Modin Reviews 83

TrustScore 3 uit 5

3,0

Oplichters. Jurken komen uit China. Waardeloos spul. Trap er niet in!!!!

Hele leuke en mooie winkel, waar ik na een online aankoop mijn kleedje kon passen. Heel goed verder geholpen en advies gekregen! Super content van mijn aankoop!

1. Kledingwinkel
  2. Damesmodewinkel

Multibrand online webshop with timeless fashion, beauty and home accessories for women. We focus on sustainable brands with high quality materials.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Oplichters

Oplichters. Jurken komen uit China.
Waardeloos spul.
Trap er niet in!!!!

1 september 2025

Antwoord van Modin

Beste Corrie, onze webshop en winkel is reeds 2 jaar gesloten. Geen idee waar deze reactie nu nog van komt. Ik denk dat je op de verkeerde webshop hebt gereageerd.
Wij hebben nooit goederen uit China gehad. Wij werkten steeds met wel gekende Europese merken.
Mvg.

Koop hier niets

Koop hier niets. Troep uit China.

11 juli 2025

Antwoord van Modin

Beste Hanneke, onze winkel en webshop is reeds 2 jaar gesloten. Geen idee waar deze reactie nog van komt. Ik denk dat je op de verkeerde webshop hebt gereageerd. Wij hebben nooit goederen uit China gehad. Wij werkten steeds met gekende Europese merken.
Mbg.

Een bestelling geplaats en terug…

Een bestelling geplaats en terug gestuurd kreeg een mail met geld staat op rekening gestort maar helemaal niks gekregen vind dit niet professioneel ik wil zo snel mogelijk mijn geld terug anders ga ik naar de rechter hiermee ik wordt gewoon belazerd heel absurd dit

13 juni 2024

Beste Sarah,
Dit gaat over dezelfde bestelling als waar Marianne het al over had…

Mijn excuses voor het wachten op reactie. Ik ben maar een eenmanszaak die dit in bijberoep doet, waardoor het soms even duurt eer ik alles verwerkt krijg.
Ik heb zeker geen slechte bedoelingen.
De terugbetaling was wel degelijk gedaan op 22 mei, maar blijkbaar is er iets misgelopen bij paypal waardoor deze betaling niet is doorgekomen. Ik had hier ook geen bericht van ontvangen van paypal zelf. Mijn excuses hiervoor.
Dit is ondertussen ook rechtgezet en de terugbetaling is opnieuw uitgevoerd.
Nog een fijne avond.
Mvg, Ankie

Waarschuwing

Oplichters. Niet bestellen! Wees gewaarschuwd

6 mei 2024

Beste Marianne,
Ik heb zeker geen slechte bedoelingen.
Dit is ook ondertussen rechtgezet en de terugbetaling is opnieuw uitgevoerd.
Nog een fijne avond.
Mvg, Ankie

Prachtige kledij, snelle levering en vriendelijke service!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring van deze webshop. De kledij die ik heb besteld was niet alleen prachtig maar van uitstekende kwaliteit. Bovendien was de levering verrassend snel. De vriendelijkheid van de eigenares is top. Ik voel me echt gewaardeerd als klant 💕

16 april 2024

Antwoord van Modin

Hi An, bedankt voor de leuke review. Altijd fijn om te horen als we iemand hebben kunnen blij maken. Heel veel plezier met de mooie aankopen! Groetjes, Ankie

Mooie collectie, goede service

Mooie collectie, top service!

24 november 2022

Antwoord van Modin

Hi, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Veel mooie momenten gewenst met je aankopen! Groetjes, Ankie

Topverkoopster

Topverkoopster, mooie winkel, heel mooie kleren! Ik kocht online en mocht mijn aankoop al heel snel nadoen ontvangen, mooi ingepakt en voldeed volledig aan mijn verwachtingen!

18 oktober 2022

Antwoord van Modin

Hi Anne, bedankt voor de lieve review! Super fijn om te lezen. Ik help je altijd met héél veel plezier verder! Veel warme momenten gewenst met je aankopen! Veel liefs, Ankie

Ankie is suuuper behulpzaam

Ankie is suuuper behulpzaam! Vriendelijk. Toffe boetiek met nog leukere kledij! Altijd al content geweest van mijn aankopen 🥰!!

14 oktober 2022

Antwoord van Modin

Hi Isabelle, bedankt voor de lieve review! Super fijn om te lezen. Ik help je altijd met héél veel plezier verder! Veel liefs, Ankie

Top!

Altijd zeer vriendelijke, lieve bediening en geeft oprecht advies. Duidelijke communicatie en komt afspraken na!

9 september 2022

Antwoord van Modin

Hi Charonne, bedankt voor de lieve review! Leuk om te lezen. Het is met héél veel plezier dat ik zo een lieve klantjes als jou verder help! Fijn weekend! Liefs, Ankie