Banner for Mockfjärds AB

4.054
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej, Ett mycket bra bemötande av er säljare och installations personal, Fantastiskt snygg installation. Det blir inte 5 stjärnor då installationen av låset blev lite rörigt, mycket bra hantering... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra monteringskillar som gjorde jobbet snabbt och snyggt.Syns inga skavanker alls , perfekt installation.Kan tycka att hela processen från beställning i juni till montering i september blev lite för l... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabbt och professionellt utfört arbete av Mikael och Tom från Team Brotorpet / Kristianstad. Installationen gick mycket smidigt från start till mål, och de visade både kompetens och noggrannhet genom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tog in offerter från tre olika företag men valde Mockfjärd för att säljaren Martin Gustafsson gav saklig information om priserna så att jag kunde jämföra vad jag betalade för utan att vara en jobbig s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vensterinstallateur
  2. ook in
  3. Aannemer voor dakramen
  4. Deurenwinkel
  5. Ramenleverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi säljer nyckelfärdiga fönster- och dörrbyten. Vi byter både för privatpersoner och Fastigheter/BRF:er.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.054)

198 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Allt var ok!

14 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Flemming, Tack för ett fint omdöme och va roligt att du är nöjd, det gör oss glada! Hoppas du har en fin kväll / Emma

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alla fönsterramar är sammanfogade med…

Alla fönsterramar är sammanfogade med småbitar vilket är kvalificerat fusk. Fingerskarvning är fusk och borde ha kommunicerats med mig som kund. Jag har alltså betalt alldeles för mycket för ett fuskarbete.

14 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Lars, jag skulle rekommendera att du inkommer med en reklamation till oss via vår hemsida så ska vi självklart se över detta. Ha det så bra /Emma

Fina fönster

Fina fönster. Bra kvalitet! Proffesionellt utfört arbete från början till slut.

10 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Irma, vilket härligt omdöme att läsa, det var verkligen roligt! Tack för ditt fina omdöme! Ha en fortsatt fin kväll / Emma

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag fick härbärgera alla fönster och…

Jag fick härbärgera alla fönster och material hemma hos mig i FEM veckor innan monteringen Helt absurt

11 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Anita, det är såklart tråkigt att höra att du har den upplevelsen av ditt fönster/dörrbyte. Vad vi förstår har du fått samtal av berörda parter kring detta och det ska vara utrett. Men om vi förstår fel får du självklart kontakta vår kundtjänst. Ha det gott. /Elenor

Allting gick enligt plan

Allting gick enligt plan från beställning till installation . Mycket bra bemötande från Jerker och hantverkare. 🙂

16 oktober 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Lars, så kul att höra! Stort tack för att ditt fina omdöme. Vi tar det vidare till berörda parter. Har du några funderingar framöver så är du välkommen att kontakta oss. Ha det så bra. /Elenor

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Är i det stora hela jätte nöjd

Är i det stora hela jätte nöjd. Bra fönster som levererades i tid. Installationen gick bra och smidigt.
Dock fick firman som installerade fönstrena efter påpekande från mig göra om några mindre saker som de borde upptäckt själva.

10 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Martin, det gläder oss att du är nöjd i det stora hela. Bra ändå att montörerna åtgärdade det du upplevde var mindre bra, så att du blev nöjd med resultatet. Vi tar det vidare med berörda parter. Har du någon fråga så är du varmt välkommen att kontakta oss. Ha det gott. /Elenor

Bra bemötande och arbete

Trevlig försäljare och montagepersonal. Kvalitetsfönster. Fick hjälp med korrektion utan diskussion.

4 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Lars, vad härligt att höra. Bra att du fick hjälp direkt med korrektion också. Stort tack för ditt fina omdöme. Vi tar det vidare till berörda parter. Har du någon fundering kring din nya fönster framöver är du välkommen att kontakta oss. Ha en bra dag. /Elenor

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gamla fönstren hämtades alldeles för sent

Det viktigaste, dvs att montörerna gjorde ett bra arbete tycker jag uppfylldes. Däremot var de nonchalanta och följde inte muntligt avtal avseende monteringstid. De struntade i överenskommelsen och tog en reklamation före att göra klart arbetet hos oss inom de två dagar som överenskommits. Det resulterade i att en i familjen fick ta ledigt ytterligare en dag. Sedan hämtades de gamla fönstren aldrig upp inom två veckor efter monteringen. Vi fick ringa och tjata upprepade gånger för att få bort de gamla grejerna från gräsmattan. Det var riktigt dåligt.

7 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Pernilla, Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du tagit dig tid att förklara hur din upplevelse har varit. Det hjälper oss med vad vi kan förbättra. Vi beklagar de besvär som inträffat. Vi tar detta vidare till ansvariga. Allt gott. /Elenor

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi installerade för ca 5 år sedan…

Vi installerade för ca 5 år sedan fönster och dörrar från Mockfjärd fönster.
Mycket professionellt bemötande från första säljkontakten fram till och med installationen. Det finns INGET att klaga på.
Gedigna fönster och dörrar som inte påverkats av sol, vind och regn. För ett tag sedan gick en låskista sönder, vi använder en av dörrar extremt mycket, och jag hörde av mig till deras kundservice med beskrivning och kort. Samma dag fick jag svar att de skulle skicka en ny låskista. Några dagar senare låg en ny låskista tillsammans med en instruktion på hur man byter den i brevlådan. Bytet var mycket enkelt och beskrivningen pedagogisk. Ofta slutar ett bra bemötande efter att man köpt och betalat en vara, här fortsätter det även efteråt.
Hade det funnits fler än 5 stjärnor hade ni fått det!! Supernöjd!

16 oktober 2025
Review zonder uitnodiging

Hejsan Torsten!

Vilket otroligt fint omdöme och vi blir så glada av att höra att du är nöjd med Mockfjärds Fönster, tack för att du tog dig tiden att skriva omdömet.

Hoppas du får njuta av dina fönster och dörrar i många år till.

Önskar dig en fin kväll //Alma

Bra fönster o montörer.

Bra fönster o montörer.
Lång leveranstid drar ner.

8 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Jan, tack så mycket för ett så fint omdöme. Så härligt att du är nöjd med dina nya fönster och med montaget. Jag skickar detta vidare till alla berörda.

Ha en fortsatt fin kväll,
//Ida.

Bättre information från säljaren

Bättre information från säljaren, att den gröna packet med inne lister som måste tas in av kunden, kan väga rätt mycket- om man beställer 15 fönster. I min beställning detta pack vägde 80 kg - lite för mycket för mig att hantera själv -som har ryggproblem. Har ringt växeln, men ingen hjälp kunde erbjudas av Mockfjärds.

8 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Corina, tack för ditt omdöme och för dina synpunkter. Vi tar självklart till oss av detta. Hoppas du är nöjd med dina nya fönster 😊

Önskar dig en fortsatt fin kväll!
//Ida.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunniga hantverkare och bra fönster

Kunniga och snabba hantverkare.
Tydliga aviseringar och planer.
Lätt att få kontakt när man undrar om något.
Bra och fina fönster.
Nöjd.

4 september 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Eva! Tusen tack för ett så fint omdöme. Vad kul att du är nöjd med dina nya fönster. Detta skickar jag med glädje vidare till dom berörda.

Önskar dig en fin dag /Ida.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriöst från konsultation till färdigt montage

Vi önskade en helhetslösning med rådgivning, leveranssäkerhet och snyggt montage. Vi känner att vi fick allt.

4 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att ni är nöjda med erat fönsterbyte. Tack så mycket för förtroendet. Trevlig Kväll! //Erik

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nöjd med hela processen från första kontakt till genomförd leveransHar gjort tidigare inköp från…

Har gjort tidigare inköp från Mockfjärds och varit nöjd med det.
Nu just installerat ytterligare nytt fönsterparti från dem.
Lätt att komma i kontakt med företaget. Trevligt och kunnigt bemötande från samtliga inblandade i affären. Hela köpet känns tryggt och pålitligt.

3 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att du är nöjd med ditt fönsterbyte och att du verkar tycka att vi är smidiga att jobba med. Trevlig Kväll! //Erik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bara gott att sälja både om säljare…

Har bara gott att sälja både om säljare och montörerna!

2 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Kristina, Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra, det gläder oss verkligen. Vi tar det vidare till berörda parter. Önskar dig en fin fredag och trevlig helg. /Elenor

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Saknade delar tog lång tid att få

Saknade delar tog lång tid att få

2 oktober 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hejsan, Det var tråkigt att höra men vi tackar för omdömet och tar det till oss. Kontakta gärna vår kundtjänst om det finns något vi kan hjälpa till med. Allt gott. /Elenor

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inte nöjd med kvaliteten på fönstren då…

Inte nöjd med kvaliteten på fönstren då det är smuts kvar som ej går att få bort

26 september 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Mikael, vad tråkigt att höra att du inte är nöjd. Du får jättegärna kontakta vår kundtjänst gällande detta så kan vi undersöka det.

Önskar dig en fortsatt fin dag /Ida.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra dörr o trevliga montörer

Bra dörr o trevliga montörer. Dålig leveransfirma som ställde av dörren med lastpall på fel plats på tomten så den stod ivägen

29 juli 2025

Antwoord van Mockfjärds AB

Hej Johan, va bra att du informerar oss om det, det ska jag självklart ta vidare! Ha en fin kväll/ Emma

Dit is Trustpilot