Ik zag bij iedereen goede resultaten voor bij komen, Ik ben er mee bezig maar ben nog niks afgevallen ben nu bijna 4 weken bezig en me honger gevoel blijft ook gewoon, Ik heb al contact gehad over... Toon meer
Waauw, ik ben al intussen 7 kg kwijt en 8cm, ik stond er septisch tegenover, maar ik sta versteld hoe goed het zijn werking doet , het wordt allemaal mooi uitgelegd hoe je het moet innemen , toppie! J... Toon meer
Dit zijn eerlijke producten van collageen uit kippen boten waar door het vloeibaar sneller in het lichaam verwerkt word en producten die echt werken. Raad het iedereen aan om deze producten te gebruik... Toon meer
Op 27 april heb ik een bestelling geplaatst en op 30 april is het te betalen bedrag al afgeschreven maar ik heb nog niks ontvangen. DHL geeft aan dat de zending is aangemeld maar dat deze nog niet i... Toon meer
Modere delivers safe and high performing products for you and your home. From personal care, to health & wellness, to household care- we have it all. Our formulas are proven and tested, and have been trusted by customers around the world for more than 25 years.
Telecomlaan 9, 1831, Diegem, België
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle service en erg vriendelijk, zeer tevreden met de producten, ik was zelf niet tevreden met een smaak dus contact opgenomen en kreeg een andere smaak toe gestuurd! Zonder kosten dat noem ik nou service!

Antwoord van Modere Europe
Erg tevreden over de producten, voel me super en ben er zeer tevreden over.. doet wat het moet doen! Snelle levering en ook het contact met hun is super snel! Echt een aanrader

Antwoord van Modere Europe
Sinds een maand begonnen met de producten van Mōdere. Het Body Transformation System programma. De Trim is fantastisch, de centimeters vliegen eraf. Ook de ignite en fiber zijn super. Heb totaal geen trek meer in snoepen en zit snel vol. De klantenservice is ook fantastisch. Is er iets niet goed maken zij het zsm in orde voor je. Super!

Antwoord van Modere Europe
Het Body Transformation System gekocht om wat gewicht te verliezen. Ik was erg sceptisch want ik had al heel wat geprobeerd zonder resultaat. Modere zegt dat Trim, onderdeel van het pakket, een paar x is uitgeroepen tot beste afslank product. En…. Inderdaad! Nu eindelijk na amper 2 maanden gebruik zie ik duidelijk verschil! Het is echt ongelofelijk. Ik kan alleen maar zeggen wil je afvallen? Koop dit want het werkt echt!

Antwoord van Modere Europe
Heb het nog steeds niet ontvangen. Dpd zegt geleverd maar niet op mijn adres. Helaas is wel betaald dus zeker niet tevreden.

Antwoord van Modere Europe
Alles heel duidelijk Uitgelegd en snelle service

Antwoord van Modere Europe
Ben ik contact geweest met modere europe heb paar keer gemailt
En ik heb nog steeds niet mijn geld terug en geen reactie dat ik uit geschreven ben

Hallo
Heb de collogeen vla trim vanille ontvangen. Maar volgens mij is die bedorven smaakt echt vreselijk. Paar keer mail gestuurd. Maar die komt niet aan. Hoe krijg ik contact ik weet het niet

Antwoord van Modere Europe
Bij mij werkte het product helaas niet. Wel kreeg ik mijn geld zonder problemen terug En dat vind ik zeer zeker iets positiefs.

Antwoord van Modere Europe
Producten zeer snel in huis en zeer tevreden over de skin collageen. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Antwoord van Modere Europe
Hele goede ervaring met dit bedrijf, snelle levering, reageert snel op mails, en komen hun afspraken na. Maken datgene waar ze voor staan waar!

Antwoord van Modere Europe
Dankbaar voor hun service en hun uitstekende producten, ze helpen mij enorm. Eindelijk iets wat helpt, en hun service en vertrouwen is subliem.

Wat een professionaliteit!
Klantenservice is bijzonder behulpzaam en prachtige producten.

Antwoord van Modere Europe
De zelfbruiner is fantastisch! Benieuwd naar andere dingen eigenlijk! En was heel snel in huis.

Antwoord van Modere Europe
Super tevreden over de service, de producten en de resultaten. Ik gebruik de skincare, de durian en de collageen life. Heel tevreden van alles. En hele goede service ook.