Mintyfresh Reviews 1.103

4,7

Voor het eerst een aankoop gedaan bij Mintyfresh. Ik kon in eerste instantie geen betaling doen vanwege een foutmelding. (Misschien toevallig storing, kan gebeuren). Werd via de chat functie d... Toon meer

Bearbrick besteld als Pre-Order. Netjes van te voren gecommuniceerd via whats app over de leverdatum etc. En gister de Bearbrick mogen ontvangen. Super service, goed verpakt en heldere communicatie.... Toon meer

Goed en snel geleverd, fijn en duidelijke info over mijn bestelling, ik ben tevreden!

1. Kunstgalerie
  2. Kunsthandelaar
  3. Verzamelaarswinkel
  4. Internetwinkel

Mintyfresh was founded by Joel van Egmond in 2008 in the Netherlands and is one of Europe's main source for Designer Toys, Sofubi, Plush and lifestyle products. We are a reseller but also distributor for many of the brands below. Mintyfresh carries platform toys like Janky, Guggimon, Konatsu Kaiju, Android, Bearbrick, and Funko Pop! But we also carry a wide range of selection from companies like Superplastic, Medicom Toys, Funko, Kidrobot, Mighty Jaxx, Coarse, Instinctoy, 3A toys. Some of our most popular artists are Konatsu, Jason Freeny, Fools Paradise, Whatshisname, van Gogh, Kaws, Andy Warhol, Keith Haring, Basquiat and many more! Mintyfresh fused with Creamlab in 2021 and we also have the capability to produce limited edition Resin & Vinyl figures for ourselves and as whitelabel products for companies and artists.

4,7

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super leuk bedrijf

Super leuk bedrijf! Uitstekende service. Grote assortiment! Eigenaar is zeer vriendelijk. Bedrijf wordt door mij zeker aanbevolen.

17 februari 2025

Antwoord van Mintyfresh

Bedankt voor de review & feedback Gary! Was leuk je te ontmoeten en hopelijk tot snel voor de volgende bearbrick :)

Hele snelle levering

Hele snelle levering!
Heel tevreden over de bestelling en het kleinigheidje wat ermee kwam. Bestel er snel weer!

29 december 2024

Antwoord van Mintyfresh

Thanks voor de order Michael ! tot snel :)

Designer toys extravaganza

3 zeer leuke designer toys gescoord in de sale, met Black Friday korting. Perfect verpakt in schuimpjes en netjes bezorgd, op de minuut nauwkeurig door partner GLS. Leuke plaatjes en kortingsbon voor de volgende aankoop erbij. Deze webshop doet alles goed, met een stapje extra

28 november 2024

Bearbrick Pre-Order

Top bedrijf !!!

6 december 2023

Antwoord van Mintyfresh

Thanks voor de mooie feedback Nick! Het heeft ff geduurd maar blij dat alles voor kerst op tijd binnen is gekomen! Bedankt voor de order en we zien je weer in 2024 voor meer Bearbricks :-)

Goed en snel geleverd

18 november 2023

Antwoord van Mintyfresh

Bedankt voor de review en feedback Azis! tot snel hopelijk weer :)

Second time I bought here

Second time I bought here. I received the package fast again. Great service and great online shop.

26 oktober 2023

Antwoord van Mintyfresh

Always a pleasure doing business! Let's go for a hattrick soon :-)

Discount code did not work,

Discount code did not work,
When try to contact didn’t got a response….

27 september 2023

Antwoord van Mintyfresh

Hey Bas, I'm not sure what type of contact you tried to make but, it's a bit harse to give a 1-star review for this 🤣

We write each code by hand so sometimes letters or numbers can be messy, if you send us an email to info@mintyfresh.eu with your discount card we will sort it out and you can order again with that sweet sweet discount.

Top service

Top service, snel contact gehad over mijn bestelling en is professioneel afgehandeld!

12 september 2023

Antwoord van Mintyfresh

Bedankt voor de feedback J!