Momentinbetween Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Over Moment in Between Moment in Between is ontstaan uit de wens om meer betekenis en verbinding te brengen in het alledaagse leven. We maken handgemaakte cadeaus en persoonlijke Song Cards die gevoelens vangen in woorden, geur en muziek. Elk product is zorgvuldig samengesteld, van de geurende kaars tot de thee die je even laat stilstaan, zodat elk moment voelt als een moment van persoonlijke aandacht. We geloven dat echte waarde ligt in wat je voelt, niet in het cadeautje zelf. Daarom combineren we ambacht met emotie: een eigen boodschap, een persoonlijk lied, een geur die herinnert aan wie je bent. Onze creaties zijn eerlijk, bewust en bedoeld om mensen te raken. Moment in Between: omdat rust, liefde en betekenis nooit uit de mode raken. We staan voor kwaliteit, persoonlijke service en de belofte dat elk cadeau met liefde en zorg wordt geleverd. Onze collectie bestaat uit unieke, duurzame cadeaus met een ziel. Denk aan persoonlijke Song Cards met een QR-code naar een speciaal gecomponeerd lied, geurige kaarsen met natuurlijke oliën, of kleine zelfzorgmomenten verpakt in stijlvolle cadeau-boxen. Bij Moment in Between kun je zelfs je eigen lied laten maken: een persoonlijk nummer dat speciaal wordt geschreven en gezongen voor degene die jij wilt verrassen. Perfect als verjaardagscadeau, troostgeschenk of romantisch gebaar, een herinnering die blijft klinken.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Heb hier een verjaardagskaart besteld…

Heb hier een verjaardagskaart besteld kreeg deze reactie 😃Dit is geen kaart, dit is een herinnering. Over 20 jaar vind ik 'm terug en dan denk ik weer aan deze dag, yep deze bewaar ik!Echt superleuk gedaan!!! Kaart was vrij snel binnen, stond 5 dagen levertijd maar was er al na 3, helemaal top!

25 juli 2026

origineel

Gekregen voor de verjaardag van mijn dochter. Die luistert het liedje nu elke dag. Ze vind hem zo prachtig dat deze over haar gaat. Heel leuk en origineel en in een mooie geschenkverpakking met cadeau's. Zeker een aanrader!

5 april 2026

Meest originele geschenk met emotionele diepgang

Bent u op zoek naar het meest originele geschenk voor familie en vrienden met emotionele diepgang? Dan kan ik alleen Momentsinbetween aanraden. Ik ben 46 jaar en dit was het allermooiste geschenk dat ik ooit kreeg: een volledig op maat gemaakte song, een kaars,… dit in een heel leuke professionele verpakking. Nogmaals hartelijk dank aan het team en de vlotte service 🙏❤️

26 december 2025

Hartverwarmend en tot in de puntjes verzorgd

Tijdens het door ons georganiseerde Danspaleis editie in Enkhuizen hebben we onze vrijwilligers op een bijzondere manier in het zonnetje gezet met Moment in Between. Wat een prachtige ervaring! Alles was tot in de puntjes verzorgd , we werden compleet ontzorgd. Het lied was persoonlijk, het cadeau origineel en van topkwaliteit. De muziekkwaliteit was geweldig, de hele zaal swingde mee! Onze vrijwilliger voelde zich echt gezien en gewaardeerd. Een absolute aanrader voor ieder die iets bijzonders wil doen voor zijn team of vrijwilligers.

2 november 2025