Colportage werd met valse voorwendselen een contract aangesmeerd. Ik ben de colporteur achter na gegaan, na een snel telefoontje om iets te verifiëren en heb het contract terug gevraagd die in de tas... Toon meer
Mobiel Zeker
Super leuke verkoper aan de deur gehad die ons alles netjes heeft uitgelegd. Het leek ons een goeie service en we hadden last van stank in de woning dus we zijn lid geworden. Van de week onze pas binn... Toon meer
Heb ze aan de deur gehad waarbij me ze me onder valse voorwendselen een servicecontract lieten tekenen terwijl mij werd gezegd dat het een contactformulier was. Nu zit ik vast aan een contract die ik... Toon meer
Ze zijn bij ons aan de deur geweest en mijn verloofde erin gepraat om een contract te nemen. Uiteindelijk besloten deze te cancelen via de website, maar hij had verder niets gehoord, dus ik ben gaan... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Verzekeren met de Harmony Comfort verzekering geeft een veilig gevoel. U gebruikt uw telefoon, tablet of laptop voor uw werk, als agenda, als camera, om berichten te sturen naar uw vrienden, enzovoorts. Doordat u uw apparatuur voor zoveel doeleinden gebruikt, loopt u een groot risico op schade of diefstal. Onze unieke verzekering beschermt uw telefoon, tablet of laptop tegen schade, diefstal en onverwachte hoge kosten. Geen sprake van dagwaarde! Wij zorgen ervoor dat jouw verzekeringsproduct gerepareerd wordt of wordt vervangen door een gelijkwaardig product.
Nederland
- mobiel-zeker.nl
Mensen keken ook naar
Oplichters
Net een man aan de deur gehad. Het klonk alsof hij vanuit de VvE gestuurd was. Tijdens zijn praatje deelde hij de kosten per maand, vriendelijk bedankt en deur dicht gedaan.
Trap er niet in mensen
Trap er niet in mensen. Ze laten het net klinken of ze door de VvE zijn gestuurd met een goede deal. Maandelijks betalen en als je riool verstopt is dan komen ze je helpen. Maar je zit er minstens een jaar aan vast. Riool niet verstopt in die tijd, betaal je dus een hoop geld voor niks.
Gewoon pas een bedrijf inschakelen als je riool verstopt is, ben je nog goedkoper uit.
Scammers doe t niet mensen!!
Scammers doe t niet mensen!!! Opdringerig, sluiperig en kost je altijd 30 euro voor het opzeggen als je er alsnog binnen een paar dagen ervanaf ziet !!
Kom al 20 jaar aan de deur.
Kom al 20 jaar aan de deur.
Kijk maar naar de sticker in de deur vd meterkast.
Nou meneer.... hier is nog nooit iemand aan de deur geweest en zeker niet binnen.
Wat een slecht verhaal zeg....
Trap er niet in. Je wordt opgelicht!!!
Stel oplichters die je een contract aan…
Stel oplichters die je een contract aan praten
Kwam een man aan de deur die een mooi verhaal hield en zei dat er nog een conformatie gegeven moet worden voordat je aan een contract vast zit. Dit blijkt niet zo te zijn. Zit nu aan een jaar contract vast.
Oplichting
Vandaag is er iemand aan de deur geweest met de mededeling dat ze de riolering over gaan nemen van de VVE. Mooie gladde praatjes waar mensen best kunnen intrappen. Hij ging vloeiend door het verhaal heen en wist zich eruit te praten toen ik zei dat de VVE pas nog wat aan het riool heeft laten doen. Hij had een brochure en een half ingevuld formulier bij zich waarop een huisnummer stond die niet bestond. Hij ging al pratend over om het formulier in te vullen, met de mededeling dat ik het binnen 14 dagen kon opzeggen. Ik heb geen gegevens geven en gezegd 'er over na te denken'. Hij knikte zei nog wat en was weg. Ik heb de VVE gebeld, maar die zijn nergens van op de hoogte en ik heb de politie gebeld om dit door te geven. Ik lees in de reviews op Google dat dit meer gebeurd en het moet eens ophouden!
Oplichters
Aan de deur een verkoper gekregen, verhaal aangehoord en gezegd nog even te willen overleggen. Dit kon, ik zou 14 dagen bedenktijd hebben. Ik heb overlegd en besloten geen abonnement te willen. Via hun site heb ik binnen 14 dagen opgezegd (en de grap is dat ze daar en datum van je contract bij willen, maar oplichtend als ze zijn zetten natuurlijk helemaal geen datum op het formulier. Gelukkig wist ik de datum nog en was ik RUIM binnen die 14 dagen bedenktijd).
Krijg ik een tijd later een brief met servicepas, die moet ik niet. Deze retour afzender gedaan met de mededeling al opgezegd te hebben.
Kreeg ik even later opnieuw die pas van ze en dat ze het genoteerd hadden, maar dat ik niet binnen die 14 dagen bedenktijd had opgezegd en dat ze dus het komende jaar bij mij blijven innen.
Klacht en contactformulier ingevuld via de site, uiteraard geen reactie. Elders een klacht ingediend, uiteraard geen reactie. Ik ben benieuwd of ze dat hier wel op gaan doen.
Ondertussen de automatische incasso geweigerd, maar die linkmichels hebben laatst alsnog ongevraagd geld van mijn rekening gehaald. Dit gelukkig kunnen terugboeken en dit zal ik ook blijven doen.
Ik betaal niet voor iets wat ik niet wil, aardig oplichtkunstje is dit.
Zeker & Mobiel zwendel.
Dit is een riool service. Ze dringen je een contract op aan de deur, vervalsen de aanmeld datum. Daarom ben je te laat om op tijd het weer op te zeggen.
Trap er niet in! Voordat je het door hebt ben je € 160,- kwijt.