Zeer prettig geholpen met het uitzoeken…
Zeer prettig geholpen met het uitzoeken van een draakje voor een jongeman. Snelle service en behulpzaam. Aanrader!

Antwoord van MokaiStones
Verkoop van edelstenen in verschillende vormen en maten. Oa. Carvings, draken, skulls, dieren, bollen en torens. Specialisme in carvings. Ook verkopen van armbandjes op de persoon gemaakt en de mogelijkheid om workshops te volgen. Kijk voor het volledige aanbod op de site. Mokaistones is ook te vinden op verschillende spirituele beurze en mineralenbeurzen. De beurzen zijn in Nederland en in België. Op de site is de agenda te vinden met waar en wanneer mokaistones op een beurs staat.
Appelgaarde 37, 2771PM, Boskoop, Nederland

Antwoord van MokaiStones
Wij bestellen hier altijd onze kristallen omdat ze snel en goed verpakt worden, er een goed advies gegeven wordt omdat er veel kennis in huis is. Daarmee zijn de kristallen zuiver geaard. Ik kan Mokaistones aan iedereen aanraden!
Er werd gebeld naar mij om te affirmeren dat de skull op het juiste adres werd geleverd, wat ik alleen maar kon appreciëren. Dit bewijst dat de verkoper met hart en ziel zijn werk doet.

Antwoord van MokaiStones
Prachtige grote Septarie plak! Heel blij mee! Snel verzonden ook .

Antwoord van MokaiStones
Leo is een gemoedelijke man, al de stenen die ik bij hem heb gekocht zijn van een bijzondere kwaliteit en hebben een goeie programmering.

Antwoord van MokaiStones
Leo is speciaal vanuit de andere kant van het land naar de Achterhoek gekomen om mijn beauty af te leveren. Dit alles zonder extra kosten en hij is gewoon supermooi. Mooie details, mooie kwaliteit en betaalbaar. Echt wauw!

Antwoord van MokaiStones
Prachtige edelsteendraken. Nog mooier in het echt dan op de foto.

Antwoord van MokaiStones
Beste service mooie grote schedels en draken koppen hele lieve man ook trouwens zeker een aanrader !!

Antwoord van MokaiStones
Prachtige stenen verrassend groot en hele snelle service. Dank je wel ik ben er heel blij mee

Antwoord van MokaiStones
Snelle goede levering en goed verpakt, enorm blij met de bestelling en mooie brochure. Dank je wel Leo voor de prachtige maanstenen draak.
Lieve groet,
Daan

Antwoord van MokaiStones
Lieve mensen met veel kennis over de stenen. Mooie zorgvuldig uitgekozen stukken en voor ieder wat wils. Ik raad ze zeker aan.

Antwoord van MokaiStones
Aanrader! Het is bij de aanschaf van kristallen belangrijk dat de producten met kennis en passie voor de stenen worden ingekocht en verkocht. Bij MokaiStones weten ze dat dat van groot belang is. Daarmee koopt de klant dus een goed product waarmee je zo aan de slag kunt. Veel plezier ;)