Bedrijfsgegevens

3. Eigendomsbeheerder
  4. Makelaardij
  5. Vastgoed verhuurbedrijf
  6. Vastgoedadviseur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

MOHV är ett mäklarföretag som genom sina höga kvalitet och moderna profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,1

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

MOHV i Vega (Stockholm

MOHV i Vega (Stockholm, Haninge) var toppen. Samuel tog väl hand om mig och visade stort engagemang. Lovar inte för mycket, är lyhörd och lösningsorienterad. Rekommenderar starkt MOHV.

29 maart 2026

Besviken på Mohv i Gävle

Besviken på Johanna Hallberg Mohv ii Gävle som kom ut med husannonsen för sent fast vi kontaktat henne tidigt ,skyllde på att det inte fanns någon fotograf. Seg att svara på SMS och Mail. Backade sedan ur mitt i försäljningen🥵

24 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa mäklaren jag upplevt!

Susanne Eriksson på MOHV Ekerö är den bästa mäklaren vi har mött. Hon är respektfull, lyhörd och lyssnande och samtidigt tydlig, noggrann och exakt i sitt utförande. Hon är så lätt att nå, hon svarar snabbt och är effektiv i allt hon utför. Susanne hittar lätt lösningar på problem och är service-inriktad, personlig, varm och positiv. Susanne gjorde den ibland smärtsamma processen att sälja vårt kära hus, till en mycket positiv upplevelse. Tack! Från Caren och Peter

15 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta tänkbara MOHV var på en visning…

Sämsta tänkbara MOHV var på en visning i Staffanstorp ock den turkiska mäklare va betydligt bättre än sin svenska spydiga kollega Nicole var inte imponerad delaktiga m2 ytor. Diskuterar takhöjd och var en besserwisser inte intresserad av att göra affärer o köpa av denna mäklare så länge man har attityd gentemot kunder

Inte imponerad läste just betyg 2.3 talar för sig själv

15 september 2025

Otrolig dåligt affärsetik

Otrolig dåligt affärsetik. Att hålla ett muntligt avtal gäller inte för mäklare som arbetar hos Mohv i Malmö. Borde kanske utbildas i avtalsrätt. Vad innebär ”pacta sunt servanda” vid muntligt avtal ?

20 augustus 2025

Rörigt

Jag skulle på en visning som Claudia Rydén höll. Några dagar innan visningen ringer Claudia Rydén och säger att om jag är intresserad av lägenheten måste jag komma på visning senast vid lunchtid dagen därpå. Det hade tydligen redan kommit in bud och nu var det bråttom. Nästa dag klockan 10 får jag ett sms från Claudia att visningen blivit inställd. När jag ringde upp ville Claudia inte ens svara på om lägenheten blivit såld. Alltihop känns bara rörigt...

8 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi valde fel. Undvik detta.

Hösten 2021 valde vi MOHV som mäklare då vi skulle sälja vår lägenhet i Halmstad.

Vi trodde att vi valt rätt då MOHV uppenbarligen har sålt många lägenheter i området och vi förväntade oss en god service och väl fungerande samarbete.
Men tyvärr!
Praktiskt taget INGENTING har enligt Vår (kundens) uppfattning fungerat mellan oss och mäklaren.
Vi upplevde MOHV som slarviga, oengagerade, dålig feedback.
Har mailat våra synpunkter till ansvarig hos MOHV men inget svar!
I linje med deras nonchalans?
Helt otroligt då vi betalt men knappt fått något tillbaka.

6 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I am a tenant that went through a…

I am a tenant that went through a viewing. One of the agents (I will leave the name out the review) came to our apartment that the landlord is selling to hold an open house. He told the landlord that MOHV.se gives handsanitizer to the people that comes in. He came without handsanitizer and because he refused that I stay in the apartment with the viewing, which is my right as tenant, as I left the first people that entered did not sanitize. He made up excuses of why I can not stay in one room while the viewing takes place. According to the law he is also supposed to get permission of us as tenants to be alone in the apartment without the landlord. He did not get our permission to be alone here and we only found out at the last minute that it will only be him. I will not leave again if there is another viewing, even if I have to call the tanents association and report him.

7 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rekommenderar Oscar Hallbygård på MOHV.

Jag kan varmt rekommenderad Oscar Hallbygård på MOHV. På bara 2 veckor utförde han precis de mirakel jag behövde, genom att hitta flera möjliga köpare som lede till en försäljning av min lägenhet och man var delaktig från början till slut.
När kontraktet skulle skrivas på MOHV:s kontor så blev jag varmt mottagen av Oscars härliga och glada kollegor.

25 september 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.