Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Professionellt bemötande i deras butik i Malmö, snabb reparation av min OnePlus, telefonen reparerades dagen därefter i deras verkstad och skickades sen tillbaka till mig, ungefär 72 timmar efter at... Toon meer
Sendte den, modtog så en e-mail om at de havde fabriksindstillet den, og ikke kunne genskabe problemerne.. Løs højtaler og kraftig ridse eller lign. i skærm (caterpillar S61 - skærmen er dækket af... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.
Denemarken
- mobylife.dk
Mensen keken ook naar
Super!
5/5 på Mobylife's butik i Malmö! Väldigt fint bemötande & snabb handläggning - 2 dagar för att byta hela skärmen på min p20. Amazing

Mycket nöjd kund
Måste bara tacka Mobylife i Malmö för en superbra service och en mycket trevlig personal.
Mvh
Mikael Malmborg

Antwoord van Mobylife
Det her bliver en større og større joke...
Aldrig har jeg oplevet noget så ringe... Kundeservice er ikke et ord der her nogen betydning her eller også er det kompetance niveauet, som er kritisk lavt.
For at gøre en efterhånden MEGET lang historie kort, så har jeg efter uhørt besvær fået tilsendt en ny oplader til min Sony (efter at jeg havde sendt min egen oplader ind sammen med min mobil (for 2x) pga. en fejl med fastfrysning og totalt nedbrud af mobilen).
I første omgang fik jeg kun mobilen tilbage (som endnu engang bare var blevet nulstillet og opdateret), men ingen oplader...
Kan igen igen igen så ikke bruge min mobil, da den sjovt nok løber tør for strøm.. De vil dog straks få sendt min oplader afsted.
Ja, afsted kom den da... til den forkerte adresse (som har været bedt ændret af flere omgange)..
Nå, godt så - De vil hente den tilbage og sende til rigtige adresse. Der bliver simpelthen ventet på tilbagekomst..der går en uge, så opdager de, at det tager for lang tid, så de sender en sprit ny oplader "for at spare tid"...Flot...
Halleluja den nye oplader kunne jeg hente idag!
Sååå tadaaa for at det ikke skal være løgn, så er det sørme en forkert model, som på ingen måde passer i rumpetten på min Sony!!!!
Ærligtalt hvad bliver det næste så ikke?!....
Tak for svar Pia, men jeg har fået DustinHome til at sende en oplader (med en dag leveringstid), så ved ikke helt, hvad det er for en oplader i har sendt igen? Har set jeg kan afhente en pakke, men det har jeg ikke tænkt mig, da den STADIG er sendt til den forkerte adresse...

Antwoord van Mobylife
De sender falske billeder til samsung…
De sender falske billeder til samsung af deres kunders produkt..
3 af deres medarbejder har set vores produkt efter for fysiske fejl og finder ingen fejl... 2 af medarbejderne fortæller os at det billede Mobylife har sendt ind ikke er af vores tablet.. alligevel påstår Mobylife at det er vores tablet de har taget billeder af...
Når man spøger til hvor man kan klage over dem for man ingen henvisning

Antwoord van Mobylife
Tvingar sina kunder för att laga
Tvingar sina kunder för att laga ytliga saker innan dom ens lagar telefonerna för de man lämnar in dom för!!!!!

Antwoord van Mobylife
Lämnade in min Nokia 7 plus genom…
Lämnade in min Nokia 7 plus genom elgiganten,(2 gånger) med specifika fel som inte ens testades, fick tillbaka luren och det ända dem gjort är "fabriksåteratälla och uppdatera mjukvaran" hallå vaf*an!? Jobbar med detta med, ni har bara vänt på luren och bara "a den funkar" och sen skickat tillbaka den, inte ens testat de felen jag har, era tester ni gör är värdelösa, löser inget, mitt problem är en blandning av hårdvara och mjukvara, allt ni ser är hårdvara, ser allt helt ut så anser ni att det inte är något fel på den... Ni är en skam för branschen, ni kan bara laga rena hårdvaru fel, spräckt skärm osv, om ens det...

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Hurtig reparation og tilbage levering.
Super god kundeservice , tros jeg havde lavet en fejl ved oprettelse af sagen , blev det hurtigt fixet ved hjælp fra kunde service. 👍👍
Først blev jeg meddelt
Først blev jeg meddelt, at mobilen ikke kunne repareres, og modellen er udgået. Der kunne jeg vælge mellem en nyere model eller et andet mærke.
Jeg valgte så den nyere model, men jeg blev så ringet op ang sagen, hvor jeg ikke var ved telefonen. Og da jeg ringede tilbage, blev jeg informeret om, at den nyere model var i restordre, og man kunne ikke oplyse en estimeret tidshorisont på, hvornår jeg kunne forvente, at få mobilen hjem.
Efter nogle dage får jeg tilsendt en mail og sms. Sms'en får jeg meddelt at den nyere model, som jeg havde valgt, var i restordre, og om jeg var interesseret i den sidste nye model i stedet.
Jeg sendte svar tilbage, at det vil jeg gerne, men jeg får også en mail, omkring at i manglede svar på om jeg var interesseret i den sidste nye model.
Nu har jeg svaret ja igen, og forhåbentligt kan jeg få mobilen hjem, så min søn kan få sin mobil igen. (som han så har måtte undvære det meste af sin sommerferie)
Den tid det har taget har trukket ned i stjerner, men da han "forhåbentligt" får den nyeste model i stedet, så fik i alligevel lidt stjerner.
Gik rimelig hurtigt
rimelig hurtig reparation, og indtil videre virker alt som det skal. 👍
Fik min telefon hurtigt tilbage efter…
Fik min telefon hurtigt tilbage efter reparation. Ud skiftede de ting der var defekt, så tip top.

Perfekt oplevelse..
Telefonen kom hurtigt og smertefrit frem og tilbage, da jeg modtog den vidste jeg ikke at de havde skiftet batteriet da det i princippet "kun" var skærmen der var i stykker, det viste sig så, at batteriet også var dårligt, tak for det Mobylife.

Antwoord van Mobylife
Alle elementer reperation gik fornemt…
Alle elementer reperation gik fornemt og hurtigt. Jeg har kun positivt at sige.

Antwoord van Mobylife
Jeg ventede 2 uger på at min telefon…
Jeg ventede 2 uger på at min telefon var klar til afhentning efter at have leveret den i butikken. Telefonen er fikset men ventetiden var meget beklagelig

Antwoord van Mobylife
Har haft min mobil 2 gånger hos…
Har haft min mobil 2 gånger hos Mobylife i Ljungby.Har fått kanonservice bägge gångerna + uppdatering av programvara. Skickade in mobilen en onsdag och fick tillbaks den redan på måndagen därpå. Otroligt snabbt! Kanske inte de billigaste i branschen, men helt klart de bästa helt enkelt.

Antwoord van Mobylife
mobilen er sendt til reparation hos…
mobilen er sendt til reparation hos mobylife, baggrunden at den læser ikke simkort, og men ikke kan ringe til nogen. Efter flere uger vente tiden så kommer posten med mobilen, den ser ud at alt er perfect, når jeg har sat den i strøm, efter følgende vil den slet ikke tænde, og når men prøver at tænde den, så står helt øverst på bunden at Could not do normal boot invalid kernel length.
meget meget dårlig service og min 9 årig søn er blevet ked af det at hans telefon ikke virkede som den skal, og faktisk han ventede på telefon i flere uger og der den kom med posten blev han meget glad og an sku bare ringe til sin venner for at fortælle dem at hans telefon er kommet, så lige pludselig vil den ikke tænde han græd rigtig meget, og han siger at det er en dårlig service og at jeg skal ikke længere købe mobil gennem Call me.

Antwoord van Mobylife
Lees meer over geverifieerde reviews.