Ik heb nu al meer dan een jaar een aantal producten van Miss Jules. Na enorm veel gedoe met Pink Gellac-producten, besloot ik naar een Miss Jules lamp en lakjes over te stappen. Ik bestel nu om de z... Toon meer
Heel fijne BIAB materialen die bij mij wel 17 dagen mooie nagels geven zonder afbreken ondanks dat ik op school werk en in de tuin bezig ben en kampeer. Goede glans met de diamond topcoat! Vlotte ver... Toon meer
Ik had een probleem met de lamp super opgelost en ook nog is heel snel echt goede service blijf hier zeker bestellen
Snelle levering, ook fijn dat je losse producten makkelijk kunt aanschaffen in plaats van alleen maar startersets. De polygel is wel even wennen om mee te werken maar ik gebruik het niet voor verl... Toon meer
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Jaap ter Haarstraat 37, 1321 LB, Almere, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Miss Jules
Ik heb bij dit bedrijf een starterskit voor gelnagels besteld. De gellak blijft lang zitten en ziet er na een week nog steeds fantastisch uit. Voor deze prijs is het het geld zeker waard. Ook zijn de instructievideo's die je op de website van Miss Jules kunt vinden erg handig voor beginners. Absoluut een aanrader.

Antwoord van Miss Jules
Prettige hulp via WhatsApp gekregen om een goede keuze te kunnen maken. Werd aangegeven dat het even kon duren voor er een reactie zou komen, maar mijn vraag was binnen 10 minuten al beantwoord. Veel keuze in verschillende materialen. Zijn goede producten voor een leuke prijs. Ook alles snel binnen.

Antwoord van Miss Jules
Snel binnen en leuke betaalbare spullen. En wat een leuke kerstactie was dit!

Antwoord van Miss Jules
De levering was snel, netjes ingepakt, ziet er lief uit.
Producten doen wat het beloofd, is heel fijn om mee te werken. Reislamp is super handig en echt fijn!
Ben heel blij met Miss Jules.

Antwoord van Miss Jules
Er was iets mis gegaan met het versturen van de code, toen ik mijn pakketje kon ophalen bij een pakketpunt.
Ik heb een appje gestuurd en ze heeft het zo snel mogelijk opgelost.
Nogmaals bedankt voor de moeite 😊

Antwoord van Miss Jules
Mega snelle levering, goede communicatie en top producten. Ik blijf een terugkerende klant!

Antwoord van Miss Jules
Snelle verzending en goed bereikbaar; bij vragen via de app,binnen enkele uren een duidelijk en heel klantvriendelijk antwoord.De biab en gellak is van goede kwaliteit.

Antwoord van Miss Jules
Goede, eerlijke producten. Ik gebruik al jaren de BIAB lijn en nog steeds erg tevreden. De levering is vlot en je steunt ook nog eens een goed doel. Als ze nog een ambassadeur nodig hebben heeft ze aan mij een goede ;)

Antwoord van Miss Jules
Snelle levering en top producten! Ik bestel zeker nog een keer.

Antwoord van Miss Jules
Ik ben heel erg tevreden over de nagel producten van Miss Jules!
Top kwaliteit, goede service & snelle levering.
Bij veel anderen al biab en gel producten besteld maar de biab en gel lakjes van Miss Jules zijn toch mijn favoriet, blijft weken zitten!

Antwoord van Miss Jules
Vriendendelijk met het WhatsApp contact. Op aanraden een andere topcoat gekocht, heel blij mee!
Snel verzending!!
Conclusie: kom zeker terug voor aankoop.

Antwoord van Miss Jules
Miss jules heeft een duidelijke site! Bestellen gaat makkelijk en snel en ook het versturen gaat snel.
Keurig verpakt