Na een prettige luistersessie, is de keuze gevallen op een paar Audio Physic Classic 3. Er wordt de tijd genomen en goed advies gegeven en afspraken worden nagekomen. Een fijne zaak met deskundig advi... Toon meer
In het weekend de uitbreidingsvoeding voor de Goldnote PH5.2 gekocht. Op de site werd door Mister Hifi zelf (actief) aangegeven gebruik te kunnen maken van de 10% Nieuwsbriefvoordeel. Een leuke bi... Toon meer
Vriendelijke eigenaar en onderscheidend in service. Afspraken werden nagekomen en de speakers werden persoonlijk afgeleverd. Waar kom je dat nog tegen? Helaas was mijn ruimte niet geschikt maar op de... Toon meer
Duidelijk op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Enige verbeterpuntje zou kunnen zijn dat je tijdens het bestellen op de hoogte bent dat je product vanuit backorder geleverd zal worden, voordat je... Toon meer
MISTER HIFI is de leverancier van nieuw en gebruikte highend audio apparatuur.
Wijnruit, 17, 4907HC, OOSTERHOUT NB, Nederland
- 0655553447
- info@mister-hifi.nl
- mister-hifi.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Aanschaf Hana MH mc element draaitafel.
Recent een Hana MH element voor mijn draaitafel gekocht na telefonisch overleg/advies. Een geweldige vooruigang qua muzikaliteit. Edwin geeft een gedegen advies zonder opdringerig te zijn.
Supergoeie service, topzaak!
Ik heb hier een buizenversterker en een phono preamp gekocht, en de service hier is fantastisch, ik werd vriendelijk, geduldig en supergoed geholpen. Bij de phono preamp nam Edwin alle tijd om zeker te zijn dat alle instellingen (dipswitches in de preamp) klopten en matchen met mijn element. Geweldig!
Blumenhofer speakers
Blumenhofer speakers gekocht.
Goed advies, laat zien(horen) dat je niet perse voor de duurste optie hoeft te gaan,maar je zelf moet bepalen dmv luisteren wat je goed vind.
Snel een luistersessie geregeld zodat je goed kunt vergelijken met je eigen speakers.
Prima gedaan
Komt afspraak na
Mijn Eversolo dmp a6 omgeruild voor de master edition, zoals afgesproken. Netjes!
Top winkel
Top winkel, ruime keus scherpe prijs, snelle reactie en verzending.
Tikt alle juiste boxjes aan. Zeldzaam tegenwoordig
Duidelijk, vriendelijk, neemt de tijd, goede prijs, deskundig… tja wat kan je dan nog anders doen dan 5 sterren geven.
In de ochtend contact gehad en in de middag een luistersessie kunnen doen. Mijn eigen luidsprekers kon ik gewoon meenemen ter vergelijk. Uiteindelijk met de Fyne Audio F701 naar huis gegaan. Erg erg fijne ervaring.
Weigert product retour te nemen
Weigert product retour te nemen, is hier wettelijk toe verplicht ...
Neemt je dus totaal niet serieus als klant
Daar kom ik graag terug
Prima communicatie en een goede deal op een HANA mc element. Snelle afwikkeling van de bestelling. Kortom, no nonsense
Online bij Mister Hifi terecht gekomen
Online bij Mister Hifi terecht gekomen, had al wat recensies gelezen.
Vol vertrouwen online een Eversolo dmp a6 gekocht.
Vanaf het eerste contact geweldige service, vlot antwoord op mijn vragen en nog belangrijker de bestelling vlot in huis.
Super!
Deskundig
Fijn binnenkomen😊 heel relaxed! tijd voor koffie, alle ruimte om te luisteren en te vragen. Deskundig geholpen.
Super bedrijf
Super bedrijf, geduldig, snel reageren op app, snelle afhandeling. Ook reageren op zondag, waar zie je dat ? Prijs en kwaliteit dikke prima! Echt heel goed.
Mijn complimenten Edwin!!
Zeer goede klantvriendelijke service
Zeer goede klantvriendelijke service, zeer nette prijs, extra service om buiten reguliere openingstijden mij te ontvangen
ouderwets goed
Alleen via whatsapp contact gehad. Maar heel behulpzaam en servicegericht. Snel, meteen handelen en strakke prijzen, waar je blij van wordt.
Hij neemt de tijd voor je!
In alle rust, met kop koffie er bij.... alle uitleg, advies en service die je wenst. Nu genieten van mijn schitterende nieuwe streamer.
eerste kennismaking
Dit was mijn eerste kennismaking met Mr HiFi. Plezierige ontvangst in ongedwongen sfeer. Maximale bereidheid om mij te laten horen waar ik belangstelling voor had. Zakelijke afhandeling was soepel en met leuke spullen terug naar huis.
Goede ervaring
Bij Edwin heb ik een Lumin D3 gekocht in de winkel.
De winkel was een mooie luisterruimte vol met de mooiste audioapparatuur waar je op je gemak kan luisteren voordat je een keuze maakt.
Goed advies en neemt de tijd
Een demo Luxman versterker bij Edwin (Mr Hifi) gekocht. Daarbij ook mijn oude versterker weer ingeruild, waar we snel over een reële prijs eens waren. En tevens nog enkele speakers beluisterd. Een aangename ervaring waar je niet gehaast hoeft te zijn.
Prima ontvangst
Prima ontvangst, mooie luisterruimte, geduldige en kundige uitleg en gezellige sfeer, kortom, een uitstekende Hi-end zaak! Zeer aan te bevelen!
Een artikel dat in back order viel…
Een artikel dat in back order viel alsnog verkregen door extra inspanningen van Mister HiFi. Erg gewaardeerd.