Tak for din anmeldelse, og vi beklager virkelig den dårlige oplevelse med leveringen. Det er korrekt, at pakken blev fejlleveret af fragøren DAO til en forkert adresse — noget vi desværre ikke har kontrol over, men som vi naturligvis tager ansvar for over for vores kunder.
Når en pakke scannes som leveret, men ikke kan findes, er vi nødt til at afvente fragørens tilbagemelding, før vi kan handle. I mellemtiden spørger vi altid kunden, om pakken eventuelt er afleveret hos en nabo eller et sted i nærheden — ikke for at lægge ansvaret over på dig, men fordi det ofte er den hurtigste vej til, at du får din faktiske ordre i hænde frem for at skulle vente på en helt ny forsendelse.
Da sagen var undersøgt, tilbød vi dig valget mellem en fuld refundering eller en gratis genforsendelse af hele ordren, og beløbet blev efterfølgende refunderet med det samme.
Vi beklager, hvis kommunikationen undervejs føltes frustrerende. Vi står bag vores kunder, også når noget går galt under transporten. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@minimalliv.com