God og venlig (tålmoding) betjening af Magnus. Hurtig problemløsning til rimelig pris. Helt klart anbefalesværdi selvom det var mit første besøg - men ikke sidste.
Jeg har flere gange fået hjælp hos Mobi. Hjælp med virus, indstallering af programmer, opsætning af skabelon til cv Der er god tid og jeg er aldrig derfra skuffet. Ofte er der ovenikøbet lige inst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God service og kvalitet. Fik renset ladestikket og købt nyt cover og panserglas til min IPhone. Som Magnus sagde :” så skulle den gerne holde en 4 år mere…” Ja tak. Bedste sted at få repareret tele... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super sød arbejder! Skulle op og købe en Macbook oplader og var klar til at betale, men så får vi at vide af ejeren vi bare må tage den gratis 🙌 Opladeren virkede også som vi havde forventet... :)... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Computerreparatie
- Computers en accessoires winkel
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
- Telefoonreparatieservice
- Winkel voor tweedehands computers
Geschreven door het bedrijf
Hos Mobi får du hurtig, prisvenlig og pålidelig service til din enhed. Vi har over 13 års ekspertise, og reparerer de fleste enheder på under 60 minutter uden tidsbestilling. Vi har altid 2 års reklamationsret på alle reparationer. Vi tilbyder også op til 3 års garanti på vores refurbished computere. Vi klarer alt fra skærmskift og batteriudskiftning til avancerede reparationer af følgende producenter: Apple, Samsung, Oneplus, Huawei, Motorola, Google Pixel, Xiaomi og Sony. Har du en smadret skærm på din Macbook eller PC klarer vi også det. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør til iPhone, iPad mac og PC Kontakt os i dag for professionel service i særklasse.
Vinkelvej 39, 4600, Køge, Denemarken
- mobishop.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Kar været kunde hos Mobi i mange år
Kar været kunde hos Mobi i mange år, og går altid tilfreds derfra

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, kan varmt anbefale! :)

Antwoord van Mobi
Hurtig service og imødekommende…
Hurtig service og imødekommende personale

Antwoord van Mobi
I forbindelse med at vi fik skiftet til…
I forbindelse med at vi fik skiftet til ny PC. Kan vi varmt anbefale Mobi. Både med hurtig og kompetent service, vi vil helt sikkert vende tilbage en anden gang.
Med venlig hilsen Kirsten og Claus

Antwoord van Mobi
God og kompetent vejledning i valg af…
God og kompetent vejledning i valg af pc og tilbehør

Antwoord van Mobi
Min kone har fået lavet telefon her og…
Min kone har fået lavet telefon her og jeg har købt en pc hos Mobi. Den fungerer upåklageligt, så jeg anbefaler Mobi

Antwoord van Mobi
Har købt 5 computere her og er godt…
Har købt 5 computere her og er godt tilfred med kvaliteten

Antwoord van Mobi
Super service, en venlig , behagelig ejer, en yderst kompetent behandling til min telefon, kommer gerne igen hvis der er problemer med noget af vores isenkram 🙂

Meget glad og tilfreds 😊
Meget glad og tilfreds 😊
Jeg kom med en mobil som var gået itu, som derfor skulle bruge akut førstehjælp.
Dette var den første hjemmeside hvor jeg nemt og let kunne finde rundt. Og klar og tydeligt kunne se hvad der kunne laves til hvilken pris.
Og jeg kunne se at der var gode anmeldelser i forvejen. Oven i det var Kommunikationen super god og jeg fik en god service.
Mobilen blev hurtigt lavet og fungere som ny. Alt i alt en super god oplevelse og en dejlig venlighed. Jeg vil klart anbefale mobi til andre som skal have lavet elektronik.

Antwoord van Mobi
Очень хороший товар и приятный…
Очень хороший товар и приятный продавец! Приходите не пожалеете!))

Super sød arbejder!
Super sød arbejder!

Dygtig og kompetent
Mobi er dygtig, kompetent og meget servicevenlig- kan absolut anbefales!

Antwoord van Mobi
Super hurtig og hjælpsom betjening…
Super hurtig og hjælpsom betjening selvom jeg bare dukkede op uanmeldt, tak Magnus!

Ovenud tilfreds
Ovenud tilfreds. Vil meget gerne komme igen, super service kan kun anbefales

Antwoord van Mobi
En ven fortalte mig om Mobi
En ven fortalte mig om Mobi. Her fik jeg god rådgivning og en billig god bærbar HP, som passer til mine behov.
+ gode råd om at spare penge på dyre Microsoftsbbonement 🙂

Hurtig og kompetent
Hurtig og kompetent. Det var nemt at finde, og de harvhodebparkeringsforhold