Modensa

Het Tina turner jurkje op basis van een prachtig plaatje, lijkt er in de verste verte niet op. Het is een slecht aftreksel van wat er beloofd wordt. Er zitten zo weinig draadjes aan het jurkje dat... Toon meer

schoenen besteld 2 paar , bij aankomst bllek de maat in praktijk te klein en kwaliteit was minder dan voorgesteld in het plaatje. Retoursturen kon : maar dan zelf terugsturen naar China. Verzendk... Toon meer

Ik heb schoenen gekocht voor €85, maar de kwaliteit is werkelijk nul. De foto op de website komt totaal niet overeen met wat ik ontvangen heb. Ongelooflijk dat zulke websites nog steeds actief mogen... Toon meer

NIET BESTELLEN

Dropshippende piraten die je bloesjes vanuit China opsturen tis een schande dat dit soort praktijken kunnen bestaan. En onvoorstelbaar dat dit is hoe je als bedrijf geld wilt verdienen.

2 juli 2025

Niet bestellen!!!!

Niet bestellen!!!!
De verzending duurt minimaal drie weken en als er iets mis is met je bestelling, moet je het op eigen kosten terugsturen naar China. De retourkosten bedragen minstens €55!

30 juni 2025

Wat een oplichters!!!!!!!! Dat dit mag, onbegrijpelijk

Wat een oplichters. Een maand geleden kleding besteld voor ruim € 100. Staat nog steeds in bestelling. Mail gestuurd, reageren niet. Nog een mail gestuurd met belofte dat ik ze aangeef. Reactie, beloofd te sturen. Reageren niet meer hierna en kleding staat nog steeds in bestelling. Heb gevraagd het geld terug te storten. Ook geen reactie.

26 juni 2025

Nederlandse webshop of toch niet..

Aanvankelijk dachten wij te maken hadden met een Nederlandse webshop. 2 Gympies besteld voor ruim €139. Op basis van de levertijd vermoedden wij Chinese afkomst en vreesden wij het ergste gezien alle negatieve recensies.
Na bijna 1 maand wachten werden de gympies eindelijk afgeleverd. De kwaliteit is fantastisch en conform de plaatjes op de website. Al met al, heel tevreden😃

19 juni 2025

Super slechte kwaliteit,

Super slechte kwaliteit,

Mooie website, slecht product weer een bewijs dat er veel rommel in de wereld wordt geproduceerd.
Jammer van het geld weer een ervaring rijker.

14 juni 2025

Oplichting!

3 mei schoenen besteld. Eerste bericht was hoopvol, schoenen zijn onderweg. Daarna niets meer vernomen. Er wordt niet gereageerd op mails. Oplichting!!!
Na dit bericht hebben ze wel gereageert. Echter geven ze aan dat de schoenen niet leverbaar zijn en ik moet wachten tot ze weer leverbaar zijn. Ik wil mijn geld terug maar daar reageren ze niet op. nog steeds OPLICHTING.
Begin jullie zijn de schoenen geleverd ondanks dat ik ze 4 keer heb gevraagd om mijn geld terug te geven en.ik de schoenen niet meer wil. Nooit op gereageerd. De schoenen kunnen zo de vuilnisbak in. Is van de kwaliteit waterschoenen. OPLICHTING

13 juni 2025

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Wacht al weken op retour ticket. Dat vervolgens naar China moet. Koop hier niet.

2 juni 2025

OPLICHTING!

OPLICHTING!! Mensen koop hier niets!
Twee colberts besteld, na twee weken eindelijk binnen. 80 euro voor betaald. Kwaliteit is erg slecht dus wil het retourneren en geld terug. Twee keer gemaild geen gehoor en kan het ook niet terug sturen.

30 mei 2025

Retourbeleid

Water mis gaat is dat je je pakket zelf moet terugsturen naar China of terugsturen naar hun postadres met 20% terugbetaling.
Heb al vele mails verstuurd en aangegeven het naar hun terug te sturen met 100 % terugbetaling. Mijn ervaring is dat ik word getraineerd opdat ik het er bij laat. Immers wie gaat zijn pakket retourneren naar China?
Kortom een uitermate teleurstellende rvaring rijker!

24 mei 2025

Zeer slechte kwaliteit

Ontvangen product voldoet totaal niet aan de verwachting. Het betreft schoenen die er op de site mooi en stevig uitzien. Product ontvangen en het is gewoon een plastic zool met een stukje rekbare stof. Je zou dit niet eens een schoen mogen noemen, maar eerder sloffen. Mijn advies is om hier geen producten te kopen! Je betaalt veel te veel geld voor de producten, de maatvoering klopt niet en je ontvang geen reactie op je mails.

2 mei 2025

Modensa is Chinese troep.

Vandaag eindelijk mijn lang verwachte zomerjas binnen gekregen. Had er al niet meer op gerekend toen ik na mijn bestelling alleen maar negatieve reviews las op het net. Ik had de jas in maat 2xXL besteld. Toen ik de verpakking opende zat mijn jas in een plastic zak met een sticker XL. Toen ik de jas uit deze verpakking haalde stond er op het label in de kraag van de jas 3 x XL. Ondanks deze 3 x XL valt de jas heel erg klein uit. Eigenlijk te klein. De 2 zakken in de jas vallen zelfs zo klein uit dat ik er niet eens met mijn handen in kom.
Ik heb er € 45,00 voor betaald, maar feitelijk is het weggegooid geld geweest.
Toen ik mijn bestelling plaatste had ik idee met een NL website te maken te hebben maar het is dus gewoon Chinese troep. Jammer, maar helaas. Ik ga de jas niet terugsturen of ruilen, want deze extra kosten wil ik voorkomen. Weer een lesje geleerd voor een volgende keer.
Mijn advies: KOOP NIET BIJ DEZE WEBSITE.

16 mei 2025

Ik heb schoenen gekocht voor €85

Ik heb schoenen gekocht voor €85, maar de kwaliteit is werkelijk nul. De foto op de website komt totaal niet overeen met wat ik ontvangen heb. Ongelooflijk dat zulke websites nog steeds actief mogen zijn.
Trieste zaak voor Nederland dat zulke oplichters gewoon hun gang kunnen gaan. Het is jammer dat dit soort praktijken het vertrouwen in Nederlandse webshops ondermijnen.

16 mei 2025

Oplichters

Oplichters! Artikel gekocht voor EUR 50. Krijg na lange tijd uiteindelijk het artikel geleverd, lijkt qua materiaal, kleur en vorm totaal niet op t plaatje van de website. Goedkope Chinese shit.
Op eigen kosten mag je het terugsturen naar China (eur 32) om je geld terug te krijgen….

Niet intrappen dus!

25 april 2025

Drama niet bestellen!

Drama, niet bestellen. Gewoon oplichters en leveren rotzooi, te klein tegenover Europese maten. Gewoon troep, en komen niks na tegenover je consumenten rechten!

2 december 2024