Top klasse hele vejen igennem! Både Thomas og Victor er ekstremt dygtige til det visuelle, men ikke mindst den tekniske opsætning og hvilke budskaber, der fungerer bedst. Vi har set en kæmpe stig... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har været kanon glad for at arbejde med Thomas og Victor fra Monday84. De er sindsygt dygtige, utroligt proaktive og mega dedikerede - og de kan virkelig deres kram! Hvis du overvejer et email mar... Toon meer
Fantastisk samarbejde med Monday84 Vi vil gerne sende en stor tak til teamet hos Monday84 for deres arbejde med opsætningen af hele vores e-mail marketing-automatisering i Klaviyo... Toon meer
Mange tak!
Monday84 og Thomas formår at lytte, finde den rigtige løsning og eksekvere opgaven effektivt, alt sammen til en pris som er til at betale. Mange tak!
Kan på det varmeste anbefale Thomas og…
Kan på det varmeste anbefale Thomas og giver ham med det samme max stjerner for hans arbejde!
Når Klaviyo driller så skriver jeg til Thomas. Han fikser det hver eneste gang, og kommer med nogle gode input til hvad der kan gøres.
Jeg er fan og bruger ham til alle mine webshops
En pålidelig og fantastisk samarbejdspartner!
Jeg har gennem de sidste par år haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas på flere kundeprojekter, hvor email marketing har været i fokus. Thomas er en enestående email marketing specialist, og samarbejdet med ham har altid været en fornøjelse.
Han besidder dybdegående viden inden for sit felt og leverer altid løsninger af høj kvalitet - Også når det er småting eller "bare" problemer med mailsystemet. Han er ikke kun dygtig teknisk, men også fremragende til at forstå kundernes behov og den holistiske tilgang.
Nøgleordene tilgængelig, imødekommende, professionel og klar til at give den lidt ekstra, beskriver det samarbejde vi har!
En klar anbefaling herfra!
Yderst kompetent og pålidelig
Jeg har arbejdet sammen med Thomas på en række af projekter, og kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.
Man skal lede længe efter en person der er lige så pligtopfyldende, kompetent og pålidelig som Thomas.
Hvis du står i en situation hvor du overvejer at hyre Monday84, så kan jeg roligt sige at du bør gøre det. Det er et samarbejde der giver afkast, der kan mærkes på bunden lynhurtigt.
Skarpeste email partner!
Vi har hos Watery samarbejdet med Thomas og Monday84 i et par år efterhånden. Vi har haft kæmpe gavn af Thomas' enorme viden om både automations og kampagnemails. Kæmpe anbefaling herfra!
Vi har gennem en længere periode brugt…
Vi har gennem en længere periode brugt Thomas til at styrke vores kompetencer indenfor e-mail marketing og det gør vi fortsat den dag i dag.
Thomas' niveau inden e-mail marketing er sjældent at finde og vi er utrolig glade for, at have ham som sparringspartner - Stor anbefaling herfra.
Mvh,
Emil
Looja
En klar anbefaling!!
Dygtig og sympatiske på samme tid!! Thomas hos Monday84 har hjulpet os med at opsætte de rette automations og givet god guidence til nyhedsmails i Klaviyo.
Om du skal lave helt nyt setup eller have strammet det gamle lidt op, så kontakt Thomas. En klar anbefaling herfra!
Den største anbefaling herfra
Den største anbefaling herfra. Thomas og Monday84 har hjulpet med at lave et komplet e-mail automationssetup i Klaviyo. Vi er meget positivt overraskede over resultatet indtil videre.
Thomas er en meget behagelig og professionel person at arbejde sammen med. Jeg er meget overrasket over, hvor hurtigt spørgsmål bliver besvaret, og hvor hurtigt der bliver eksekveret på opgaverne.
Helt klart personen til vores fremtidige opgaver inden for e-mail marketing.
Vil til en hver tid anbefale Monday84
Thomas har været super hjælpsom og dygtig til at etablere e-mails marketing i høj kvalitet for min webshop. Tøv ikke med at tage fat i Monday84, hvis du ønsker at tage dine mails til nye højder!
Kæmpe anbefaling til Thomas
Kæmpe anbefaling til Thomas. Han forstår præcis hvad vi vil have som kunder, og kan formå at skrive i det sprog og om de emner vi efterspørger!
Også lytter han altid efter vores behov og tilpasser sig, så det passer til præcis hvad vi efterspørger
(skrivet efter 8 månederes sammenarbejde!)
Fantastisk samarbejde med Thomas 🤩
Fantastisk samarbejde med Thomas og Monday84 inden for email marketing!
Thomas' ekspertise og skræddersyet sparring har boostet vores webshops email marketing engagement og konverteringer markant. Kan varmt anbefales!
/Jeppe
Thomas var i mine drømme - og er der stadig
Jeg havde drømt om én som Thomas på mit team lige siden det blev en sur pligt for mig selv at skulle lave kampagnemails og Klavoyo-setuppet blev for komplekst - sådan én der uge efter uge rent faktisk får sendt afsted UDEN missere i 1,5 år, sådan én der har så meget forretningsforståelse at jeg kun skal bruge 45 min. om måneden på at gennemgå månedens kommende kampagner og så sidder de hver gang lige i skabet. Dét er værdi. Også er det kun en bonus at resultaterne følger med uge efter uge med en Klaviyo omsætning, der er steget 153% YOY - stærkt drevet at det størst mulige automation-setup. Alt sammen drevet 100% af Thomas selv - uden at blive "mæt" eller stoppe med at hige efter det næste vækst-tiltag. Derfor kommer vi til at fortsætte med Thomas i mange år frem.
Daniel / Watery
Fantastisk samarbejdspartner!
Thomas er sindssyg skarp og fantastisk at samarbejde med! Når det kommer til E-mail marketing er Thomas den første jeg skriver til. Har ikke på nuværende tidspunkt, stødt på en eneste ting, som Thomas ikke har kunne hjælpe med. Tak for et fantastisk samarbejde!
Thomas er den bedste til Klaviyo vi har arbejdet med
Fantastisk at arbejde med Thomas fra Monday84! Han er super skarp til Klaviyo og meget fleksibel.
Vi fik en masse ud af vores samarbejde og kan varmt anbefale ham til alle som sidder i Klaviyo
Kan klart anbefale Thomas!
Jeg har brugt Thomas til både e-mail marketing og marketing automation både internt og eksternt. Thomas er ekstrem dygtig og meget struktureret. Man skal lede længe efter en som har så godt styr på dine færdigheder. Internt har Thomas hjulpet med mit Facebook-kursus, hvor på den eksterne front han har hjulpet nogle af vores kunder med hele deres e-mail marketing. Kan klart anbefale Thomas!
Stor anbefaling herfra
Kan anbefale Thomas fra Monday84!
Hans implementationer har klart givet min e-mail marketing et nøk opad, og han leverer en super flot service med tiltag og rettelser, selv efter han har klaret sin opgave!
Skarp til klaviyo -Thomas hjalp med at…
Skarp til klaviyo -Thomas hjalp med at få færdig gjort mit Klaviyo automations, med flere fede flow senarier, med rabatkoder, tabt kurv, Sunflow alt sammen med enkelt fed grafik....det hele spiller perfekt, havde en super tilgang til tingene, og gav mig samtidig sparring på setup of mine kommende nyheds e-mails. Efterfølgende blev der check op på om alt spillet som det skulle.....kan kun anbefale Thomas, Virkelig skarp til Klaviyo, og tænker ud af boksen.
Vil helt klar bruge Thomas til min email marketing.
Vores LTV steg med 150%
Thomas fra Monday84 har hjulpet os med at opsætte alt mail automation på vores webshop.
Kortfortalt så steg vores LTV med ca. 150% allerede måneden efter Thomas havde opsat vores mail flows. Det har derfor været et kæmpe boost til vores omsætning.
Vi kan klart anbefale Thomas, han arbejder selvstændigt og er virkelig effektiv og professional. Vi har derfor allerede booket ham til flere projekter.
Mvh
Asger fra Zleeep.dk
Yderst tilfreds
Thomas er super cool at arbejde sammen med og meget ærlig. Han er professionel til sit arbejde og der er altid en god kommunikation og opdatering af resultater. Jeg vil klart anbefale Monday84 til andre som har brug for hjælp til email-marketing.
Thomas er virkelig dygtig til at…
Thomas er virkelig dygtig til at optimere nyhedsbreve og meget professionel at samarbejde med. Han er hurtig, effektiv og selvkørende, og resultatet har været super godt for vores forretning.
Lees meer over geverifieerde reviews.