Ik heb nu al meer dan een jaar een aantal producten van Miss Jules. Na enorm veel gedoe met Pink Gellac-producten, besloot ik naar een Miss Jules lamp en lakjes over te stappen. Ik bestel nu om de z... Toon meer
Heel fijne BIAB materialen die bij mij wel 17 dagen mooie nagels geven zonder afbreken ondanks dat ik op school werk en in de tuin bezig ben en kampeer. Goede glans met de diamond topcoat! Vlotte ver... Toon meer
Ik had een probleem met de lamp super opgelost en ook nog is heel snel echt goede service blijf hier zeker bestellen
Snelle levering, ook fijn dat je losse producten makkelijk kunt aanschaffen in plaats van alleen maar startersets. De polygel is wel even wennen om mee te werken maar ik gebruik het niet voor verl... Toon meer
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Jaap ter Haarstraat 37, 1321 LB, Almere, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Netjes en tijdig geleverd met ene persoonlijke touch.
Verpakking is ook dikke prima, past door de brievenbus

Antwoord van Miss Jules
Bestel altijd weer opnieuw. Goede kwaliteit polygel en biab, gauw geleverd. Top. Heb wel eens een ander merk geprobeerd omdat ik een bepaalde kleur miste maar kom toch altijd weer terug bij Miss Jules

Antwoord van Miss Jules
Heel erg blij met de BIAB en de service. Ik ga zeker nog veel vaker bestellen bij Miss Jules.

Antwoord van Miss Jules
Mooie produkten voor een mooi prijsje, goed verpakt en snel verzonden. Alvast nog een tweede keer besteld.

Antwoord van Miss Jules
Mijn verrassingpaket van gellac waren toch extreme kleuren, spijtig dat er toch geen neutraal kleurtje in zat. Bij

Antwoord van Miss Jules
Mooi , snel en werkt perfect .
Mijn lampje was wel na 1 keer uitharden al kapot.

Antwoord van Miss Jules
Alles zag er keurig verzorgt uit en goed ingepakt.
De bestelling was snel geleverd.

Antwoord van Miss Jules
Snelle levering. Goede instructies op website. Zeer compleet pakket en mooi resultaat. Heel blij mee!

Antwoord van Miss Jules
Samantha kwam langs in de winkel , ik verkoop sinds een tijdje Miss Jules . Fijne vrouw die mee denkt en je niet van alles aan wil smeren. Ze houdt contact en de levering is snel.

Antwoord van Miss Jules
Echt fantastisch product, ik kan niet anders zeggen! Zelf heel gemakkelijk nagelverlenging gedaan met Biab, I’m obsessed 🫶🏻

Antwoord van Miss Jules
Snel in huis en fijne producten. Hoop dat er binnenkort zomerse kleuren bij komen

Antwoord van Miss Jules
Snelle, vriendelijke, behulpzame reactie op mijn mail en gelijk handelen

Antwoord van Miss Jules
Mooi en natuurlijk, blijft lang zitten. Gewoon heel dun laagje verstevigt al je eigen nagel.

Antwoord van Miss Jules
Duidelijke site met veel instructie filmpjes. Ook snel geleverd. Heel blij mee.

Antwoord van Miss Jules
Via een collega bij Miss Jules terecht gekomen, en wat ben ik hier blij mee! Ik had al zoveel geprobeerd maar het was het steeds net niet. Nu met de Biab van Miss Jules bereik ik eindelijk het resultaat wat ik zocht. De prijs kwaliteit verhouding is ook echt top en er zijn ook mooie kleuren. Voor mij niets anders meer!!

Antwoord van Miss Jules
Snel geleverd en duidelijke foto’s op de website. Ook de instructie filmpjes zijn duidelijk.

Antwoord van Miss Jules
Ik was heel erg sceptisch, omdat ik zoveel al geprobeerd heb en niks het resultaat geef wat ze zeggen. Ook al getwijfeld om het te bestellen. Toch mijn laatste hoop.
Maar die is dubbel en dwars boven verwachting!! Het is super makkelijk in gebruik en super mooie resultaten, ik ben helemaal om. Zelf nog even de vaardigheden onder de knie krijgen. Maar ik ga niet meer naar een nagelsalon!! Dit gaat mijn nieuwe hobby worden.
Kwaliteit ook heel mooi en blijft goed zitten, de UV lamp werk ook super fijn en je hand lig er ook prettig in.
Ik zou nu echt kunnen zeggen, niet twijfelen maar gewoon kopen en je zult enthousiaste zijn.