Modishmuse

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Oplichting met slechte namaak producten

Je krijgt niet de producten die je besteld, maar Chinese namaak. En helaas niet het soort namaak die lijkt op het origineel, maar echt veel slechter. Pure oplichting. Alles komt ook uit China en niet uit Nederland. Voldoet niet aan Europese wetgeving.

25 augustus 2025

Het is niet wat het lijkt!

De mooie website maakte dat ik een aankoop deed. Dat doen ze goed. Had ik de reviews hier maar gecontroleerd.
Een mooi setje van bijna 90 euro nu voor "maar" 40 euro. I.v.m. sluiting van de winkel. Weken later krijg ik een pakketje uit China, een Shein zakje met een setje erin met een waarde van hooguit 4 euro, zeer slechte kwaliteit, en terugsturen kan dus ook niet. Wat een oplichters! Bestel hier niet!

25 augustus 2025

Nooit bestellen!

Bestelling kwam veel te laat binnen, en de kwaliteit is echt ver beneden verwachting. Slechte pasvorm en erg lage kwaliteit. Om te retourneren moet je mailen, waarbij er tot 3x toe een reactie komt om korting te geven op de prijs, als je het maar houdt. Echt een scam, nooit iets bestellen hier!

20 augustus 2025

Nooit bij bestellen

Nooit bij bestellen. Ik schrijf nooit reviews maar het is een en al bedrog. Op hun website staat een goede trustpilot score maar dat is zelfs bedrog. Kledij komt veel te laat aan. Niet zoals beloofd. Kl3dij komt van China ipv Nederland en is slechte kwaliteit. Ik heb nooit een retouradres gekregen na weken aanhoudend sturen. Ik heb uiteindelijk klacht ingediend bij consumentendienst van Nederland maar ik ben wel 300 euro kwijt. Hun aanbod van uitverkoop is ook scam. Ze willen kleding zo snel mogelijk weg. En als je ze toekrijgt snap je ook waarom

16 juli 2025

waardeloos

Eerst duurde het twee weken voordat het binnen was, toen het binnen was begreep ik waarom… de pakketjes kwamen van china… de kwaliteit voelde erg waardeloos en ook het retourbeleid is waardeloos. Heb ze 4 x gemaild waar ik het naar terug kon sturen en dat de pakketen ongeopend waren. Toen ik een mail terug kreeg was dit het antwoord “ Omdat het hier om lingerie en bodysuits gaat, en gezien de internationale verzending naar onze leverancier, liggen de retourkosten helaas tussen de €20 en €50 per product. Deze kosten kunnen behoorlijk oplopen.
Om je toch tegemoet te komen, bieden we je graag een kortingscode van €10 aan die je kunt gebruiken bij een volgende bestelling. De code is ….” Maar dat is natuurlijk begrijpelijk als het buiten de EU word gehaald.. hierna meteen een mail gestuurd dat ik het erg jammer vind dat ze mijn retour niet willen aanmelden en dat ik zag dat het van een chinese website kwam. (Dit was vanmiddag) en nogsteeds geen reactie gekregen…

16 juli 2025

Heel misleidend, niet bestellen

Laat je niet verleiden om hierbij te bestellen. Ik schrijf normaal nooit dergelijke reviews, maar voor deze eikels maak ik een uitzondering. Deze shop doet er alles aan om je te misleiden en te laten bestellen, maar ze zijn niet wat ze lijken. De producten worden rechtstreeks uit China verstuurd en zijn van lage kwaliteit. Ze doen er alles aan om de retourbelofte vervolgens niet te moeten nakomen.

Het lijkt een Nederlandse shop en ze doen er alles aan om je dat te laten geloven. Ze zeggen dat ze gevestigd zijn in Amsterdam en op hun Facebook pagina staat een foto die doet uitschijnen dat ze effectief een fysieke winkel hebben in Nederland. Als je daar echter verder naar gaat zoeken vind je er nergens nog informatie over terug. Volgens mij bestaat die winkel gewoon niet en is het gephotoshopped.

Ik had enkele lingeriesets besteld voor mijn vriendin. Ik was al erg teleurgesteld dat ik op de verzendinformatie die ik kreeg zag dat de producten gewoon uit China komen (van verschillende locaties apart verstuurd, 4 pakketjes voor 5 stuks), niet uit Nederland zoals je zou denken als je de webshop bekijkt. Helaas gingen mijn vriendin en ik uit elkaar tussen bestellen en levering, dus uiteraard wilde ik de producten graag retourneren.

Ik nam voor de retour zoals beschreven contact op via hun formulier op de website; waarin ik vroeg om de nodige informatie om te kunnen retourneren. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening, dat kan ik nog begrijpen maar ik wou toch kijken hoeveel het ging kosten om terug te sturen. Pas na 4 dagen kreeg ik een eerste antwoord: dat het in principe mogelijk is maar dat de kosten hoog kunnen oplopen omdat de producten terug naar de fabricant in China gestuurd moeten worden. Vervelend, maar goed: ik antwoord dat ik toch graag wil kijken hoeveel het zou kosten om te retourneren (aangezien mijn bestelling €127 was leek me dat wel de moeite). Ik ben zo uiteindelijk nog enkele keren over en weer gegaan en heb zo 4 keer gevraagd naar de nodige informatie om te kunnen retourneren (of op z'n minst bekijken hoeveel het zou kosten), maar ze hebben me nog steeds niets bezorgd.

Uiteindelijk kreeg ik te horen dat de pakketjes ook niet aanvaard zouden kunnen worden als retour zodra de pakketjes geopend zijn (dan gaat het nog niet over zelfs passen). Ik kan begrijpen dat er hygiënevoorschriften zijn voor lingerie, maar als de producten ongedragen en in verkoopbare staat zijn (zoals in hun voorwaarden op de website staat) is het ronduit schandalig om het retourrecht niet te respecteren. Als je de pakketjes die je van de post krijgt niet mag open doen kan je om te beginnen al niet weten of het daadwerkelijk de producten zijn die je bij hen besteld hebt. Laat staan dat je kan evalueren of de producten voldoen aan je verwachtingen, waarvoor het retourrecht bij online aankopen bestaat.

Ik geef deze shop aan bij de consumentenbeschermingsdienst. Ik raad iedereen aan om hier nooit te bestellen.

9 juli 2025

Nep niet bestellen!!

Nep!! Als je op afbeeldingen zoekt met google lens kom ik op ali express uit bij de items die op modishmuse vele malen duurder worden verkocht.
Trap hier niet in!

7 juni 2025

Niet bestellen: nep!

Dit is een dropship platform. NIET bestellen hier!!! De website ziet er gelikt uit maar je ontvangt goedkope rotzooi direct uit China! Ze hebben geen enkel keurmerk, nogmaals: dit is een scam!

31 mei 2025
Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)