Bedrijfsgegevens

1. Staalwerk ontwerpbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Enkle og holdbare hverdagsobjekter i kvalitetsmaterialer. Vi fokuserer på rene former, god funktion og design, der passer naturligt ind i hjemmet.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fin levering med GLS

Fin levering med GLS, dog vil det være rart, at kunne vælge udleveringssted i stedet for privat levering

13 april 2026

Hej Janning,

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Dejligt at høre, at leveringen med GLS fungerede godt.

Vi har rakt ud til dig på mail for at høre mere om din oplevelse.

Desværre har GLS i øjeblikket udfordringer med deres integration til Shopify, hvilket gør levering til pakkeshop utilgængelig. Det er ellers noget, vi meget gerne vil tilbyde, og vi er i dialog med dem for at få det løst hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at vende tilbage på mail, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse 🩶

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega smukke skåle og rigtig hurtig…

Mega smukke skåle og rigtig hurtig levering. Jeg sender mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 maart 2026

Hej Lykke,

Tusind tak for din anbefaling!

Vi er glade for at høre at skålene falder i din smag 🩶

Rigtig fint produkt

Rigtig fint produkt. Det er virkelig smart med låget til skålene, det gør dem dejligt alsidige. God service også.

12 maart 2026

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord.

Vi håber du bliver glad for produkterne 🩶

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og varerne levede fuldt…

Hurtig levering og varerne levede fuldt ud op til mine forventninger
fedt simpelt design
glæder mig til at se hvad der ellers kommer i serien i den nære fremtid

2 maart 2026

Hej LP,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at det hele levede op til dine forventninger.

Inden for den næste måned lancerer vi tre nye objekter i serien 🩶

Superfede kopper

Superfede kopper. Er vild med dem! God handel fra start til slut. Tak herfra.

2 maart 2026

Hej Christian,

Fedt at høre, at kopperne falder i god smag derhjemme.

Håber du får en masse glæde af dem 🩶

Enkelt og stilrent

Enkelt og stilrent.

Super flot design og vild med at der kan købes flere ting i serien. Gennemført! Mine varmeste anbefaling herfra.

26 februari 2026

Antwoord van mono.object

Tak for den fine anmeldelse (og anbefalingen).

Vi håber, du får glæde af produkterne i mange år endnu 🩶

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og flotte produkter

Jeg bestilte for nylig fra mono.object og havde en rigtig god oplevelse.

Bestillingen var nem at gennemføre, og jeg fik løbende opdateringer undervejs. Leveringen gik hurtigt og pakken kom allerede dagen efter bestilling. Den var pakket ind i papir fremfor klassisk gaveemballage, hvilket fungerede fint for mig, men er værd at have i mente, hvis man køber det som gave.

Kvaliteten lever helt op til forventningerne. Stålet føles solidt, og finishen er virkelig flot og gennemført. Det giver indtryk af et produkt, der kan holde i mange år.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg handler gerne hos mono.object igen!

27 februari 2026

Hej Pia Franziska,

Tusind tak for de fine ord.

Vi er glade for, at både bestilling, levering og kvalitet føltes rigtig hele vejen igennem.

Vi håber du vil vælge mono.object igen 🩶

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig service - Perfekt produkt!

Kontaktede firmaet inden for at spørge ind til deres metal kopper som jeg var interesseret i at købe. Fik hurtig tilbagemelding og havde en god dialog.
Bestilte kopperne fra siden. De blev afsendt samme dag og alt forløb super hurtigt med højt service niveau.
Produktet var 100 procent efter forventning og er super glad for at have købt netop disse metal kopper. Har ledt efter denne type siden i sommers uden held og nu fandt jeg dem endeligt. Super anbefaling her fra!

26 februari 2026

Hej Jens,

Tusind tak for den fine anmeldelse - og tak for at række ud til os inden købet.

Fedt at høre, at du er blevet glade for dine kopper.

Vi håber du får gavn af dem mange år endnu 🩶

Casper / mono.object

Lees meer over geverifieerde reviews.