustzijn te krijgen en beter te ontspannen. Ik voel beter wat mijn lijf nodig heeft en na elke sessie heb ik het gevoel dat ik 3 uur geslapen heb. Bizar hoeveel meer rust ik ervaar na het doen van Mogy en hoe beter ik mij kan focussen gedurende de week. Ik had nooit verwacht dat beweging en vooral ook stil liggen en ontspannen mij zoveel mentale rust zou geven.
Yoga vanuit de tuin
Ik heb een abonnement voor de Mogy-app cadeau gedaan aan mijn zus en ze is er superblij mee! Heel fijne en toegankelijke oefeningen, ook op afstand goed te volgen, en met de spark & humor die we van Milou gewend zijn. Helemaal top! Mijn zus heeft twee jonge kinderen en sporten schiet er dan al snel bij in, maar deze app en de bijbehorende community biedt echt een uitkomst. Ze doet zelfs mee vanuit haar tuin, hoe chill is dat. Aanrader dus!
Aanrader!
Milou heeft een heel fijn programma gemaakt waarin alles voor fysieke en mentale gezondheid aan bod komt. Ze is heerlijk motiverend, grappig en positief. De app werkt prettig en overzichtelijk! Aanrader!
Geweldig app en docente
Geweldige app, fijne manier van lesgeven maar ook diversiteit. Niet alleen yoga maar ook fijne meditaties en ademhaling oefeningen. Eindelijk een fijne app!
Blij en energiek de week door
Vrolijke en energieke manier om in beweging te komen zowel fysiek als mentaal!
Ik ben al jaren fan van Milou
Ik ben al jaren fan van Milou, zoals zij is er gewoon maar één. Ik vond yoga altijd wat zoetsappig, vrouwen met van die zachte zweef stemmen. Dankzij Milou ben ik fan van yoga. Lekker down to earth, humor, uitdaging, ze sleept je door alle posities heen. Al denk je van tevoren ‘ ik ga echt geen kwispelende hond nadoen’ met Milou doe je hem lachend. De app die ze heeft ontwikkeld is helemaal op z’n Milou’s en zelfs nog extra want ze heeft de afgelopen jaren kennis opgedaan die ze bundelt in haar app. Ademhaling, zelfbewustzijn, houdingen en ook heerlijke kracht oefeningen. Ik vind het een super fijne combi. Waar ik met bootcamp vaak zonder enig idee hard aan het beuken was wordt ik me nu bewust gemaakt van mijn houding en het aanspannen van spieren. Zo wordt een push-up opeens veel bewuster of het aanspannen van je core. Ik vind Milou enorm betrokken, liefdevol, grappig, professioneel en een schat. Al je vragen kan je stellen, dat maakt de app zo fijn. Je mag zelfs ideeen inbrengen waar ze wat mee doet. Ik kan nog wel een hele riedel schrijven maar uiteindelijk is het natuurlijk heel persoonlijk of het voor je werkt of niet. Gewoon proberen en wie weet wordt jij ook net zo verliefd op haar ;-)