Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Emil fra Møbelfix får 5 stjerner fra mig. Jeg kontaktede ham for at få vejledning vedr. vedligeholdelse af flere lidt specielle antikke møbler. Emil sendte mig en udførlig beskrivelse vedr. hvert enke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået produceret nye hynder til vores gamle GE290-3 sofa. Hynderne er af Møbelfix blevet leveret før tid og i perfekt stand i lækkert Kvadrat uldstof (og i samme kvalitet som originale). Pr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfin kommunikation og service omkring farve- og stofvalg. Vi fik stofprøver sendt hjem to gange. Hynderne er virkelig flotte – perfekt håndværk. Vi fik lavet hynder til to ældre stole (Børge Mog... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg mødte utrolig god vejledning og imødekommende service, der til sidst mundede ud i jeg bestilte et par nye hynder til min gamle wegner-stol. Forinden havde jeg modtaget 5 stofprøver gratis for a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelaccessoires leverancier
  2. Meubelaccessoires
  3. Meubelreparateur
  4. Stofferingszaak

Geschreven door het bedrijf

Møbelfix istandsætter møbler og sælger hynder til designmøbler og specialproducerede hynder til alkover, bænke mv. Alt foregår online på MOBELFIX.DK :-)

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Flot håndværk

Virkelig flot håndværk og smukt resultat. Vi er imponerede. Og rigtig god service 😃

23 april 2025

Antwoord van Møbelfix

Hej Tina. Tusinde tak for din anmeldelse! Det sætter jeg stor pris på :-) Rigtig god dag. Venlig hilsen Emil

Supergod servic

Supergod service og meget venlig betjening

29 maart 2025

Hej Grethe,
Venlig hilsen Emil

Meget smukt arbejde

Meget smukt arbejde. Har gjort min stol og skammel så gode som ny. Hurtigt svar på forespørgsler på mail. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

18 maart 2025

Hej Bodil.
Venlig hilsen Emil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

nemt, bekvemt og tilfredsstillende.

Hurtig, præcis og venlig kommunikation- fremsendelse af fine stofprøver og god kvalitetsprodukt leveret - nemt, bekvemt og tilfredsstillende.

11 maart 2025

Hej Tine!
Emil, Møbelfix

Hynder J82 loungestol og skammel

Netop modtaget to flotte hynder til Jørgen Bækmark J82 loungestol og skammel. Fin proces med at få lavet hynden til skamlen. Begge hynder er virkelig flot forarbejdet og passer perfekt.

7 maart 2025

Hej Marianne,
Emil, Møbelfix

Simply Perfect

Simply Perfect! A++ The cushions for our Wegner chair and footstool came out great. Emil has been very helpful and kind in the communcation. Highly recommended! A big thank you from Middelburg

21 februari 2025

Hi Edwin,
Thank you very much for your kind words. It was a pleasure helping you with new cushions for your GE290A and GE290S.
All the best,
Emil

Møbelfix laver flotte hynder

Møbelfix har en god og overskuelig hjemmeside.
Levering som lovet, ved bestilling.
Hynderne så præcis ud, som på billederne og de passede perfekt i stolen.
Jeg benytter gerne Møbelfix igen 👍

23 december 2024

Hej Susanne.
Tusinde tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget!
Glædelig jul.
Venlig hilsen Emil, Møbelfix

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indenfor det sidste par år har Emil 2…

Indenfor det sidste par år har Emil 2 gange repareret møbler for mig.
En stol og sidst et italiensk sidebord var gået fra hinanden p.g.a. ydre vold. Resultatet var begge gange perfekt, og begge gange var det en fornøjelse at lave de nødvendige aftaler med Emil. Dygtigt og smidigt.

16 november 2024

Antwoord van Møbelfix

Kære Troels. Tusinde tak for de flotte ord og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. God aften. Venlig hilsen Emil, Møbelfix

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og solidt håndværk!

God service og solidt håndværk!
Jeg har netop fået nye hynder betrukket med Kvadrat-stof til mine gamle Wegner-stole. Jeg bestilte dem på nettet med gode anvisninger på form og farve. Der var god opfølgning undervejs. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Møbelfix.

1 december 2024

Kære Trine.
Tusinde tak for din flotte anmeldelse - den betyder rigtig meget!
Tak fordi du valgte Møbelfix til at levere hynderne.
Hav en god aften :-)

Ovenud tilfreds

Forinden havde jeg modtaget 5 stofprøver gratis for at kunne bestemme mig.
Meget tilfreds kunde, håber jeg får mulighed for at handle her igen.

20 oktober 2024

Hej Jakob.
Tusinde tak fordi du valgte Møbelfix. Jeg er glad for at vi fik muligheden for at levere hynderne til dig!

Perfekte nye hynder til GE290-3

Processen har været til topkarakter både i forbindelse med hjælp fra Møbelfix side i valg af stof samt behandling af træet i forbindelse med renovering af sofa.
Møbelfix udviser stor ekspertviden på alle områder og øser gerne ud af den viden.
Vi kan kun give vores bedste anbefaling af denne leverandør, når det gælder levering af hynder.

27 oktober 2024

Hej Lena,
Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte hynder og god service

Flot håndværk, vi er meget glade for hynderne til vores to stole. God service og kommunikation. Det var en god hjælp at få sendt stofprøver før vi besluttede os for farve.

1 oktober 2024

Hej Mimi.
Tusinde tak :-)

Virkelig god service fra Emil

Virkelig god service fra Emil. Jeg fik tilsendt et utal af stofprøver ad tre omgange! Jeg har fået lavet hynder til en Børge Mogensen slædestol, og de er virkelig pænt syet. Flot resultat og virkelig god pris.
Tak Emil!

12 augustus 2024

Hej Stine.
Tusinde tak for de flotte ord. Jeg er glad for at vi måtte levere hynderne til dig.

Perfekte hynder

Perfekte hynder. Leveret til tiden. Super god service hele vejen. Varm anbefaling herfra.

2 september 2024

Antwoord van Møbelfix

Kære Lene. Tusinde tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af Møbelfix. Venlig hilsen Emil, Møbelfix

Lees meer over geverifieerde reviews.