Mindcontroller Anders Aakjær Lassen Reviews 199

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Festligt indslag ved min mands 70 års fødselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestående af vores voksne børn og børnebørn - blev vi alle tryllebundet Jeg nød som mormor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bedrijfsentertainmentservice
  2. Goochelaar

Geschreven door het bedrijf

Psykologisk underholdning i højt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Festligt indslag ved min mands 70 års…

Festligt indslag ved min mands 70 års fødselsdag, som gjorde lykke.
Jeg nød som mormor at se dem forbløffede, smilene , grinene - hvordan gjorde han? Hvordan kunne han?
Og da den lille på 3 år gik i vejen på “senen”’- blev der da bare lynhurtigt lavet en lille sød ballonhund - så var han beskæftiget.
Dejlig dag - tak

26 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Han blæste mine gæster omkuld.

Anders underholdt til min 70 års fødselsdag. På forhånd havde han lovet at blæse gæsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hånd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer efter det andet. Han var desuden charmerende og morsom. Gæster talte meget om det efter showet.
Jeg kan varmt anbefale Anders til både firma- og private arrangementer.
Flemming.

21 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi gav dette show i fødselsdagsgave og…

Vi gav dette show i fødselsdagsgave og det var en kæmpe succes. Anders var fuld energi og leverede en fantastisk optræden, som vi stadig snakker om flere dage efter. Vi forstår simpelthen ikke, hvordan det kunne lade sig gøre.

20 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tænk at kunne forudsige sin egen sygdom…

Tænk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sørge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det første til UG+ og slange - vi er stadig totalt mystificerede! - som sagt sørgede han så også for formidabel vikar da han blev influenzaramt - hans bror Mikkel tryllebandt ligeså vel som han selv Meget anbefalingsværdigt!

29 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Showet var helt fantastisk og…

Showet var helt fantastisk og underholdende fra start til slut. Kære Anders, du leverede en stærk og engagerende præstation, som virkelig gjorde oplevelsen mindeværdig.

23 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk show med mysterier og finurligheder som folk taber underkæben over.

Anders er en stjerne, og hvis vi kunne give ham en ekstra stjerne, så havde vi helt klart gjort det.
Med sin professionalisme og nærvær tryllebandt han hele salen, og resten af aftenen/natten og selv under morgenmaden næste dag blev der talt om de mysterier og finurligheder, som han udsatte os for. Det er helt sikkert et show, som folk kommer til at tale om i lang tid.
Vi kan på det varmeste anbefale Anders, som underholdt os til Islev Bridge Klubs 70 års jubilæum.

24 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nogle træer vokser bare ind i himlen!

Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrådte til min 50 års fødseldagsfest. Alle gæster blev “blown away”: “Uvirkeligt??”, “Hvordan gjorde han??”
Sønnike var parat til at hyre ham på stedet til sin konfirmation, selvom den først ligger et par år ud i fremtiden- og jeg var nu heller ikke i tvivl. Nogle træer vokser bare ind i himlen! Anders får vores allervarmeste anbefaling.

29 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk show som involverede alle…

Et fantastisk show som involverede alle deltagerne, gav en super energi og som vi efterfølgende har talt meget om 🤩 Hvordan Anders bærer sig ad og rammer så korrekt hver gang, har vi ikke kunnet lure 🤔😁 Kan helt klart anbefales 👌

5 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En wow-oplevelse fra start til slut – tak Anders!

Vi havde fornøjelsen af Anders til vores julefrokost, og det var ganske enkelt en kæmpe succes! Fra start til slut var der fuld opmærksomhed, masser af grin og ægte wow-momenter.

Stemningen blev løftet med det samme, og der bliver stadig talt om oplevelsen her bagefter. Professionelt, underholdende og perfekt til et firmaarrangement.

Vi kan på det varmeste anbefale det til andre, der ønsker noget helt særligt til deres event.

12 december 2025

Fantastisk

Anders er fuld af energi og taler højt og tydeligt. Han forstår det selskab han står overfor. Har stor indlevelsesevne. Jeg har holdt fødselsdag for 52 damer som han tog med storm. Han er afsindig dygtig og meget rimelig i pris. Jeg kan varmt anbefale Anders til enhver lejlighed.

6 december 2025

Totally impressive

Totally impressive - we had the pleasure of having Anders entertain us at our Christmas party, he was excellent, its a week later and everyone is still talking about the experience.
He did really well in English as well

28 november 2025

Kære Anders.

Kære Anders.
Tak for super god underholdning til vores firmaarrangement i lørdags.
Det var høj klasse og alle snakkede om det resten af aftenen og igen i dag snakker alle om det med et smil på og alle har stor forundring over hvordan du lykkes med det.
Flere har efterspurgt om man kan komme på kursus ?
😃
Du kan klart anbefales og du kan helt sikkert få genvalg hos os.

22 november 2025

Underholdning med langtidsvirkning

Anders underholdte til et teambuilding-arrangement på vores arbejdsplads og leverede helt fantastisk.
Hans show er utroligt sjovt samtidig med, at det sætter hjernevindingerne i gang. Anders har et fantastisk tag på publikum, og ingen bliver udstillet eller presset til at deltage mod deres vilje. Vi blev virkeligt rystet sammen og havde en fælles oplevelse, der skaber sammenhold fremover. Som en af de mest garvede i kontoret sagde: Det her er det bedste arrangement, jeg har været til i alle mine år på arbejdspladsen.
Stor anbefaling herfra.

20 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders blæste alle helt væk!

Anders blæste alle helt væk med hans fantastiske show! Det var virkelig imponerende og underholdende at se ham udføre sine tricks, som snød alle. Det var slet ikke til at regne ud hvordan det kunne lade sig gøre. Helt perfekt til firma julefrokosten!

7 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders væltede festen !!!

Vi havde Anders ude til et firma arrangement, hvor Anders i den grad tog fusen på alle gæsterne - på den mest fantastiske måde, med manipulation på et virkeligt højt plan.
Jeg kan kun give Anders og hans show de varmeste anbefalinger herfra. Det bliver absolut ikke sidste gang !

30 oktober 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.