Het pakket is vier keer verplaatst en was nog steeds niet aangekomen. Dit heeft me veel tijd gekost en voor veel ongemak gezorgd. Vanmorgen eindelijk ontvangen. Lees de beoordelingen over « boekhandel... Toon meer
Sneller dan voorzien, wel pech dat pakjes automaat niet dichter bij mij woonplaats is, dus goedkoper verzending wordt dan toch duurder.Maar ok, ik n dit geval wist ik het op voorhand, dus alles verlie... Toon meer
Een correcte en efficiënte communicatie van bestelling tot aflevering. Er verliep niet meer dan 8 dagen tussen mijn melding dat ik het (uitverkocht) boek zocht en de levering. Het tweedehandsboek is... Toon meer
Boekhandel Marc is een top Behandeling toppie en pakjes worden door Mondial Relay super verzorgd en snel geleverd waarvoor dank Niks is teveel hulp waar hij kan ben al meerdere jaren klant
Vraagt klanten om een review
Een correcte en efficiënte communicatie…
Het tweedehandsboek is inderdaad in zeer goede staat, zo goed als nieuw. Ik ben zeer tevreden.
Altijd zeer tevreden geweest tot nu
Altijd zeer tevreden geweest tot nu. Juist vernomen dat mijn afhaalpunt vervangen wordt door lockers. Zo betreurenswaardig. No more Mondial for me!!!!
:-( :-( :-( :-(
Ik was om 10u daar om een pakje af te…
Ik was om 10u daar om een pakje af te halen; de winkel was nog gesloten. Na 10 minuten ging hij open.
Voor de rest was alles in orde.
Het is de eerst keer dat ik een zo een…
Het is de eerst keer dat ik een zo een pakje ga afhalen en met die code zeer gemakkelijk. En de afhaal box is hier maar 200 meter van mijn deur.
Altijd op tijd geleverd zoals mij gemeld
Zeer snelle levering.
We zijn heel tevreden want alles…
We zijn heel tevreden want alles verloopt correct. Bedankt hiervoor.
Alles verliep vlot
Pakje zoek geraakt ,na telefonisch…
Pakje zoek geraakt ,na telefonisch overleg kreeg ik gewoon te horen bel binnen een week maar terug???
Alles perfect verlopen.
Alles perfect verlopen.
Bezorgdienst was heel snel op afhaalpunt.
Zeer goede en vriendelijk service op afhaalpunt.
Locatie afhaalpunt voor mij perfect en ik moet geen halve dag wachten op thuisbezorgen.
Goede informatie
Levering verliep correct. Werd goied geïnformeerd voor moment dat levering was aangekomen op afhaalpunt. Pakket onbeschadigd.
De prijs is interessant.
De prijs is interessant.
Afleveringspunt kan beter. Er is een afhaalpunt op
100 meter van mijn woning te Destelbergen, maar er werd geleverd te Gent op een afstand van 3 km aan
een druk punt waar betalend parkeren geldt.
Is niet geleverd waar gevraagd,
Is niet geleverd waar gevraagd,
Dorp verder moeten rijden om af te halen,dit kan toch niet de bedoeling zijn!