Toen ik contact opnam voor een kleine vraag werd ik snel geholpen.Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen.
molenanl.nl
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Het pakket kwam zeer netjes verpakt aan. De doos was stevig en er zat extra bescherming omheen. Toen ik het opendeed, was het product volledig onbeschadigd. Ik waardeer de zorg die ze besteden aan de... Toon meer
Heb enkele weken terug een zitkussen besteld voor mijn pijn in de onderrug,ben er erg bij mee,ik kan niet meer zonder. De pijn is nu een stuk minder .En ik hoop dat hij na verloop van tijd helemaal ve... Toon meer
Helaas kan 0 sterren niet. Product zou leder zijn. Prijs liet dit ook vermoeden. Bleek niet geval. 2 euro kermisproduct mi. Bij retourverzoek ook aanbod 20% korting. Bij niet akkoord aanbod 30% kort... Toon meer
Schending van onze richtlijnen
Correct en professioneel
De afhandeling van de bestelling was professioneel.Het duurde iets langer dan verwacht maar verder prima.
Klantenservice is Behulpzaam
Blij verrast
Ik had geen hoge verwachtingen maar de kwaliteit overtrof wat ik dacht te krijgen.Een zeer positieve ervaring.
De website werkt snel,producten zijn…
De website werkt snel,producten zijn duidelijk omschreven en afrekenen is eenvoudig.Precies zoals ik het graag zie.
Product goed aangekomen
Het pakket kwam in uitstekende staat binnen geen enkel beschadigd onderdeel dat laat zien dat ze echt aandacht bestenden aan de verzending.
Goed product er zijn een paar dingen die verbeterd kunnen worden
Het bestelproces verliep soepel en het product was goed de verpakking had wel iets netter gekund verder ben ik tevreden.
Sinds ik de Ortho seat gebruik heb ik…
Sinds ik de Ortho seat gebruik heb ik veel minder last van rugpijn hetbproduct maakt werken achter mijn bureau een stuk prettiger.
Kwaliteit in verhouding tot prijs
De prijs is misschien wat hoger maar de kwaliteit maakt dat volledig goed het product voelt duurzaam en stevig aan.
Aankomst duurde langer
Ik had gehoopt dat het sneller zou komen maar uiteindelijk is het product prima en goed bruikbaar.
Product van hoge kwaliteit
Toen ik het product in handen had voelde ik meteen dat de kwaliteit hoog was Het materiaal is dik en de afwerking is uitstekend ik weet zeker dat dit lang meegaat.
winkelen zonder problemen
Ik ben tevrenden omdat het hele bestelprocces probleemloos verloop.De betalling ging goed en de levering was netjes Dit geeft me vertrouwen om hier opnieuw te bestellen.
Ik heb educatief speelgoed gekocht als…
Ik heb educatief speelgoed gekocht als verjaadagscadeau. Het kind dat het kreeg was er dolblij mee en speelde er meteen mee. Dit product is ideaal als cadeau.
Levering had sneller gemogen
Het product kwam in goede staat aan, maar de verzending had van mij sneller gemogen Dat is het enige minpuntje dat ik heb ervaren.
Het product is precies zoals beschreven…
Het product is precies zoals beschreven op de website Het voelt stevig aan en de afwerking is netjes Ik ben blij dat ik een betrouwbare winkel heb gevonden.
Geweldige service
Ik ben blij met de klantenservice Ze namen de tijd om mijn vragen rustig en duidelijk te beantwoorden Dat maakte het winkelen hier veel prettiger.
Mijn bestelling is goed aangekomen en…
Mijn bestelling is goed aangekomen en de productkwaliteit is goed Helaas zijn de model en variatiemogelijkheden nog beperkt.
De meubelverplaater die ik kocht is…
De meubelverplaater die ik kocht is echt gemakkelijk te gebruiken zonder veel kracht kon ik zware kasten verschuiven Dit bespaarde me veel tijd en energie.
Ik denk dat deze webshop betrouwbaar is…
Ik denk dat deze webshop betrouwbaar is Vanaf de bestelling tot aan de levering verliep alles soepel.Het product voldeed ook helemaal aan mijn verwachtingen Ik zou dit zeker aanbevelen aan vrienden.
Bezorging viel wat tegen
De kwalite van het product is uitstekend precies zoals beloofd Allen vond ik de levering wat tegenvallen, omdat het niet zo snel kwam als ik hoopte.
Het Pakket kwam in uitstekende staat…
Het Pakket kwam in uitstekende staat binnen.Geen enkel beschadigd onderdeel.Dat laat Zien dat ze echt aandacht besteden aan de verzending.