Geen contact mee te krijgen. Nieuwe 3d pen, werkt gelijk al niet. Vervolgens geen reactie. Op mails komt alleen een standaard reply dat binnen 24 uur gereageerd wordt. Maar reactie blijft u... Toon meer

Wat een slechte organisatie! in november 2025 ruim voor sinterklaas twee pakketten met 3D pennen besteld, ruim aangegeven levering voor 5 december! Na diverse verzoeken geen enkel reactie! gele... Toon meer

Deze 3D-pen is een geweldige aankoop geweest! Mijn kinderen spelen er veel mee en het prikkelt echt hun fantasie. Ze bedenken en maken de mooiste creaties, van simpele figuren tot ingewikkelde bouwwer... Toon meer

Onze zoon heeft de 3d-pen gekregen met Sinterklaas en was daar heel blij mee. Het was eventjes oefenen, maar deze pen is door kinderen heel goed te gebruiken. Hij heeft dan ook al mooie kunstwerke... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel

Bij MM Brands draait alles om kwaliteit, creativiteit en de glimlach van onze klanten. Opgericht en ontwikkeld in Nederland met een passie voor innovatie, brengen we 3D Pennen op de markt die niet alleen mooi zijn maar ook praktisch en duurzaam – perfect voor het hele gezin. Onze 3D Pennen zijn ontworpen om verbeelding te stimuleren, creatieve mogelijkheden te vergroten en schermvrije momenten nog leuker te maken. Wij staan voor een uitstekende service en helpen je graag bij al je vragen. Klanttevredenheid zit bij ons diep geworteld, en dat merk je in alles wat we doen: van de zorg die we in onze producten stoppen tot de aandacht die we geven aan elk klantcontact. Bekijk onze reviews en ervaar zelf waarom klanten kiezen voor MM Brands. We zijn hier om te inspireren, te ondersteunen en vooral om een glimlach op jouw gezicht te toveren! 🖌️✨

2,7

Slecht

Heeft 19% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geen contact mee te krijgen.

Geen contact mee te krijgen.

Nieuwe 3d pen, werkt gelijk al niet.

Maar reactie blijft uit.

Mmbrands, kunnen jullie echt niet reageren en service bieden?

5 februari 2026

Wat een schurkenbende!

Wat een slechte organisatie!
geleverd op 8 december ,ver na sinterklaas.
op mij mailverzoek om ze te retourneren,geen enkel reactie! Diverse mailverzoeken gestuurd geen reactie
Inmiddels zitten we februari 2026 en telefonisch contact gezocht tel n. 0850876550 antwoord we zullen binnen 12 uur contact hebben, inmiddels diverse make gebeld maar er komt geen enkele reactie!
Wat is dit in godsnaam voor een schurkenbende!
Ik ga ook hierover contact zoeken met het programma Kassa!

11 februari 2026

Ik ben nu al een maand aan het wachten…

Ik ben nu al een maand aan het wachten op mijn bestelling. Al 3 keer gebeld, 3 keer gemaild maar je krijgt niks te horen. Telefonisch beloven ze het door te zetten maar niks hoor. Gewoon 70 euro aan bestelling maar tot nu toe niks. Wat een vreselijke toestand. Advies: koop er nooit iets als ze zo m blijven gaan met klanten

9 januari 2026

Ik heb hier 3d pen op 30 november…

Ik heb hier 3d pen op 30 november besteld. Tot nu toe heb ik geen product gekregen. Ik heb een paar e-mail geschreven - geen antwoord.. mijn bestelling heeft 50 euro gekost. Leuk ... ik begrijp die positieve reviews niet. Op de basis van mij ervaring denk ik dat dat bedrijf die reviews zelf heeft geschreven. Ik heb product gekocht. Ik heb het tot nu toe niets gekregen .. en ik krijg ook geen antwoord oo mijn e-mail.. slechte ervaring. AFRADEN!!

10 december 2025

Snel defect en nul service

Krijg geen contact met het bedrijf. Bellen kan niet. Bij verzoek om contact krijg ik een standaard mailtje dat ze binnen 24 uur contact opnemen, wat dus niet gebeurd. Heb er al diverse mailtjes aan gewijd....
3D pen is na een paar keer gebruiken defect. Netjes volgens de richtlijnen van MMBrands de schade doorgegeven met foto's van het defect. Nul reactie. Reclame sturen naar mijn mailbox lukt wel maar een serieuze reactie op een klacht niet. Ik raad het af om hier nog een 3Dpen aan te schaffen.

1 september 2025

Slechte klantenservice en niet bereikbaar

Inmiddels al 3x telefonisch en per mail contact gezocht.
Helaas tot op heden nog geen order ontvangen, teruggebeld of reactie op mijn mail gekregen...

Ik zou donderdag binnen een half uur teruggebeld worden, na twee uur weer gebeld werd het opnieuw beloofd. Na twee uur maar weer gebeld en besloten mijn order te annuleren. Ik ben het vertrouwen inmiddels wel kwijt.

Nu hopen dat de annulering ook bij Klarna binnenkomt. Gelukkig dus nog niet betaald

20 november 2025

Na 3 weken nog niks ontvangen

2 november bestelling geplaatst, 2x travel case 3D pen. Bevestiging gekregen. 13 novemver gemaild dat ik nog niks heb ontvangen en hoe het er voor staat met de bestelling, ik kreeg toen gelijk een standaard mail dat ik hun track & trace pagina moest checken en ze binnen 24 uur contact zouden opnemen. Niet gebeurt, dus op 18 november weer gemaild, geen reactie. En hun track & trace pagina zegt dat ze de bestelling niet kunnen vinden. Betaling wel al voldaan maar na bijna 3 weken nog niks ontvangen. Ik kom niet in contact met ze dus begin me nu een beetje zorgen te maken.

2 november 2025

Pen kapot en geen reactie van MM Brands

Mijn zoontje heeft 2x met de pen gespeeld en toen deed de pen het niet meer zo goed. Hij blijkt inderdaad niet op te laden waardoor je er niks mee kunt. 3x in 1 maand tijd contact opgenomen met MM Brands en er wordt verzekerd dat er contact met mij wordt opgenomen, maar op de terugkoppeling wacht ik nog steeds. Dus wil je probleemloos iets kopen, niet bij MM Brands.

30 oktober 2025

nog steeds na maanden geen reactie op…

nog steeds na maanden geen reactie op de toegekende belofte dat we een nieuwe tuinslang zouden krijgen en tot nu toe nada, noppes. Dus trap er niet in mensen!! ze sturen een bevestiging van je ontvangen email en nemen zogenaamd zsm contact met je op. Ze wachten er gewoon op dat je uiteindelijk de strijd staakt maar wij in ieder geval niet!!! Gr Mart. van Schijndel

2 oktober 2025

Garantie

Zwarte steakmessen gekocht
2 jaar garantie. Nu een jaar laat de zwarte coating los en kruimeld, ik weet niet wat met het snijden is ons voedsel is terecht gekomen .Wel dat de bestek la vol met zwarte kruimels garantie gemeld , dat is gebruik slijtage. Dus de garantie is waardeloos.

2 oktober 2025

Slechte ervaringen

Goedemorgen,
We zijn nu al maanden bezig om een nieuwe tuinslang te krijgen wat ons beloofd is!!
Tot op heden nog geen nieuwe ontvangen dus erg slecht en ongelofelijk!!
Op onze berichten krijgen we telkens standaard antwoorden en wordt er beloofd dat ze binnen 24 uur reageren, maar dat gebeurt dan weer niet!! En zo blijft t maar doorgaan.
Ontzettend slechte klantvriendelijkheid!! Gr Mart van Schijndel

29 juli 2025

Slecht werkende 3d pen

We hebben voor onze dochter een nieuwe 3d pen besteld omdat de oude stuk was gegaan. De bestelling was zo gedaan maar de bezorging duurde erg lang. Helaas werkt de 3d pen niet naar toebehoren. Hij pakt de kleuren niet naar binnen. Meerdere malen gemaild, maar mm brands geeft totaal geen reactie terug. Inmiddels een andere pen besteld.. maar dit was een kat in de zak.. voor 40 euro!

3 juli 2025

Super 3d pen! Mooie complete set.

Het is een geweldige complete set en 3d pen. Alles wat je nodig hebt zit erbij. Superblij is onze dochter met dit kado voor haar 15e verjaardag..

8 mei 2025

Antwoord van MM Brands

Thank you so much for the lovely feedback! We’re thrilled to hear that your daughter is enjoying the 3D pen set and that it made her 15th birthday extra special. 😊

Betrouwbare firma

Betrouwbare firma. Korte lijntjes. Snelle reacties. Dingen worden snel en goed opgelost

7 mei 2025

Antwoord van MM Brands

Thank you for the kind words! We're glad to hear you've had a smooth experience with us — quick solutions and clear communication are exactly what we aim for.

Retour wordt niet verwerkt

Retour wordt niet verwerkt! Pen retour gezonden na aanmelden via de mail. Bewijs van verzending aanwezig dat pakket op het retouradres is bezorgd. Retouradres is inmiddels van de website verwijderd en op mijn mails wordt door MM Brands geen antwoord gegeven. Dropshipping en oplichting.

18 december 2024

Antwoord van MM Brands

Vielen Dank für Ihr Feedback, und es tut uns sehr leid, von Ihrer Erfahrung zu hören. Bitte beachten Sie, dass eine Rückerstattung bereits im Januar für Ihre Rücksendung bearbeitet wurde und unser Support-Team derzeit mit Ihnen in Kontakt steht, um alles auf beiden Seiten zu klären. Dies ist nicht die Erfahrung, die wir anstreben, und wir sind entschlossen, dies für Sie zu lösen. Wir möchten auch betonen, dass wir eine seriöse Marke sind und hinter der Qualität unserer Produkte und unserem Kundenservice stehen. Ihre Bedenken sind uns wichtig, und wir werden weiterhin mit Ihnen zusammenarbeiten, um alles in Ordnung zu bringen.

Hele mooie 3D pen

Hele mooie 3D pen. Helaas ging deze stuk na een tijdje maar dit is keurig opgelost en krijgen een nieuwe toegestuurd

6 mei 2025

Antwoord van MM Brands

Vielen Dank für dein Feedback! Es freut uns sehr, dass dir der 3D-Stift gefallen hat. Es tut uns leid, dass er nach einer Weile kaputt gegangen ist, aber wir haben das Problem bereits gelöst und ein Ersatzgerät wird dir zugesendet. Wir danken dir für dein Verständnis und sind jederzeit für dich da, falls du weitere Fragen hast!

Goede service na niet werkende pen

De pen die we ontvingen werkte helaas slechts 4 weken waarin er twee of drie werkjes mee gemaakt werden. Ook zat het schuifje om de snelheid te regelen los. De service en het contact met MMbrands is echter prettig. Na het opsturen van een filmpje waarin men kan zien wat er mis is, werd aangegeven dat we een nieuwe pen ontvangen. Deze moet nog komen en we hopen dat die goed werkt. De werkjes die gemaakt worden met de pen zien er namelijk goed uit, het werken met de pen is makkelijk en de extra vingerbeschermers zijn erg prettig.

25 april 2025

Antwoord van MM Brands

Thank you for sharing your feedback! We're really sorry to hear about the issues with the pen, but we’re glad the customer service experience was positive. We’re still processing the replacement, and we hope it works perfectly for you this time. If you have any more concerns, please don’t hesitate to reach out — we’re here to help!

Thanks again for your patience!