Ekstrem lang leveringstid, samt forklaringer der ikke hænger sammen?! Jeg bestilte min ladcykel den 11/3, og den leveres først på tirsdag d. 21/4. Har rykket for den flere gange, første undskyldnin... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte en fed cykel hos jer til min mand i maj måned 2025. Han cykler over 6000 km. til og fra arbejde årligt. Han er jublende glad for hans el-cykel, der holder alt hvad vi blev lovet ;-) Hurtig... Toon meer
Super god betjening i deres butik/værksted. Vi fik mulighed for både at se og prøve den elcykel vi havde i tankerne og fik god råd og vejledning ift hvordan den skulle betjenes. Derudover gav Mette de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mobike.dk - Elcykler er vores passion - køreglæden er din. Når du køber cykel eller elcykel online hos Mobike, så sikrer vi dig høj kvalitet og god kørekomfort hver gang.
Contactgegevens
Denemarken
- hej@mobike.dk
- mobike.dk
Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord
mobile.dk is a complete scam and irresponsible
First, they will deduct your full money with a commitment that your product will be on your hand within 2 weeks, like they are willingly lie. If you ask them even after 2 weeks, why the product is not being delivered, they give some generic replies and behave like don't disturb. They dont even hestitate to say your product can be delivered even after 2 months and even not sure.
If it is about not in stock, why does the refund comeback after a month of cancelling the order! When you will ask them to cancel the order, first they ignore your mail. Finally if you can convince them to cancel the order, even they say to refund within 15 days, it is still a lie. It also takes more than a month.
It's my mistake before ordering I didn’t check trustpilot. The negative reviews I see after coming here today, all are like the same situation I went through. On the negative feedback, this shop is even being rude and hiding their own willing faults.
If you want nightmares in life, just throw your money mobike.dk
Vi skal bruge en ny kraksensor til…
Vi skal bruge en ny kraksensor til vores engwe ep20- hvor vi faldt over mobike.dk- her bestilte vi varen den 7 april , hvor der stod på deres hjemmeside , at den var på lager og vi kunne forvente at modtage den senest den 13.04- i dag den 16.04 har vi stadig ikke modtaget varen - jeg har skrevet ind til Mobike, hvor jeg har fået svar på skrift , at det desværre ikke har varen på lager , derfor pt er det ikke noget de ved hvornår de får hjem, så vi kan få den - men pengene har de allerede trukket lige efter bestillingen ! - samtidig reklamer de stadig inde på deres hjemmeside at varen er på lager og ved at bestille den nu, kan man forvente få den leveret indenfor 5 dage!….. det lyder godt nok mystisk!
Ekstrem lang leveringstid
Ekstrem lang leveringstid, samt forklaringer der ikke hænger sammen?!
Jeg bestilte min ladcykel den 11/3, og den leveres først på tirsdag d. 21/4. Har rykket for den flere gange, første undskyldning var at samlingen tog længere tid end forventet, men altså det tager vel ikke 4 uger at samle en cykel? Så er der noget med påske, fair nok, men regner jeg 7-14 hverdage, ender jeg ikke på den 21?
Nu får jeg så min cykel endelig, godt nok i den forkerte farve, men tålmodigheden er ikke til mere nu…
Hustru og jeg er meget glade for de…
Hustru og jeg er meget glade for de nyindkøbte cykler
Sønnike er meget glad for sin cykle
Fin cykel køber gerne igen
Altid hurtig levering 3
Altid hurtig levering 3. cykel fra denne butik
Aldrig modtaget cykel
Min søn købte en fatbike på Black Friday, og her næsten 5 måneder senere, er den stadig ikke modtaget.
Firmaet er gode til at besvare mails, men det er med undskyldninger om leverance og tracking er lige om hjørnet.
De trak pengene allerede ved bestilling.
Levering trækkes ud i det uendelige
Jeg bestilte en Engwe elcykel i december. På hjemmesiden er leveringstid angivet til ca. 6-10 dage. Pengene bliver trukket med det samme.
Efter mere end 14 dage skriver jeg til firmaet, hvornår jeg kan forvente at få en besked om, at min ordre er på vej. Her beklages, at leveringen rykkes til start januar. Sådanne korrespondancer fortsættes indtil jeg annullerer min ordre i slutningen af marts.
Hele vejen igennem har jeg selv skullet opsøge information. Dog har kundeservice været hurtige til at svare.
Jeg har nu bestilt samme cykel hos et andet firma. Cyklen blev leveret inden for én uge - endda henover påsken.
Købte en Vogue cykel og levering ugen…
Købte en Vogue cykel og levering ugen efter
Til allesammen hold jer langt væk fra…
Til allesammen hold jer langt væk fra Mobike af.
Ville ønske jeg kunne give nul stjerner

Antwoord van Mobike.dk
Hvis jeg kunne giv jer nul villle jeg…
Hvis jeg kunne giv jer nul villle jeg gør det. Nok er nok. Det kan sku ikke være rigtig at man skal blive ved med at skriv til jer for at få refunderet pengene tilbage. Og så få denne besked.
§3.3 Refundering
Vores betalingsudbyder kan være mellem 10-15 hverdage om at refunderer en kort-betaling, når vi sætter det igang. Vær' venligst tålmodig. Dog ofte hurtigere.
Som ikke engang passer.
Skriver til jer igen efter 16 hverdage og der ber i om mit konto og reg nr. så du kan få bogholder til at udbetale pengene. Pengene har jeg endnu ikke fået. Jeg håber at folk læser jeres anmeldelser og ikke køber cykel hos jer.

Antwoord van Mobike.dk
Hvor lang tid skal jeg vente?
Jeg har købt en elcykel i starten af januar fra Mobike og der skrev de at den ville komme 10–15 dage efter og det er okay. Så da der var gået 15 dage og den ikke var kommet skrev vi til Mobike og så siger de at den først kommer om 2 måneder. Derefter venter jeg 2 måneder og igen siger de at den først ville komme nogle uger efter og jeg er faktisk usikker på om den overhoved kommer hjem. Det er snart 3 måneder siden jeg købte den og jeg tror ikke den kommer

Kanon kundeservice og produkter
Seriøs firma, kundeservice i top, produkter super gode, fair priser,vil handle her fremover, når el cyklen skal have reservedele.
Pakken kommer aldrig man får ikke penge…
Pakken kommer aldrig man får ikke penge tilbage når man spørger, der er gået tre måneder min pakke er kommet endnu. Jeg er sur

4 måneder uden at levere
4 måneder uden at levere. Pengene blev trukket få dage efter bestilling.
Da jeg ønskede pengene retur, fortsatte I med at trække tiden. Useriøs butik.
Arrogant personale. Hold jer fra dem.
Måtte lave en chargeback via banken. Pengene kom retur 3 dage efter via banken.

Antwoord van Mobike.dk
Nu er der gået tre måneder jeg har ikke…
Nu er der gået tre måneder jeg har ikke fået min cykel og de svarer ikke på beskeder

Antwoord van Mobike.dk
Betaling trækkes lang tid før levering…
Betaling trækkes lang tid før levering er opstartet.
Har bestilt en el lad cykel, siden 21.02.26 hvor der står at de levere indenfor 4-5 dage, fik stadig ikke.
Hvorfor trækker I penge før?
Når man spørger til, hvornår varen leveres får man intet svar. Heller ikke noget info om odre.
Svært at får kontakt.
Det værste nogensinde, aldrig oplevet en dårlig service som den her. Hold jer væk!

Antwoord van Mobike.dk
Min mands allerbedste cykel til dato.
Han er jublende glad for hans el-cykel, der holder alt hvad vi blev lovet ;-)
Hurtig levering og flot emballeret.
Vores bedste anbefalinger til en god handel hos Mobike.dk er hermed videregivet :-)
Lees meer over geverifieerde reviews.