Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ksiazka idealna na prezent . Wzięliśmy wróżka smoczkowa i książkę świąteczną. Książka jest fajnie zrobiona , córka chętnie słucha. Fajna personalizacja , jakbyście dodali jeszcze zdjęcie dziecka t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Boekenuitgever

Over Moja Ksiazeczka

Geschreven door het bedrijf

Zamów online i otrzymaj swoją spersonalizowaną książeczkę

Wspólnie z utalentowanymi autorami i ilustratorami tworzymy personalizowane książeczki dla dzieci, w których Twoje dziecko gra główną rolę. Dane osobowe, takie jak kolor włosów i odcień skóry dziecka, a także wiele innych informacji osobistych z codziennego życia dziecka sprawiają, że książeczki są czymś absolutnie wyjątkowym i niepowtarzalnym.

Wyjątkowy pomysł na prezent dla dziecka

Nasze niezwykłe książeczki przygotowywane są dla dzieci w każdym wieku. Tematy historii są bardzo różnorodne: od kosmosu, świata dinozaurów, podróży w czasie do odstawiania smoczka oraz poznawania odgłosów zwierząt.

Jesteśmy do dyspozycji w dni powszednie i zawsze chętnie pomożemy w znalezieniu odpowiedniej książeczki dla Twojego dziecka.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

o wartości książeczek decyduje nie tyle…

o wartości książeczek decyduje nie tyle moja ocena co ich bezpośredniego kilkuletniego odbiorcy, który z wypiekami na twarzy wczytywał się w historię, której jakkolwiek nie przeżył osobiście, to z racji lektury innych książek mógł przeżyć we własnej wyobraźni. O ile zatem książeczka ta wpłynie na zainteresowanie młodzieńca innymi lekturami to wielki jej sukces. Ale o tym będzie można napisać za kilka lat,

5 mei 2026

Antwoord van Moja Ksiazeczka

Dzień dobry, bardzo dziękuję za konstruktywną krytykę. Serdecznie pozdrawiam, Joana 🧡🌸😊

Niedotrzymany termin

Książeczkę zamówiłam w tej akurat firmie, kierując się deklarowanym na stronie czasem DORĘCZENIA 2 do maksymalnie 4 dni roboczych, więc powinna dotrzeć do czwartku 23.04.2026. Dotarła 27.04.2026 czyli już po uroczystości dziecka. Teraz będę musiała jeszcze na własny koszt wysyłać ją solenizantowi. Czytając opinię, widzę że nie jestem jedyną klientką, którą firma zwabiła krótkim terminem dostawy, a potem go nie dotrzymała. Czy to uczciwe? Nie tędy droga.

27 april 2026

Dzień dobry,
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i w pełni rozumiemy Pani frustrację, szczególnie że była to tak ważna okazja.
Deklarowany czas dostawy jest zawsze naszym celem, jednak w niektórych przypadkach mogą niestety wystąpić opóźnienia w procesie produkcji lub wysyłki. Obecnie intensywnie pracujemy nad ustabilizowaniem i poprawą terminów dostaw, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.
Doskonale rozumiemy, jak duży wpływ miało to opóźnienie, i bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań. Jeśli Pani pozwoli, chętnie przeanalizujemy Pani zamówienie i spróbujemy zaproponować odpowiednią formę rekompensaty.
Dziękujemy za wyrozumiałość i jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Z poważaniem,

Szybka obsługa

Szybka obsługa, zamówienie i dostarczenie ekspresowe, solenizant zadowolony z prezentu

16 maart 2026

Super książeczki

Super książeczki, szybka wysyłka

26 februari 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wesoła edukacja trudnej historii świata oraz rodziny.

jest to drugi tytuł z cyklu personalizowanych , który kupiłem w Mojej Książeczce. Obawiałem się, że może stanowić proste powielenie poprzedniego pomysłu. I jakkolwiek w obecnym odnajdujemy wiele wspólnych cech, to nie można odmówić mu waloru nowości. Przede wszystkim znakomita warstwa rysunkowa w połączeniu z tekstem dają młodemu (8 letniemu) czytelnikowi nie tylko radość czytania i poznawania historii w adekwatnym dla wieku wymiarze ale i wzmacniają więź rodzinną . Warto przy tym obserwować młodego czytelnika, jak dzięki tej lekturze wzrasta poziom zainteresowania innymi tytułami książkowymi. Książeczka ta jest własnością wnuka mojej siostry i nie wątpliwie zwiększyła jego zainteresowania literaturą oraz ciekawością spotkań z rodziną (tak rówieśniczą jak i generacyjnie starszą).

24 januari 2026

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Książeczka bardzo fajna

Książeczka bardzo fajna, odejmuję gwiazdkę bo była słabo zabezpieczona w czasie trasportu i mimo że jest w twardej okładce to ma wgniecenie na środku

20 januari 2026

Antwoord van Moja Ksiazeczka

Dziękujemy za konstruktywną opinię. Bardzo nam przykro, że Państwa broszura uległa uszkodzeniu podczas transportu. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta – chętnie Państwu pomożemy.
Życzymy miłego dnia!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak pięknej książeczki to jeszcze nie…

Tak pięknej książeczki to jeszcze nie widziałam. Ilustrację i jakość robią wrażenie. Dzieci się mega cieszyły że książeczki są o nich.

22 december 2025

Rozczarowanie

Myślałam, że dołączę do grona zadowolonych klientów, jednak stało się inaczej. Sama książeczka ładna, ładnie wykonana. Historia ciekawa i z pomysłem. Obsługa firmy jednak zawiodła na całej linii. Składałam zamówienie 15.12., z gwarancją, na stronie, że zamówienia złożone do 18.12. zostaną dostarczone przed Świętami. Tymczasem książeczki dotarły do mnie 29.12.! Ja wszystko rozumiem, awarie się zdarzają, ale skoro już się zdarzyły, mogliście Państwo wysłać zamówienie priorytetem, tymczasem wysłaliście je dopiero 23.12. z krótką tylko adnotacją, że liczycie, iż dotrze na czas. Przykre. Książeczki były prezentem dla mojej sześcioletniej córki, także rozczarowanie okropne. Voucher na kolejne zakupy to żadna rekompensata w tym przypadku. Fatalne podejście do klienta, a książeczki nie są tanie, więc oczekiwałabym raczej bardziej profesjonalnej obsługi.

29 december 2025

Dzień dobry,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że zamówienie nie dotarło na czas przed Świętami Bożego Narodzenia i że spowodowało to rozczarowanie. Rozumiemy, jak ważny był ten prezent dla Pani córki.
Choć staramy się, aby wszystkie zamówienia były dostarczane na czas, czasami mogą wystąpić nieprzewidziane opóźnienia. Poważnie traktujemy Pani opinię i przeanalizujemy nasze procesy wysyłkowe, aby zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości.
Dziękujemy również za miłe słowa o samych książeczkach i mamy nadzieję, że mimo opóźnienia przyniosły one trochę radości. Jeśli możemy w jakikolwiek sposób poprawić Pani kolejne doświadczenie z nami, prosimy o kontakt bezpośredni.
Z poważaniem,

Piękne ilustracje i historia

Piękne ilustracje i historia. Książeczka bardzo starannie wykonana. Szczerze polecam!

19 december 2025

Jakość grafiki koszmarna

Jakość grafiki koszmarna, większość obrazków rozmazana, moja książeczka niestety nie trafiła jako prezent - wstydziłam się taką dać.

20 december 2025

Dzień dobry,
Bardzo nam przykro, że jakość książeczki nie spełniła Pani oczekiwań i spowodowała frustrację. Chcielibyśmy dokładnie zrozumieć, co stało się z ilustracjami, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.
Prosimy o przesłanie wiadomości e-mail na nasz adres obsługi klienta: [info@mojaksiazeczka.pl] wraz z kilkoma zdjęciami książeczki. Dzięki temu będziemy mogli sprawdzić u naszej fabryki, co było przyczyną problemu. Jesteśmy również gotowi wysłać Pani nowy egzemplarz, zapewniając odpowiednią jakość.
Dziękujemy za zrozumienie i mamy nadzieję, że uda nam się jak najlepiej rozwiązać tę sytuację.
Z pozdrowieniami,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cudowna książeczka dla moich dzieci w…

Cudowna książeczka dla moich dzieci w ich imionami.
Bardzo Polecam!

25 december 2025

Brak przeredagowania tekstu

Przesyłka na czas, książka jakościowo wydana bardzo ok.
Ale co jest nie do przejścia? Zamówiłam 3 książki (340zl razem, nie mało).
Naprawdę nie chce się redaktorom/obsłudze nawet tego zgrać tekstowo? W całym tekście, po kilka razy na stronę samotne "i" "z" "w" na końcu linijki. Serio nie można tego poprzenosić dla każdej książki?
To książki pamiątki, do których dzieci będą wracać latami. I serio? Z błędami? Super edukacyjnie. Jest mi wstyd że dałam takie prezenty ale już nie miałam wyjścia.

23 december 2025

Dzień dobry,
Bardzo nam przykro, że książeczki nie spełniły Pani oczekiwań. Aby móc dokładniej zrozumieć sytuację, czy mogłaby Pani przesłać nam kilka zdjęć problemów, o których wspomniała?
Jesteśmy w pełni gotowi sprawdzić, co się wydarzyło, i wysłać nowe egzemplarze, zapewniając, że wszystko będzie poprawne. Bardzo zależy nam, aby dzieci mogły uczyć się z naszych książeczek i cieszyć się nimi w pełni.
Z góry dziękujemy za współpracę i zrozumienie.
Z pozdrowieniami,

Zamówiłam książeczkę dla wnuczka

Zamówiłam książeczkę dla wnuczka. Realizacja zamówienia i samo składanie zamówienia szybko i bezproblemowo, również dostawa bardzo szybka. Z moich uwag to mogłaby być możliwość załączenia zdjęcia dziecka, któremu dedykuje się książeczkę oraz więcej możliwości wyboru wyglądu postaci już na ilustracjach.

5 december 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Przepiękne książeczki o wyjątkowej…

Przepiękne książeczki o wyjątkowej treści. To już moje drugie zamówienie z tej strony. Ilustracje są śliczne, treść dostosowana do wieku, a możliwość nadania postaciom książki imion i wyglądu jest naprawdę świetną opcją. Dziecko może się poczuć jak prawdziwy bohater. Polecam z całego serca. To oryginalny prezent, który ucieszy za każdym razem.

4 december 2025

Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję! 🧡🌸😊 Serdecznie pozdrawiam, Joana

Dużo tekstu, piękne ilustracje

Książeczki są pięknie napisane, zilustrowane, to świetny prezent. Jedynie miałabym sugestię do producenta: proszę rozważyć wprowadzenie możliwość wyboru także wieku "bohaterów" książki. Bo chciałabym zamówić dla trójki dzieci, gdzie każde jest w innym wieku, różnice w wyglądzie powinny być widoczne a w Waszych książeczkach bohaterowie muszą być w tym samym wieku. To taka luźna propozycja, która zwiększyłaby Wam sprzedaż a i klieńci byliby jeszcze bardziej zachwyceni.

9 december 2025

Piękne wykonanie

11 december 2025

Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję! 🧡🌸😊 Serdecznie pozdrawiam, Joana

Przepiękne książeczki

Przepiękne książeczki, cudnie zapakowane. Najpiękniejszy prezent

5 december 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybka wysyłka, dobrze i bezpiecznie zapakowane.
Książeczka ładnie wydana.

24 november 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem zachwycona książeczkami dla…

Jestem zachwycona książeczkami dla moich wnuków. Mam nadzieję, że sprawią im wiele przyjemności i radości, tak jak mi, kiedy czytałam książeczki, w których moi wnukowie są głównymi bohaterami. Dziękuję, piękny prezent.

19 november 2025

Książeczki

Książeczki są piękne, zamówienie szybko zostało zrealizowane

20 november 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.