Story House Egmont Reviews

1.110
TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Penge retur Jeg bestilte et abonnement , men det kunne ikke oprettes før 1 måned og 10 dage efter betalingen, det ville jeg ikke vente på, så det blev efter mange mails frem og tilbage opsagt. Pengen... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bladet, abonnering og velkomstgave fungerer som man bør forvente, men så startet telefon terror: annenhver uke ringer noen med tilbud på blad. Har klaget på det uten at det hjelper (bare en kort st... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alla våra prenumerationer har strulat. Leveranser uteblir ständigt och vi måste ringa och meddela detta. Kundtjänst är trevliga och skickar ut tidningarna som saknas men det är otroligt jobbigt att be... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opsigelse At man åbenbart skal RINGE ind i år 2026 for opsige et abonement er komplet absurd og utilgiveligt ringe. Det gør naturligvis, at jeg ikke igen handler hos dem. Det handler om "Ander... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tijdschriftenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi udgiver stærke magasiner og driver succesfulde forretninger inden for digitale medier, e-handel og agencies. Vi er publicister af hjertet og har med udgangspunkt i storytelling bygget vækstforretninger, så vi både laver indhold og journalistik i verdensklasse samtidig med, at vi skaber stærke forbrugerfællesskaber og brands.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.110)

97 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umuligt at kontakte kundeservice!

Umuligt at kontakte kundeservice!

Først skrev jeg en klage over manglende levering -> efter en måned rykkede jeg for svar - efter 3 måneder har jeg stadig ikke fået svar.

Man kan også ringe - der er ventetiden 2-4 timer.

6 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opsiger abonnement på bogserie uden at…

Opsiger abonnement på bogserie uden at fortælle mig noget som helst. Der står intet når man logger ind. “På grund af problemer med betalingen” — fordrukken sludder. Alle regninger ER BETALT I fuld!!! Det her firma or deres inkompetente medarbejdere bør gå neden om og hjem.

6 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umulige at få kontakt med

Umulige at få kontakt med - Modtager ud af det blå et Anders and blad - et par dage senere modtager jeg et girokort. Får skrevet til dem at jeg ikke har bestilt Anders and blad. Modtager så et blad mere og en rykke på betaling - prøver igen at få kontakt og skriver igen til dem.
Modtager nu igen et blad - har de nogen ansat i deres kundeservice

4 januari 2026

Hendes Verden

Hendes Verden. Engang et fint håndarbejdsblad. Nu AI genererede strikkeopskrifter og sære ubrugelige ting. Det er dog simpelthen min dårligst abonnements oplevelse. Da jeg ønskede at opsige bladet efter 8 ugers prøvetilbus, viste det sig at jeg SKULLE købe 13 numre, før jeg kunne slippe ud af abonnementet. Må advarer om både produktet og forvaltningen af abonnement.

29 december 2025

Ekstremt dårlig service.

Ekstremt dårlig service. Når jeg ringer op, er jeg altid nr. 4 i køen. Der bliver sagt, at det er en meget travl dag (det er alle dage hos Egmont!!), og at jeg kan ringe en anden dag. Så endnu en gang har jeg givet op efter 30-40 minutters ventetid, hvor jeg stadig er nr. i køen)! Hhmm
I 2025 gav jeg mit barnebarn et års abonnement (Anders And &Co.) i julegave. Tilsyneladende fik jeg ikke afsagt abonnement (det må jeg undersøge nærmere). Da jeg igen ville give A.And 2026 i julegave, kostede det ca. 500 kr mere end sidste år. Jeg spurgte, om der ikke var en billigere måde at gøre det på, men det blev fuldstændig afvist. Altså betalte jeg 1.548 kr 20/12 25 samtidig med, at jeg så så mig nødsaget til at bestille og betale. Og så 28/12 25 lå der en opkrævning i postkassen på de 1.548 kr (incl. girokort gebyr 49 kr.
Abonnementet er nu opsagt, og så får vi, hvordan Egmont kan klodse i det.
Blot ærgerligt, at der ikke kan gives 0 stjerner for ekstremt dårlig service.

29 december 2025

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Havde givet min mor en abonnements periode på hendes verden. Jeg opsagde den ved udløb, men Story House Egmont vælger at fortsætte abonnement til udløb af næste periode. Da jeg snakker med kundeservice nægter hun at kunne stoppe perioden med mindre end en måneds varsel og siger at jeg kunne have valgt denne metode på deres hjemmeside. Dette var ikke muligt. Til gengæld fik jeg, da jeg afmeldte på hjemmesiden, tilbud om at køre kommende abonnement til 1/2 pris. Da jeg sagde til kundeservice at det da var det mindste de kunne gøre, løbende måned som jeg åbenbart skulle tage, var svaret nej og at de aldrig kørte tilbud videre på abonnement da "alle på et tidspunkt skal betale fuld pris". - Hvorfor så det tilbud ved opsigelse på hjemmesiden.
Nu afventer jeg regning for løbende måned og bekræftelse på samtalen. Så jeg får lov til at betale for at de på egen hånd vælger at køre et abonnement videre. Sikke en måde at sikre sig kunder. Øv en træls oplevelse!!!

23 december 2025

Tilbage betaling

Skulle have penge tilbage for et abonnement som jeg havde købt til min mor i julegave. Kunne ikke forstå at det først startede i 2027. Det viser sig jeg ikke vidste hun havde et abonnement, og blev ikke oplyst om det da jeg købte abonnementet. Der ville så gå 8 til 10 bankdage før pengene ville komme tilbage. De 10 dage er gået og har ikke fået pengene endnu. Gad vide om jeg får dem ???

10 december 2025

Bondefangeri

Bondefangeri! Forlænger abonnement uden reminder. Langt højere pris end hvad første periode kostede.
Hold jer langt væk!

20 december 2025

Nul stjerner🤨

Nul stjerner.... skulle være en mulighed.
Er I et svindelfirma der bare stjæler folks penge? I har vanvittigt dårlige anmeldelser. Har som så mange andre bestilt et kort abonnement af hjemmet til min mor. Har aldrig modtaget nogle blade hvorfor jeg via telefon har opsagt abonnementet. Sendt mail til jer som jeg blev bedt om med mit kontonummer....men indtil videre er der sket nada... virkelig ikke ok. Stram op for dælen....det er jo pinligt og må være så nederen at være ansat i et sådan lusket firma.

17 december 2025

Burde give 0 stjerner

Burde give 0 stjerner, for vanvittigt bondefangeri. At låse folk til opsigelse et år ud i fremtiden, det er simpelthen så ringe og dårlig stil. Skam jer.

6 november 2025

Bestil ikke et abonnement

Jeg har et abonnement på Hjemmet.

Jeg har ikke modtaget Hjemmet nr. 48.

Jeg ringede derfor til kundeservice om tirsdagen. Her blev det aftalt at bladet skulle efterleveres. Jeg blev oplyst om, at jeg ville modtage bladet onsdag eller torsdag.

Da jeg ikke havde modtaget bladet torsdag, ringede jeg IGEN til kundeservice. Her blev det igen aftalt at bladet skulle efterleveres. Jeg blev oplyst om, at jeg ville modtage bladet fredag eller lørdag.

Lørdag modtog jeg så Hjemmet nr. 49. Men jeg har stadig ikke modtaget Hjemmet nr. 48.

Jeg finder det som en meget dårlig service, at jeg trods 2 kontakter til jer. Stadig ikke har modtaget Hjemmet nr. 48.

Da der åbenlyst ikke er styr på leveringen af bladet. Anbefaler jeg, at man ikke bestiller et abonnement.

29 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad være med at tegne abonnement !!

Efter et introduktionstilbud, så fortsætter abonnementet forståeligt nok, men man får ingen reminder, og er man inde i næste periode, så skal betales for et helt år, som du så ikke kan afmelde online! Kundeservice har selvfølgelig kun åbent mellem 9-15, hvor vi som arbejdende folk ikke har mulighed for at ringe.

Virkelig dårlig stil, og man kan heller ikke nøjes med blot at betale regningen og afmelde sig. Man skal betale ved at tilmelde kortet/mobile til automatisk betaling fremadrettet.

Hold jer væk fra abonnementer !

28 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis 0 stjerner bare var muligt.

Hvis 0 stjerner bare var muligt.

Jeg købte sidste år et abonnement af 6 Wendy blade til min datter, med sidste modtagelse 16/12-24.

Pludselig modtager jeg et inkasso brev, om at jeg skylder næsten 1600kr.

Jeg ringer ind, og forklare at jeg intet har modtaget siden sidste år, og derfor ikke vil betale for en varer jeg aldrig har modtaget. Her påstår den inkompentente medarbejder, at jeg har modtaget blade frem til 1/7-25. DET HAR JEG IKKE.

Jeg forklare endnu engang, at jeg intet har modtaget, og derfor kræver den opkrævning annulleret, da jeg ikke vil betale for noget jeg aldrig har modtaget.
Så vil medarbejderen lægge alt ansvar fra sig, og siger hun intet kan stille op når det er gået videre til inkasso, samt jeg skal ringe til dem.
Det er bare sjovt hvordan man bliver behandlet som en kastebold, for inkasso sagde det stik modsatte, at det var fusker firmaet her jeg skulle kontakte omkring det.

Ingen ved åbenbart noget som helst, der er ingen service at hente. Der er hermed sagt rettens gang må være vejen, hvis de ikke kan tage sig sammen.

Jeg kommer aldrig til at handle der igen, og vil heller ikke anbefale andre det, medmindre man selvfølgelig vil rives ind i inkasso for noget man aldrig modtager.

28 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er desværre en af dem der faldt…

Jeg er desværre en af dem der faldt pladask i fælden med automatisk abonnementsfornyelse. Jeg gav 10 numre i gave til min nevø og var ikke klar over at det var bundet op et automatisk fornyet abonnement. Ja, jeg skulle have læst det med småt, dumt af mig, men jeg mener ikke at det fremgik tydeligt nok

18 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service, nogensinde, nogen steder. Jeg betalte for 12 Anders And-blade og en bog. Min datter modtog kun 3 blad. Da jeg ringede efter ikke at have modtaget noget i 3 måneder (jeg ringede ikke tidligere, da min mand døde midt i dette), var det første, jeg blev fortalt af deres "kundeservice", at de ikke kunne gøre noget, fordi JEG ikke havde ringet inden for 14 dage for at klage, og de kunne ikke gøre noget. Da jeg nævnte, at vi heller ikke havde modtaget bogen, var svaret "den er udsolgt". Da jeg roligt forklarede, hvorfor jeg ikke havde ringet tidligere, og at vi gerne ville modtage bladerne, gentog hun, at jeg ikke havde ringet inden for 14 dage. Da jeg sagde, at jeg som kunde havde betalt for en service, som de ikke leverede, og at hun nok burde ændre sin holdning og være mere hjælpsom i stedet for at fortælle mig, hvad jeg havde gjort forkert, sagde hun, at hendes første opgave var at hjælpe mig, men at jeg ikke havde ringet i tiden. Jeg havde også sendt dem e-mails om dette, som jeg aldrig fik svar på i flere uger. Kan ikke tro, at de er så svindelagtige. Det klasses som kriminelt at tage penge før noget man ikke får levereret - det samme som at stjele - og ovenpå dette førtælle kunden som betalt de er dem der er ikke klager i tid!

11 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sender mig til inkasso på trods af jeg…

Sender mig til inkasso på trods af jeg INGEN rykkere har modtaget. Firmaet evner ikke at fremsende dokumentation for rykkere. Bestiller aldrig nogensinde noget hos jer igen. Lad være med at involvere jer med firmaet, det er umuligt at komme ud af abbonenter.

5 november 2025

Arrogant kundeservice

Story House Egmont har en vanvittig dårlig og arrogant kundeservice. De har ikke styr på deres betalingssystemer eller leveringsaftaler.
Mvh
Jette Rafn

29 oktober 2025

bondefanget

Jeg bestilte 10 blade til min lillebror. Jeg var klar over at dette var en abonnementsløsning, hvorfor jeg gik ind og lukkede for mobilepayaftalen med det samme. MEN de blev alligevel ved med at sende blade og jeg blev alt for sent klar over dette. Det viser sig, at de har et internt gældssystem, hvor man skal logge ind med et postnummer og et kundenummer for at framelde sig. Inde på dette system kan man så betale udestående. I dette tilfælde skyldte jeg 636kr for 13 blade. Til sammenligning kostede 10 blade 250kr. Jeg havde ikke fået nogen besked om, at jeg blev opkrævet for disse blade. Jeg måtte simpelthen bare sluge kamelen og betale deres regning

6 oktober 2025