MiWire  Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

MiWire har løst en udfordring med mobilt internet ingen andre har lykkedes med tidligere. Roudem’et virker under selv meget vanskelige modtage forhold og vi har nu 20 Mbit i stedet for max 3-4 Mbit m... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anskaffede en antenne til mine forældre og den fungere meget bedre en forventet. Sælgeren var hjælpsom og grundig. Konstruktiv kritik. Måtte opgive at slukke den efter at have tændt den for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været så frustreret over dårlig internetforbindelse på landet. Nu endelig er der kommet en løsning som virker. Med MiWire kan jeg endelig arbejde hjemmefra, min søn kan se netflix og alle er g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Telefoonmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

MiWire RouDem er en banebrydende internetløsning i form af en automatisk retningsbestemtantenne, som giver dig internet, hvor andre giver op. Du kan nu få en internetforbindelse via mobilnettet, som er op til 10x hurtigere end den forbindelse, du kan få med et traditionelt mobilmodem eller kobber.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan man ikke give 6 stjerner?

Kan man ikke give 6 stjerner?
Vi har kørt med MiWire i 3 år, og det er det helt rigtige produkt, når man bor i et af DK´s "huller".
Alt har spillet
Forleden oplevede vi nogen gentagne uforklarlige udfald, og kontaktede kundeservice
Og vupti fik vi leveret en ny enhed. Kvit og frit
DET er service

7 juni 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Synes IKKE at de virker helt rene i…

Synes IKKE at de virker helt rene i kanten .
Hvorfor oplyser de ikke deres priser ???
Hvorfor skal man oplyse sin adresse for at få kontakt med dem ????
Hvorfor sletter de negative kommentar og spørgsmål på deres Facebook side ????

25 april 2021

SUPER GODT PRODUKT OG SERVICE

kan varmt anbefale WiWire, både produkt, installatør og service, vi gik fra 10 mbit til 90 mbit, installatør kom i regn og rusk og blev her til sent eftermiddag, vi har nu brugt Miwire siden Januar 21 og er yderst tilfredse, vores internet har aldrig været bedre.

25 maart 2021

Super produkt!

Jeg har prøvet alle udbydere af mobilt bredbånd og deres routere uden succes.
Har nu brugt Roudem fra MiWire i 6 måneder uden udfald og mellem 20 og 50 MB på TDC's netværk.
Alt foregik som aftalt, 5 stjerner herfra!

8 maart 2021

Plug and Play

Sælgeren var hjælpsom og grundig.
Konstruktiv kritik.
Måtte opgive at slukke den efter at have tændt den for test, det kunne gøres bedre.
Medfølgende forskruning er dælme en bandit at bruge, kender dog ikke til andre løsninger.
Medfølgende kabel virker raslende billigt og kunne sagtens være cat6a og UV bestandigt til prisen.
LED indikation på enheden sidder i toppen, svært at aflæse når den peger mod skyerne.

Resultatet er meget afhængig af placeringen, men sælgeren var dog modig nok til at garantere en vis hastighed.
Det viser at de tror på produktet.
Kan anbefales.

6 maart 2021

Verdensklasse produkt!

Vi bor på en gård på landet og har normalt kun kunne trække 10 mbit på en god dag, via mobilt bredbånd. Nu ligger vi i snit på 35-40 mbit, efter vi har fået Miwire roudem på taget.

13 februari 2021

Hurtig og stabil.

Kan varmt anbefale dette produkt.
Havde en forbindelse der blev meget bedre og stabil.
Modtog produktet to dage efter bestilling👍

11 februari 2021

Virker altid

Så er nr. 2 købt.
Den gir lige nu 70 Mbps download ved at stå på bordet i vejrtraileren, -altså indenfor :-)
Det er et produkt som jeg varmt kan anbefale. Og en virksomhed der tager kunderne meget seriøst.

5 februari 2021

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds - overholdt aftaler og kom gerne sidst på dagen for at sætte de sidste ting op. Levede til fulde op til mine forventninger og lidt til.
MVH
Karsten Bo

4 februari 2021

Jeg kan ikke anbefale Miwire

Jeg kan ikke anbefale Miwire. De har faktureret for et arbejde, der er ubrugeligt. Når man spørger virksomheden, hvad de har faktureret for, så svarer de ikke. De anbefaler en håndværker til installation, der ikke kan finde den bedste løsning, ødelægger hjemmet og er meget langsom (og dermed dyr).

19 januari 2021
Logo MiWire

Antwoord van MiWire

Kære Eduardo

Vi beklager meget din oplevelse af forløbet. MiWire har efter aftale udført et stykke arbejde med det formål at levere en fuld internetløsning på din adresse. Under forudgående test opnåede vi en stabil internetforbindelse på 40 Mbit/s med RouDem.
Din oprindelige ordre indeholdte udstyr og 6 Teknikertimer á 850,-. Efter din aflysning af ordren, har vi sendt en faktura, der udelukkende dækker medgået tid og rykket for betaling d. 11. december. Vi afventer venligst din betaling.
Jeg vil meget gerne diskutere denne sag med dig yderligere, og du kan kontakte mig via tlf.
+45 2126 2380, for at få en uddybning af handlingsforløbet og den tilsendte faktura.

Mvh.
David Fleischer, CEO

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gav ikke anderledes resultat end alm…

Gav ikke anderledes resultat end alm router. Fik dog pengene retur.

18 januari 2021
Logo MiWire

Antwoord van MiWire

Hej Martin.

Ærgerligt der ikke blev opnået et godt resultat. Det bedst mulige resultat er afhængig af placering af udstyret og den valgte teleudbyders dækning på adressen.

Mvh.
Nadia

Noget der duer

Noget, der bare fungerer, og en effektforøgelse der kan mærkes i et af landets sorte huller ang. GSM.

8 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringe kundeservice og dårligt produkt

Lige siden vi for 1 år siden købte produktet hos MiWire, har vi oplevet problemer såsom
- sendt simkort UDEN medsendt kode
- pludselig skulle vi have nyt simkort og MiWire sender en konvolut UDEN simkort
Begge gange måtte vi rykke op til flere gange for svar fra MiWire!

Ved et tilfælde opdager vi, at MiWire pludselig tre måneder i træk, har trukket for mange penge for vores abonnement. MiWire beklager og lover at returnere pengene.
Igen måtte vi rykke MiWire og forklaringen var, at det havde de glemt og nu var de på ferie og havde ikke adgang til banken!

Sidst på måneden oplever vi ofte, at vi ikke kan komme på nettet, trods det, at vi siden januar har været i gang med at bygge hus og derfor har streamet minimalt. Hvis vi ikke havde haft net via mit arbejde, havde vi virkelig været på den.

Vi opsagde vores abonnement med udgangen af november måned, men trods opsigelse, trak MiWire alligevel penge fra vores konto til dækning af december måned! Helt generelt oplever vi MiWires kundeservice (og produkt) som yderst ringe og ingen af delene lever op til det forventede og lovet - og vi synes ellers, at vi har været tålmodige og rummelige ved at give MiWire mange chancer for at forbedre sig, i det år vi har været kunder hos dem. Men nu har vi kastet håndklædet i ringen og må erkende, at DET ER PENGE SMIDT UD I LUFTEN!

5 december 2020