1. Sieradenwinkel
  2. Sieradenfabrikant
  3. Sieraden reparatieservice

Ik maak handgemaakte sieraden, en gebruik hierbij met de hand uitgekozen edelstenen en kristallen. Ook repareer ik sieraden die gemaakt zijn van kralen. Door het gebruik van mooie edelstenen en kristallen krijgt u een sieraad van hoge kwaliteit.

4,4

Uitstekend

Prachtige handgemaakte sieraden

Voor de 2de keer besteld bij deze mooie webshop met prachtig handgemaakte sieraden.

Doordat ik het bij andere zag besloten om ook een bestelling te doen.
En ik ben dus helemaal tevreden. Snel verzonden en in huis!
Aanrader!

17 april 2024

Via via kwam ik terecht op de website…

Via via kwam ik terecht op de website van momosieraden en heb 2 herenarmbanden besteld.
Deze werden keurig en snel geleverd, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service die geboden wordt.

Ik kan iedereen aanraden om een kijkje te nemen op website waar de keus enorm is, zowel voor dames als voor heren.

27 februari 2024

Fantastisch bedrijf

Goede service, goed advies
Fantastisch mooi afgewerkte sieraden waarvan je ziet dat ze met passie met de handgemaakt zijn.
Prijs kwaliteit verhouding super

15 januari 2024

Al vaker oorbellen gekocht bij Momo…

Al vaker oorbellen gekocht bij Momo Sieraden.
Heel erg tevreden over de kwaliteit.
En ook heel leuk dat er steeds nieuwe modellen / ontwerpen op staan.
Alles wordt leuk verpakt. Ook heel leuk om cadeau te geven.

2 februari 2024

Hoge kwaliteit materialen

Momo Sieraden levert naast mooie en unieke ontwerpen ook heel hoge kwaliteit in de materialen. Ik kon bv al jaren geen oorbellen meer dragen, kreeg overal irritatie van. Tot ik de creolen van Momo sieraden kocht. Geen irritatie meer en ik kan nu weer leuke oorbellen dragen.
Dus zeer zeker ook een aanrader voor mensen met allergieën ed.
Vr gr Sandra

5 januari 2024

Stijlvolle armbanden voor de moderne man

Ik wil graag even mijn oprechte waardering uitspreken voor jullie geweldige heren armbanden.
De kleuren zijn absoluut prachtig.

Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding, want de armbanden zijn van hoge kwaliteit en de prijs is heel aantrekkelijk. Zeker met de korting tijdens aanbiedingen.

Ik wil ook graag anderen aanmoedigen om bij Momosieraden.nl te kopen, omdat ik ervan overtuigd ben dat zij net zo enthousiast zullen zijn over de producten als ik. Nogmaals, hartelijk dank voor jullie geweldige producten en uitstekende service!

Daniel

31 januari 2024

Momo's beeldige sieraden

De sieraden van Momo zijn prachtig!!
Het zijn mooie op een verfijnde manier handgemaakte sieraden helemaal mijn stijl.

23 mei 2023

Antwoord van Momosieraden

Hellen dank je wel, super leuk om te horen.

Zeer tevreden

Ik ben erg blij met mijn nieuwe sieraden! De communicatie was goed en de sieraden zijn snel geleverd.

1 juni 2023

Antwoord van Momosieraden

Dank je wel voor je fijne review

Hele leuke sieraden!

Hele leuke sieraden! Echt veel tijd ingestoken om het perfect te maken. Snelle levering!

17 mei 2023

Antwoord van Momosieraden

Dank je wel voor je review, ik probeer eigenlijk altijd binnen een dag de sieraden te versturen.

Mooie armband

Super blij met mijn mooie armband, het is een mooie kwaliteit.

9 maart 2023

Antwoord van Momosieraden

Heel fijn om te horen dat de armband je bevalt, nog veel plezier ermee.