Opdracht gegeven om een noodstroom…
Opdracht gegeven om een noodstroom voorziening te repareren.
Apparaat is door dhr Reijneveld gedemonteerd en zonder deugdelijke isolatie achtergelaten terwijl er gewoon nog spanning op het systeem stond. Hierdoor is een zeer gevaarlijke situatie ontstaan waardoor brand had uit kunnen breken met alle gevolgen van dien.
Diagnose was dat het systeem compleet vervangen moest worden.
Bij second opinion bleek dat het euvel eenvoudig verholpen kon worden. Ook schrok de nieuwe monteur van hoe het systeem achter gelaten was door Reijneveld, zonder de bedrading deugdelijk te isoleren.
Dico hiermee geconfronteerd, hij gaf direct zijn grove fout schriftelijk toe maar vond een rekening á € 380.- ex BTW gerechtvaardigd omdat hij ook kosten had gemaakt, ook omdat zijn opdracht nu niet doorging.
Ik begrijp echt dat iedereen fouten kan maken maar dit was echt een enorm risico. Bovendien was de diagnose volledig onjuist.
Na Mobile Power Moerkapelle in gebreke te hebben gesteld om tot een oplossing te komen blijft deze maar incassobureaus op mij en mijn werkgever sturen.
Heel vervelend en een oplossing is niet mogelijk omdat er geen contact mogelijk is met dit bedrijf.
Ik vraag mij hardop af of dit bewuste malafide praktijken zijn om makkelijk geld te verdienen.