Vi havde den skønneste bedemand, Camilla, som med sin ro og sit nærvær guidede os gennem hele forløbet ved min mors død og efterfølgende bisættelse. Camilla havde det store overblik og sørgede for... Toon meer
En meget empatisk håndtering af bisættelse af min mand , den 22/4- 26 Michaela guidede mig gennem forløbet ! Fra afskeds tøj til blomster ! På rustvognen blev der lagt ekstra Magnolia fra haven !... Toon meer
Midt i sorgen og chokket over vores mors pludselige bortgang oplevede vi desværre et mangelfuldt forløb hos “min afsked”, både ift. orientering og rådgivning, men også da vi selv blev nødsaget til at... Toon meer
Vores far ønskede en borgerlig bisættelse, hvor vi selv stod for afskeden, og efterfølgende at få asken spredt ud over fjorden. Else guidede os roligt og nærværende igennem det hele, fra tilladelser... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Min afsked er en kæde af nærværende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, Hjørring og Nørresundby. Vi bestræber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfølgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.
Min afsked - Hele vejen
Geschreven door het bedrijf
- Vi er en kæde af nærværende, troværdige og kompetente bedemænd, som dækker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
- Livet er unikt, og det skal afskeden også være. Vi rådgiver og hjælper med alt det praktiske i den svære tid. Vi tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om de efterladte, så de kan føle sig trygge og i gode hænder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.
Skrågade 4, 9400, Nørresundby, Denemarken
- kontakt@minafsked.dk
- minafsked.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Min Afsked var Bedemand ved min elskede…
Min Afsked var Bedemand ved min elskede kones bisættelse,
De gjorde det så dejligt og afslappende for mig og mine børn. De var også bedemand ved min mors begravelse sidste år, med samme følelser - jeg kan kun anbefale,
Tusinde tak til " Min Afsked"
De kan deres kram
Det var en rigtig god oplevelse at lade min afsked sørge for alt i forbindelse med min mors bortgang.
Meget omsorgsfuldt og fantastisk empati.
I gør det så godt og anbefaler jer gerne til andre.
Stille og rolig og så fin en oplevelse
Joakim er dejlig at aftale med han…
Joakim er dejlig at aftale med han orienterer så fint når man ikke aner hvad man skal gribe og gøre i.
TAK, MIN AFSKED!
I forbindelse med min mors dødsfald valgte vi, at gøre brug af Min afsked, som også havde været behjælpelige ved min fars bisættelse.
Min afsked tog virkelig hånd om os, rådgav og vejledte til UG!
Deres menneskelige egenskaber og overskud gjorde, at bisættelsen blev en smuk og mindeværdig afsked med min mor.
Jeg vil til hver en tid anbefale Min afsked til andre.
TAK!
Jeg var ikke tilfreds med forløbet.Og…
Jeg var ikke tilfreds med forløbet.Og prisen ligge meget høj.
Det var bare så smukt en afskedige og i…
Det var bare så smukt en afskedige og i tog jer god tid
En nærværende og informativ oplevelse.
En nærværende og informativ oplevelse.
Ingen tvivl om hvorledes tingene skulle foregå.
En god afslutning
Meget behagelig tone og omgang med de pårørende
Meget behagelig tone og omgang med de pårørende
Super gode Bedemænd
I er meget omsorgsfulde og i er rigtige gode og rare og søde mennesker og I er super dygtige til jeres arbejde som Bedemænd/Bedemand. Tusind Tak for jeres hjælp i Forbindelse med min Elskede ægtemand Martin Sørensen Bortgang. Jeg vil anbefalde jer til andre. 😭🥰 hilsen Hanne Sørensen
Det var så stille og roligt og fint
Det var så stille og roligt og fint. Vi fik god tid til at få sagt farvel.
Kisten var så fint pyntet i kirken.
Tusind tak.
Meget kompentent vejledning i en svær tid.
Det betyder meget at man mødes at forståelse, ro og masser af tid, til at tale tingene igennem, og hjælpe til at træffe en masse valg..god vejledning hele vejen igennem. Meget kompetent begravelses vejleder, Else, og super indlevelse i vores situation.
Alle vi har været i kontakt med,har…
Alle vi har været i kontakt med,har været ualmindelig tiltalende, flinke rare behagelige.
Jeg synes de ydede en god service
Jeg synes de ydede en god service. De var venlige og forstående og de var der til tiden. Alt i alt har jeg ikke noget at klage over.
Høflig betjening
Hurtig, høflig og kompetent betjening.
Dog kom det som noget af en overraskelse, at kremeringsudgiften ikke var med i overslaget. Dermed endte prisen i den høje ende.