Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft min mobil 2 gånger hos Mobylife i Ljungby.Har fått kanonservice bägge gångerna + uppdatering av programvara. Skickade in mobilen en onsdag och fick tillbaks den redan på måndagen därpå. Otrol... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionellt bemötande i deras butik i Malmö, snabb reparation av min OnePlus, telefonen reparerades dagen därefter i deras verkstad och skickades sen tillbaka till mig, ungefär 72 timmar efter at... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sendte den, modtog så en e-mail om at de havde fabriksindstillet den, og ikke kunne genskabe problemerne.. Løs højtaler og kraftig ridse eller lign. i skærm (caterpillar S61 - skærmen er dækket af... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Telefoonreparatieservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

De kunne ikke finde fejlen

De kunne ikke finde fejlen, fordi den var i startfasen, og tiden overgik den jeg fik at vide jeg kunne forvente.

Hej Ricco,

Tak for din værdifulde feedback.

Enheden blev modtaget om fredagen, repareret om lørdagen og sendt om mandagen. Måske var det tid i transporten ind, eller på vej tilbage, som gjorde at du oplevede at vi ikke levede op til dine forventninger. Uanset så beklager jeg dette, vi bestræber os på at have en kort og kvalitativ håndterings-tid.
Vedr. fejlen, så kan jeg se at vi har skiftet USB 2 gange tidligere, og den tredje gang kunne vi ikke konstatere fejlen. Er det en original oplader du bruger?
Du er velkommen at sende den ind til os igen, medsend gerne den oplader du bruger, og hvis du har mulighed for det må du gerne prøve at specificere nærmere, hvor tit du oplever fejlen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtigt og gratis forsendelse.

Hej Martin,

Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder rigtig meget for os.
Vi kæmper hårt for at holde en god servicetid, uden at gå på kompromis med kvaliteten i den udførte arbejde :-)

Hav en dejlig dag,

En øv oplevelse...

Syntes det er for dårligt at jeg sender mobilen ind fordi den er skadet, får den tilbage med nyt glas for og bag men rent teknisk var den ikke prøvet af, så jeg skulle sende den ind igen, og igen vente x antal dage fordi den ikke var lavet 1. gang den var til rep. Jeg har i mange år været rigtig glad for Telia og sagt nej til andre selskaber mange gange, så når der laves en så dum (efter min mening) fejl at sende mobilen tilbage uden at tjekke den for fejl i det tekniske, syntes jeg er rigtig øv. Men jeg er stadig i Telia.

Hej Jette,

Jeg er rigtig ked af, at du måtte være uden enheden to gange.

Vi har et team som udfører kvalitetskontrol efter endt reparation, hvor enheden testes grundigt igennem. Dog kan det en gang i mellem være svært at fange fejl som ikke er der hele tiden.

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

Hurtig god reparation 😊

Hej Kaja,

Der er vi utroligt glade for at høre.
Vi siger mange mange tak for denne flotte anmeldelse :-)

God behandling

Hej,

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi virkelig stor pris på.
Hav en dejlig dag,

Fik tlf iPhone 8+ til reparation

Fik tlf iPhone 8+ til reparation , der gik 3 dage så blev den sendt retur. Fik ny da fejlen ikke var min. Uden problemer . Og en hjem tast der ik virkede . Fin service , og rimelig hurtig tilbage levering , det kan man jo ik altid regne med går særlig hurtigt .

Hej Karina,

Jeg er rigtig glad for, at vi levede op til dine forventninger i forhold til service-tiden. Dette, sammen med en høj kvalitet i vores arbejde, er nemlig vores vigtigste måle-tal.

Tusind tak fordi at du tog dig til til at skrive en anmeldelse.

God dag :-)

Med venlig hilsen, Pia, Mobylife

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der gik kun en uge så havde jeg min…

Der gik kun en uge så havde jeg min mobil igen..
Kan kun anbefale
Mobylife..

Hej Keld,

Jeg kan se at enheden blev fikset og sendt retur samme dag, men det er jo desværre uundgåeligt at transporten lægger et par dage oveni.

Vi siger mange tak for dine fine ord, det betyder rigtig meget for os.

Hav en dejlig dag :-)

Med venlig hilsen, Pia, Mobylife

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Satisfied till the date with mobylife

I am satisfied till the date with the service i have get from mobylife..

Hi Bibek,

I am very happy to hear that :-)
Thanks for leaving a review, and have a great day!

Best regards,

Total ringe sevice

Total ringe sevice, intet var blevet lavet på telefonen så de fik den igen, virkelig ringe når det var en Doro tlf til ældre mennesker.

Hej Dennis,

Jeg kan se at vi har skiftet mainboard, submodul og batteri samt opdateret software.
Er det stadig den samme fejl?

Jeg tror det bedste er, hvis vi kan få lov til at kigge på den igen, og du må gerne skrive til mig på trustpilot@mobylife.com hvis du har nogle spørgsmål hertil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Fik hurtig min tlf tilbage, og har ikke haft nogle problemer med den siden..

Hej Dennis,

Det er jeg rigtig glad for at høre, og det er jo lige sådan som det skal være :-)
Jeg og mine kollegaer siger mange tak for den flotte anmeldelse.

Ikke tilfreds

det var fint at man kunne følge med i hvor langt man var med reparationen.
Endte dog med en "ny" Iphone 7, som der er fejl ved, men har ikke haft tid til at sende den ind igen, da det er så besværligt at oprette en sag først, printe og pakke forsvarligt ind og så aflevere den i en pakkeshop.

Hej Dita,

De ombyttede enheder kommer direkte fra Apple og testes ikke af os. Men jeg er super ked af at høre at den ikke fungerer, og vi tager gerne imod den for undersøgelse. Er der noget bestemt i oprettelsesprocessen som du synes er besværligt? Jeg kan ikke aflevere den på posthuset (da jeg bor i Sverige) men jeg hjælper gerne med at oprette en ny sag.

Du må gerne skrive til mig på trustpilot@mobylife.com hvis det er.

Tak for din anmeldelse og hav en rigtig god dag,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De har ikke meget kompetence

De har ikke meget kompetence. Min telefon Huawei P20 Pro har ustabilt Bluetooth. Og det er et udtalt og meget tydeligt problem.

Derfor blev den sendt til rep via Callme til Mobylife. Den blev sendt retur til mig i warpspeeduden at problemet blev løst og med påstand om at den ikke fejlede noget. Så jeg har stadig en telefon med ustabilt Bluetooth...

Hej Jesper,

Det er jeg ked af at høre. Jeg kan se, at det desværre ikke har været muligt for os at genskabe fejlen.
Du er meget velkommen til at sende den ind igen, og hvis du har mulighed må du gerne oplyse flere detaljer om fejlen i fejlbeskrivelsen. I fejlbeskrivelsen står der at fejlen kommer "efter noget tid", er det et par minutter eller timer? Og er det til det samme udstyr du sender musikken når det sker, eller er det til forskelligt?

Jeg tror som sagt at det bedste er, hvis vi kan få lov til at kigge på den igen, og du må gerne skrive til mig på trustpilot@mobylife.com hvis du har nogle spørgsmål hertil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god betjening hurtigt og…

Meget god betjening hurtigt og effektivt god info i forløbet 🤠🤠🤠🤠👏💪

Hej Bent,

Super godt at høre, det er jo lige sådan vi ønsker at det skal være :-)

Mange tak for din anmeldelse!

Pia Horn

Hurtig service

Hurtig service. Manglede dog lidt kommunikation omkring den ene af de to rapporterede fejl.

Hej Simon,

Mange tak for det :-)

Den ene fejl fiksede vi ved at udskifte højttaleren (ear speaker). Jeg kan også se, at vi har lavet en software-opdatering.
Er fejlen der stadig?

Du må gerne skrive til mig på trustpilot@mobylife.com hvis det er, så kan jeg undersøge sagen nærmere.

Super

Super god og hurtig

Hej Jens Ole,

Det glæder mig rigtig meget at høre :-)
Mange tak for din fine anmeldelse.

Pia Horn

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ombyttet med brugt og refurbished…

ombyttet med brugt og refurbished mobilll.

Hej Rams,

Vi følger selvfølgelig Apples retningslinjer når det gælder refurbished enheder. De er som sådan ikke brugt, men nogen af komponenterne kan tidligere have været brugt i en anden enhed. De er nybygget og sammensat af Apple selv. Hvis du har mulighed for det, vil jeg gerne høre mere om, hvorfor du mener at den tidligere har været brugt. Du må derfor gerne kontakte mig på trustpilot@mobylife.com.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

DET LÖSTE SIG TILL SLUT!!!

Personal som inte kan stå för sina fel, lämnade in min alldeles nya Samsung Galaxy S9 för att on/off knappen hade fastnat och fick tillbaka den med repa på skärmen och en repa över on/off knappen. Både jag och El giganten kan konstatera att den var fri från repor innan vi lämnade in den eftersom att El giganten måste göra en rapport om de finns skador innan de skickar den till Mobylife. Men de vågade inte stå deras kast och påstår att de har handskar och plast verktyg när de reparerar telefoner. Rent av SKITSNACK !!!

Eftersom att vi lämnade in telefonen 2 gånger och de nekade båda gångerna vände jag mig hit till Trustpilot och förklarade situationen. Pia Horn som brukar svara på inläggen här tog tag i ärendet direkt och nu är telefonen som den ska igen, är tacksam för hjälpen jag fått men tycker ändå det är tråkigt att det ska behöva gå så långt. Men Pia Horn såg till att allt blev till rätta.
Tack Pia Horn !!!

24 januari 2019

Hej Pt,

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Jag tar jättegärna en närmare till på ärendet om jag får?
I så fall får du gärna skicka ditt ordernummer tillsammans med bilder på reporna till trustpilot@mobylife.com.

Vi hanterar många enheter varje dag och vi har en massa processer och riktlinjer för hur enheterna ska hanteras för att undvika skador (skonsamma verktyg, handskar, gummimattor, vadderade påsar etc.), men om vi har orsakat repor på din telefon så ska vi självfallet åtgärda detta.

Jag önskar dig en bra dag,

Med vänliga hälsningar,

Amatører

brugt en halv dag på at prøve at få fat i dem, stadig ikke lykkes. Deres telefoner kan åbenbart ikke tage imod opkald fordi de har travlt. Elendig service og utroligt man skal bruge timer hvis ikke dage på at få fat i dem.

22 januari 2019

Hej Kevin,

Det er jeg ked af at høre, det skal selvfølgelig ikke være svært at få fat i os.

Jeg kunne desværre ikke finde din sag udfra dit navn.
Du må gerne skrive til mig, på trustpilot@mobylife.com (med ordre eller IMEI-nummer) så kigger jeg på det med det samme.

Dårlig service

Dårlig service
Jeg havde købt en telefon hos mine teleudbyder. Og der er bøvl med den fra starten af. Jeg kontakter dem og den skal sendes til reparation hos Mobylife.dk
De får de d. 27-11-2018 og d. 20-12-2018 jeg en mail at den ikke kan repareres pga. vandskade til trods for den ikke har været i nærheden af vand. Men jeg kan jo ikke vide hvordan de kommer til den konklusion. Nå men de returnere telefonen til mig d. 9-1-2019
Jeg henter pakken og køre hjem og åbner den og konstatere at skærmen er fuldstændig smadret. Ikke nogen begrundelse hvorfor min skærm er smadret, blot en regning på 310,00 kr. Så min oplevelse med Mobylife.dk er absolut ikke en stjerne værd. Det er absolut dårlig service.

18 januari 2019

Kære Valencia,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Først og fremmest vil jeg beklage, at du har haft en dårlig oplevelse.

En vandskade kan opstå selv om enheden ikke har været i nærheden af vand. Det kan være fugt som er kommet in ved f.eks. brug i regnvejr eller, hvis den har været i et fugtigt miljø, som i et badeværelse. Det er umuligt at sige lige præcis hvad, der har forårsaget dette, og de nævne er kun de aller hyppigste årsager til fugtskader. Måden vi konkluderer dette på, er at åbne enheden, og indeni enheden har der desværre været plamager efter fugt. Billede af dette findes inde i serviceportalen, men du er også velkommen til at kontakte mig for at få tilsendt en kopi. Desværre kan fugtskader ikke repareres, da der er alt for mange dele som skal skiftes, hvilket oftest gør at prisen for reparation overstiger ny-prisen af enheden. Desværre revnede skærmen ved åbning, og da enheden ikke kunne repareres, gav det heller ikke mening at få monteret en ny skærm. Men jeg er enig i, at du burde have fået denne information før vi sendte enheden retur. Jeg tager det videre til afdelingen som håndterede din telefon.
Hvis du har brug for mere information, eller billede af fugtskaden, er du velkommen til at kontakte mig på trustpilot@mobylife.com.

Jeg håber at du på trods af dette får en rigtig god weekend.

Med venlig hilsen, Pia Horn, Mobylife

Lees meer over geverifieerde reviews.