Dit is hetzelfde “bedrijf” als Van Rozen Utrecht. Dropshifter cq oplichters. Koop hier alsjeblieft niets, is Chinese slecht passende rotzooi. Helpdesk niet te bereiken en retourneren naar China kost... Toon meer
Bestelling geplaatst bij deze webshop omdat het leek op een Nederlandse winkel, maar dit blijkt totaal niet te kloppen. Na ontvangst viel de kwaliteit van de jas erg tegen en de maatvoering klop... Toon meer
Helaas lees ik nu pas eenzelfde soort ervaring als waar ik in terecht ben gekomen. Slecht product geleverd qua gelijkenis foto, kwaliteit en maatvoering. Inmiddels al 3 mailtjes verder aan ze zonder e... Toon meer
2 stuks kleding besteld, november 2024. Net voor kerst separaat geleverd door onbekende bezorgdienst. Een artikel te behouden, een artikel niet overeenkomstig het aanbod van het product, materiaal en... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Geen bestelling ontvangen
Geen bestelling ontvangen, lijkt hier te gaanop pure oplichting

Oplichters.
Oplichters. Twee weken geleden broek besteld, nog steeds niet binnen. Track & trace werkt niet. Gemaild maar geen reactie. Hier niet bestellen!

Antwoord van Modehuis Jansen
OPLICHTERS Heb bestelling gedaan op 6 december en…
Heb bestelling gedaan op 6 december en tot op vandaag niets ontvangen. Het zijn duidelijk inderdaad oplichters waar je NOOIT OF NOOIT mag bestellen.
Kent iemand het adres van waaruit ze opereren ??
Zou ergens in Utrecht zijn. Maar misschien is zelfs dit fake.

BELACHELIJK KRIJG NIKS OPGESTUURD
BELACHELIJK KRIJG NIKS OPGESTUURD. REAGEREN NIET. IK GA AANGIFTE DOEN! STELLETJE OPLICHTERS DAT ZE ZIJN!

Zie mijn review over van Oevelen Mode
Zie mijn review over van Oevelen Mode. Misschien kunnen jullie op deze manier erachter komen wie hier achter zit. Wellicht dezelfde persoon.

Antwoord van Modehuis Jansen
Gewoon gore kriminelen uit china
Gewoon gore kriminelen uit china. Besteld en betaald maar nóóit gekregen. Jansen uit Utrecht.... nee klootzakken uit Hongkong...

Koop hier niets, oplichters
Koop hier niets. Oplichters. Telefoonnummers afgesloten enz.

Antwoord van Modehuis Jansen
Ik heb nog steeds m'n bestelling niet…
Ik heb nog steeds m'n bestelling niet binnen (14 dagen geleden besteld en betaald).
Email ontvangen van Jansen dat bestelling verzonden is op 1 december jl.
Ik ga daar NOOIT meer iets bestellen.

Antwoord van Modehuis Jansen
Het is een oplichters bedrijf
Het is een oplichters bedrijf. Dus nooit hier bestellen.

Oplichters
Wat n oplichters, trui besteld en betaald, nooit aangekomen. Telefonisch niet bereikbaar. NIET BIJ DIT BEDRIJF BESTELLEN.

Antwoord van Modehuis Jansen
Dit is een oplichters bedrijf
Dit is een oplichters bedrijf, je denkt iets te bestellen bij hun winkel maar het komt gewoon uit China of Ali expres dit is gewoon misleiding niets kopen hier en bovendien is er aangifte gedaan bij justitie over dit bedrijf. Bovendien ga ik als ik al de broek krijg die ik heb besteld in hun winkel retourneren en mijn geld terug halen dat ze dit alvast weten ben laaiend zoiets doe je niet. Als reactie op deze review krijg ik een mail van hem met " als je online iets besteld kun je nooit zeker zijn van je zaak" dus eigenlijk geeft hij toe dat hij de boel belazerd, heb hem gevraagd contact op te nemen maar dat durven ze niet. Wees gewaarschuwd voor dit malafide bedrijf!!!!

Fraude
NEP! Betaald en daar houdt het op. Niets bestellen hier, vuile bedriegers.

Koop niet
Koop niet! Dropshipping... goedkope synthetische rommel...ipv een mooie wollen trui,retourneren is onmogelijk, bedrijf onbereikbaar ...

Antwoord van Modehuis Jansen
Niet kopen bij dit bedrijf!!!
Retourneren onmogelijk. Duurde een maand voordat er twee gilets werden gestuurd. Na twee reminders kreeg ik de gilets van zeer slechte kwaliteit (Chinese troep!). Ik wilde retourneren, maar ‘bedrijf’ reageert niet.
Niet kopen is mijn advies!!!

Oplichters :-(
Oplichters! Blouse besteld. Zou de volgende dag verzonden worden. Blijkt dropshipping te zijn vanuit China. Nu drie weken verder en nog steeds niets aangekomen. Op mijn mails wordt niet meer gereageerd. Telefoonnummer op website werkt niet.

Oplichting
Moest even snel een kadootje hebben voor een vriend. Zocht op een riem. Kwam op Modehuis Jansen in Utrecht. Dacht dat het een Nederlands bedrijf was. Verder geen onderzoek gedaan. Riem was niet eens goedkoop en in lijn met wat ik eerder voor zo'n riem heb betaald. Afgerekend. Daarna nog een mail ontvangen. En toen niets meer. Ik ben er op een onbewaakt ogenblik gewoon ingetrapt. Ik lees nu op internet dat het op zn best een drop ship tent is dat rotzooi uit China levert. Maar in mijn geval leveren ze helemaal niets. Mailen heeft geen zin. Bellen kan niet.

Antwoord van Modehuis Jansen
Via Pinterest op de site van Modehuis…
Via Pinterest op de site van Modehuis Jansen gekomen. Ik begrijp niet dat Pinterest advertenties van oplichters toestaat. Op d.d. 1-12-24 een leren jas gekocht. Op d.d. 11-12-24 een jas geleverd gekregen, die totaal niet lijkt op de jas die ik besteld heb. Als afzender op het pakket staat: H-101475, Postbus 72/2 3109 AG Schiedam. Verder niets geen bon / info in het pakket. Via de site modehuis-jansen.com retourneren kom je op verdachte site modehuis-elinga.
Via e-mail van modehuis-jansen.com heb ik mijn beklag gedaan en gezegd dat het pure oplichterij is.
Ik heb nu aangifte gedaan bij de politie van oplichting.
DUS ECHT NIETS BESTELLEN!!
Ik heb een mail gestuurd naar Modehuis Jansen n.a.v. hun reactie op deze review. Nu, bijna half jaar later, mijn geld terug gekregen via Gardner e-commerce.

Retourneren onmogelijk
De bestelling past niet, dus wil ik het retourneren, maar hier wordt totaal niet op gereageerd. Voortaan eerst checken op Trustpilot. Mocht Modehuis Jansen het alsnog netjes oplossen dan zal ik mijn beoordeling aanpassen.