Super mok gekregen
Super mok gekregen, kwaliteit uitstekend!!! Levering super snel. Raad iedereen aan!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastische klantenservice en een probleem dat écht netjes wordt opgelost!
Ik had een bestelling geplaatst bij MokkenBedrukken en helaas bleek één van de mokken anders bedrukt te zijn dan bedoeld. Natuurlijk jammer, maar de manier waarop mijn klacht werd opgepakt verdient wat mij betreft een dikke pluim.
Ik kreeg snel en persoonlijk antwoord van Silvia van de klantenservice. Ze heeft het ontwerp zorgvuldig nagekeken, duidelijk uitgelegd waar het mis kan zijn gegaan en vooral: ze nemen verantwoordelijkheid en gaan het netjes oplossen.
Wat ik bijzonder prettig vind, is dat ze eerst een drukproef ter controle toesturen en pas na mijn akkoord de mok opnieuw laten maken. Precies zoals het hoort!
Een fout kan altijd gebeuren, maar het verschil zit wat mij betreft in de manier waarop een bedrijf ermee omgaat. En daarin heeft MokkenBedrukken zich voor mij echt positief onderscheiden.
Snelle reactie, vriendelijk contact, eerlijk verhaal en een uitstekende oplossing. Zo hoort klantenservice te zijn!
Zeker een aanrader. 5 sterren! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voor werk heb ik een mok nodig (kartonnenbekertjesban). Dus een met mijn naam! Het is een mooie stevige, alleen jammer dat er weinig tot geen kleurkeuze is. of dat ik die niet heb ontdekt maar de koffie zal er niet minder om smaken!
Snel geleverd, resultaat zag er goed en strak uit.
Moest in eerste instantie even goed kijken hoe het werkt. Ik wilde namelijk een foto met tekst. Als ik een tip mag geven zou ik op de website een kopje foto plus tekst zetten zodat je die gelijk aan kan klikken. Nu moest ik op zoek naar dit maar vond ik alleen maar naam mokken en zag ik bij het maken van de mok dat ik ook een foto kon toevoegen. Dat allemaal gezegd te hebben vind ik het een prima website en zou ik het zeker aanbevelen.
Zeer slecht zie review bij prachtigkado.nl
Bestelling niet ontvangen. Bedrijf slecht tot niet bereikbaar. Reageren niet op mails, maar wel op reviews op deze site. Heb uiteindelijk vorige week de belofte gekregen dat mijn geld wordt teruggestort, maar ook dat heb ik nog niet gezien.....
Ik had een mok besteld met twee foto's . Helaas was er iets mis gegaan en kreeg ik een mok met een foto. Na dit via mail te hebben gemeld kreeg ik gelijk een nieuwe mok met twee foto's. De mok met een foto mocht ik houden . Prima services en snel opgelost
Ik had een mok besteld met opdruk van een logo. Deze kwam de volgende dag in perfecte staat en mooi bedrukt aan.
Wel had ik gevraagd om een digitale proefdruk welke nooit gezien is.
Deze website is gelieerd aan prachtigkado.nl, een website met veel klachten en een slechte service.Hier kwam ik pas achter nadat ik al besteld had op mokken-bedrukken.nl.