Jeg havde den bedste oplevelse med ModernHouse.dk, den søde elefant med mus flag jeg købte med inskription var bare så sød, og da der var en lille skræmme på, lavede de en ny - sikke en fantastisk k... Toon meer
Virkelig fantastisk kundeservice!! Jeg havde glemt og skrive dato på en gave, som skulle indgraveres med navn + dato. Jeg skyndte mig og skrive om de kunne få datoen med på og jeg fik svar hurtigt,... Toon meer
Jeg holdte min søns barnedåb her i weekend og der fik vi en fin gave købt fra modernhouse, som desværre havde en lille fejl da jeg pakkede den ud. Har i dag skrevet til firmaet. De svarede inden for 3... Toon meer
En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Toon meer
ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.
Dueoddevej 6F, 7400, Herning, Denemarken
- 69148790
- shop@modernhouse.dk
- modernhouse.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig levering og produkterne var i så…
Hurtig levering og produkterne var i så fin stand. Intet at klage over, vil klart anbefale butikken til andre
Hurtig og nemt
Meget tilfreds
Da jeg modtog varen, var den ene ting i stykker, men de sendte en ny, og jeg skulle ikke engang sende den gamle retur. Det var super god kundeservice. Jeg var meget glad og tilfreds.
Absolute i top
Absolute i top. Der var lige ferietid, men varen blev sendt lige efter. God pakning. Billig og god varer.👍👍👍👍👍
Hurtig og tilfredsstillende levering
Kan varmt anbefale at handle her!
Enormt hurtig levering, endda efter ferielukning, hvor jeg havde forventet, at der ville gå lidt ekstra tid.
God kundeservice - super fint produkt med gravering.
Handler gerne her igen!

Varen kom hurtigt 👍
Varen kom hurtigt 👍
Fint pakket ind og så sød en ugle til vores datter der blev student 🎓
Vil helt sikkert handle der i gen 👍👍👍🫶mvh Tannie p

Jeg giver 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg giver 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Hurtig levering og super flot uro.
Kan varmt anbefales

Særdeles fin service
Særdeles fin service, forsvarlig indpakning
Hurtig levering og kan varmt anbefale køb hos jer

Lykkelig
Fantastiske produkter men kundeservicen er den bedste Danmark har at byde på, 2 af kasserne gik i stykker på vej til os, og de sendte bare 2 nye som ankom 48 timer senere WAU