Waanzinnige parfum ik heb voor duizenden euro's aan niche parfums staan maar dit is de beste.
Ik heb een prachtige box ontvangen met een kaart en nog een klein 'monster' heel handig wanneer je enkele dagen on the road bent. Ja, en de geur is buitengewoon, studenten associeren mij met deze geur... Toon meer
Mmoire is een héérlijke geur die langdurig blijft zitten, waardoor je maar een klein spuitje op hoeft te doen. De verpakking is prachtig, over elk detail is nagedacht!
Rijke unieke geur, met een interessant verhaal. Het pakket was met zorg en stijl ingepakt, leuk om op die manier te ontvangen. Voelt echt als een cadeautje voor mijzelf, die ik elke dag om mij heen dr... Toon meer
mmoire is a memory, a feeling, an experience, beautifully captured in a unique, unisex fragrance. An odeur corporelle(French for ‘body odor’), mmoire is a scent to express, connect and inspire, enhanced by human pheromones.
Eerste Jan Steenstraat 53, 1072NB, Amsterdam, Nederland
- 0611758039
- sophievanbalen@gmail.com
- mmoire.com
hemelse parfum
Had wat gedoe met aflevering . Is helemaal goed opgelost . Heerlijke parfum en vriendelijke service
Lekkerste geur ever sur arize
Lekkerste geur ever! En super service, ik hoop dat er weer een mooie geur in de toekomst komt die net zo puur is.
Veelbelovende nieuwe parfumier in Nederland
Snel verzonden in slim brievenbuspakketje
Fijn contact, snelle verzending, mooi verpakt
Contact gehad via Instagram, snelle en vriendelijke reactie. Daarna mijn bestelling geplaatst, werd snel verzonden. Heel mooi verpakt. Blij mee!
de wervende tekst voor de 2 geuren
de wervende tekst voor de 2 geuren, komt niet overeen met de werkelijkheid. ik had iets spectaculairs verwacht, maar kreeg een soort zeeplucht. Nee, blij dat ik eerst 2 proefjes heb besteld.
Mooi product en snelle levering!
De parfum viel ik zeer goede aarde bij mijn vrouw.
De parfum viel ik zeer goede aarde bij mijn vrouw. Ik vind alles zeer goed verzorgd en professioneel. Ga zo door.
Super gedaan
Super gedaan. Parfum was snel geleverd, en heel mooi verpakt en uiteraard het luchtje geweldig!
Snel en goed geleverd
Snel en heel persoonlijk.
De beste geur die er bestaat
Besteld en de volgende dag in huis!
Echt superfijn!
De geur is zo prettig! Al veel complimenten mogen ontvangen.
De beste geur die er bestaat een echte aanrader voor elke vrouw.
Alles netjes verzorgd
Alles netjes verzorgd. Helaas is de geur te sterk voor mij. Ik ga de samples cadeau doen. Heb middels een mail gevraagd hoe ik de geur zou kunnen afzwakken, maar wacht nog op antwoord.