1. Mobiele telefoon winkel
  2. Computers en accessoires winkel
  3. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We creëren bijzondere hardware, software en internetdiensten voor en met de hulp van onze Mi-fans.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Horloge smartband 9

Horloge smartband 9 besteld, met twijfel door sommige reviews. Hierdoor gelukkig niet af laten schrikken. De Horloge is binnen twee dagen geleverd via DHL. Mooie site die naadloos werkt. 10 punten.

22 augustus 2024

Wel betaald, niks geleverd geen contact mogelijk

Bestelling paar weken geleden gedaan. Geld is wel afgeschreven, geen mail met bevestiging gehad of niks. Mailadres op de site werkt niet. Nooit meer!

Verschrikkelijk dat dit nog kan in 2023.

UPDATE via trustpilot ander mailadres gevonden en. Intact gezocht. Nu uiteindelijk toch geleverd.

10 februari 2023

Geen levering, geen contact mogelijk (ZIE UPDATE: inmiddels beter)

Product besteld, nooit ontvangen. Bestelling staat nog steeds op wordt verwerkt. Nu meer dan 2 weken later.

Men reageert niet op telefoon, facebook messenger en mail.

Ben gewaarschuwd en koop elders!! Ik ben waarschijnlijk gewoon mijn geld kwijt.

UPDATE: inmiddels heeft de nieuwe eigenaar contact met me opgenemen, excuses aangeboden en mijn geld terug gestort. Dus hopelijk een goede nieuwe start onder het nieuwe management

3 augustus 2021

Ondanks verkeerde postcode toch geleverd

Had m'n postcode verkeerd ingevoerd en dus eerst xiaomi gecontacteerd.in eerste instantie geen reactie (op 2 mails naar 2 mailadressen en een fb-bericht op hun pagina) maar uiteindelijk via Messenger contact gehad en het kon niet meer gewijzigd worden dat het al bij DHL lag.omdat de track en trace link dit niet aangaf gevraagd bij xiaomi hoe dat zat,ook weer keurig en duidelijk antwoord gekregen.uiteindelijk is door DHL het adres automatisch gewijzigd (had dit gevraagd bij DHL maar was aangegeven dat dit niet meer kon en het pakketje zou teruggestuurd worden) en het pakketje keurig op tijd geleverd.ben dus zeer tevreden ondanks dat ik het niet helemaal vertrouwde zeker n.a.v de slechte reviews hier.gelukkig is het niet teruggestuurd omdat je voor contact met de klantenservice echt het juiste moment moet hebben (2 berichten via Messenger gestuurd en automatisch antwoord maar laatste keer echt gericht antwoord gehad van iemand).conclusie:xiaomi kan het beter doen op het gebeid van klantenservice en bereikbaarheid maar als je zeker weet wat je wil en zorgt dat je je adres goed invult,heb je geen gedoe met de klantenservice en is je pakketje op tijd geleverd(2-3 dagen nadat je de mail krijg van xiaomi van bestelling is afgerond)

12 mei 2021

Geen refund dus geld kwijt en het bedrijf reageert niet

Ik heb bij Mistorebenelux een telefoon besteld. Deze ontvangen maar voldoet niet aan mijn verwachting dus teruggestuurd op eigen kosten. Tot op heden (langer dan een maand) nog steeds geen refund ontvangen en verschillende reminders gestuurd maar het bedrijf reageert gewoon niet. Ik ga juridische stappen nemen maar dit moet je toch niet willen? Bestel dus niet via deze site. Ze hebben ook een winkel in het centrum van Rotterdam wees dus voorzichtig.

9 april 2021

Wees gewaarschuwd

Wees gewaarschuwd: ik heb hier per email advies gevraagd over een product, per email heb ik (op een redelijk onvriendelijke manier) een aanbeveling ontvangen. Dit product heb ik vervolgens besteld maar bij ontvangst bleek het tóch niet te voldoen aan de omschrijving op de website.

Ik heb heel veel emails moeten sturen, in totaal weken wachten op antwoord om het product (met geheel ongeopende verpakking) te kunnen retourneren. En ondanks dat ze mij verkeerd advies hebben gegeven vergoeden ze de retour verzendkosten niet. Zulke slechte service is echt niet meer van deze tijd.

Sorry dat ik het zo zeg maar dit zijn onbekwame mensen. Ik had het al moeten weten toen ik zag dat ze geen telefoonnummer op de website hebben staan. Dat zegt meestal al genoeg. Ik ben er wat verder ingedoken en het is BV onder BV onder BV en allen zonder telefoonnummer op de website.

Gelukkig zijn er genoeg alternatieven in NL om Xiaomi producten te bestellen. Deze partij krijgt mijn centen in ieder geval niet meer.

20 november 2020
Toon reviews in alle talen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken