MisterGreen Lease Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Afhandeling bij inleveren ronduit schandalig: - inspectie is niet op het afgesproken tijdstip - inspecteur is brutaal - schades zijn reeds gemeld - er wordt 100,- gerekend voor vermeende honden... Toon meer

Aantal jaren met veel plezier gereden in een Tesla Model S van MisterGreen. In alle contacten waaronder met die met Marc, altijd perfect geholpen. Aanrader!

De afgelopen jaren heb ik probleemloos gereden met de Tesla via MisterGreen. Gelukkig nauwelijks gedoe gehad met de auto - maar als er iets was stond MrGreen altijd klaar met topservice. En dat tot e... Toon meer

Ik was op zoek naar een leuke lease-auto gezien ik promotie had gekregen op mijn werk, leuk leuk! :) Ik dacht, laat ik mijzelf eens verrassen met een leuk model auto, dus toen kwam ik bij Mis... Toon meer

1. Autoleasebedrijf

MisterGreen Electric Lease is marktleider op gebied van Tesla leasing

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne leasebedrijf

Fijne leasebedrijf! Snel geholpen toen ik vervangend vervoer nodig had en begripvolle medewerkers. Complimenten !

13 februari 2025

Antwoord van MisterGreen Lease

Dank je wel voor je complimenten! We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen met vervangend vervoer en dat je tevreden bent over de service.

Verhogen prijzen maar met onredelijke…

Verhogen prijzen maar met onredelijke percentages. Service erg laag en langzaam.. oorspronkelijke afspraak 675 euro. alleen niet op papier. Werd 725 euro.. en nu door alle verhoging betaal ik 920 euro!! helemaal van de zotte!! nogmaals tip ga niet met deze firma in zee!

3 maart 2025

Antwoord van MisterGreen Lease

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat jouw gevoel over bepaalde zaken zo is gebleven na het zoeken naar een oplossing en met onze uitleg.

Als je nog iets kwijt wilt, kun je altijd contact opnemen met ons Supportteam: Support@MisterGreen.nl.

Het begon als een sprookje maar nadat…

Het begon als een sprookje maar nadat er 5000 Tesla's tegelijk binnenkwamen en Mistergreen dacht, laten we gewoon niemand mailen dan rijdt een deel misschien door terwijl dat usance is in de leasebranche om een einde contract te verwittigen bleven ze dat verdedigen. Vroegen me het nog eens op papier te zetten en ik dacht daarmee coulance te krijgen maar kreeg een 'het blijven uw woorden', maar ik had de mailtjes als bewijs. Dus 1 keer maar nooit meer. Toch iets te cowboy, beetje makelaars die leasemaatschappij begonnen. Heb zelf bij grote leasemaatschappij gewerkt en nog wat andere leasemaatschappijen gevraagd of ik gek was (nee dus) en deze afhandeling was gewoon onder de maat. Echt jammer dat er geen Pieter Zwart aan het hoofd staat maar een ikke ikke. Nu helaas een ondernemer die de auto 2 maanden voor einde contract op de parkeerplaats neerzette en zelf na einde contract moest gaan bellen hoe en wat en daar de rekening voor betaalde. Triest.

3 januari 2025

Antwoord van MisterGreen Lease

Dank je wel voor je open en eerlijke feedback. We vinden het jammer dat je ervaring niet naar wens is verlopen en begrijpen je teleurstelling. Wij staan altijd open voor een gesprek en zouden graag in contact komen om dit verder te bespreken en samen tot een oplossing te komen.

Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken naar een passende manier om dit aan te pakken.

Team Support, MisterGreen

Zeer tevreden

De mensen van customer succes weten waar ze het over hebben en helpen je zorgvuldig en naar tevredenheid.
Ontzettend fijne leasemaatschappij!!

5 februari 2025

Antwoord van MisterGreen Lease

Wat fijn om te horen! We zijn blij dat ons Customer Succes Team je zo goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! 😊

Uitstekende ervaring!

Sinds mijn lease bij MisterGreen verloopt alles soepel. Snelle service, duidelijke communicatie en een probleemloze levering. Klantenservice is altijd behulpzaam. Zeer tevreden!

20 november 2024

Tevreden MisterGreen klant!

Ik ben blij dat ik met Mister GReen te maken heb als leasemaatschappij. Voor een aantal zaken heb ik al vaker contact moeten opnemen maar dat is laagdrempelig en de service is heel prettig waardoor ik graag deze review achter laat.

7 februari 2025

Geen reactie

Na 3 emails en 1 terugbelverzoek, wacht ik nog steeds op reactie (toesturen van inname rapport).

11 januari 2025

Antwoord van MisterGreen Lease

Dat is niet de ervaring die we willen bieden. Het spijt ons dat je nog geen reactie hebt ontvangen. We zullen proberen contact met je op te nemen, maar je kunt ons ook bereiken via onze gebruikelijke kanalen: support@mistergreen.nl

Tijdens de lease periode gaat alles…

Tijdens de lease periode gaat alles goed op een forse prijs verhoging na omdat de verzekering omhoog zou zijn gegaan.

Mijn persoonlijke probleem is dat bij inleveren na 5 jaar en 90.000km ze forse kosten in rekening brengen voor schades.
Ja, als er schades zijn mag je rekenen maar ze gaan daarin heel erg ver en rekenen dan heel fors.
Voor mij een reden om de volgende keer voor een andere partij te kiezen.

13 december 2024

Antwoord van MisterGreen Lease

Het spijt ons dat de afhandeling niet naar verwachting is verlopen. We zullen proberen contact met je op te nemen, maar je kunt ons ook altijd zelf bereiken: support@mistergreen.nl. Wij bespreken dit graag verder met je.

Super snel in levering

Nadat ik bedacht had een gebruikte Tesla te gaan leasen ging het heel vlot. De auto stond in een week voor de deur. Deze snelheid had ook wat minpuntjes, het duurde even voordat mijn account aan de auto gekoppeld werd, en ook duurde het een week om premium connectivitie weer aan te zetten.

19 december 2024

Slechte afterslaes

Eerste auto werd paar dagen voor de levering geanuleerd, daarna een andere gekregen waarvan alles mister mee is, wordt maar halve bak op mails gereageerd.
Beetje het gevoel van snel verkopen en dan aftersales die maar laat wachten.
Deuken, ramen die niet werken, kofferbak die niet opengaat, geen lader erbij, deurklink die blijft hangen.
Wilde hier de hele loot gaan leasen maar op deze manier.....

24 december 2024

Mister great

16 november 2024

Antwoord van MisterGreen Lease

Bedankt, Joost! We waarderen je enthousiasme!

Ik lease hier nooit meer

Ik lease hier nooit meer. Meermaals prijzen verhogen terwijl je een contract hebt getekend (en wijzen naar algemene voorwaarden), en slechte service in het algemeen.

28 november 2024

Antwoord van MisterGreen Lease

Jammer om dit te horen, Mark. We nemen graag contact met je op om je ervaring te bespreken.

Binnen een dag goedkeuring en…

Binnen een dag goedkeuring en afgeleverd binnen week. Topservice en vriendelijke medewerkers. Heel tevreden! In een week twee Tesla’s thuis afgeleverd

9 november 2024

Antwoord van MisterGreen Lease

Bedankt, Alexander! Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service.