Perfect! Heerlijke worsten ontvangen. Meteen eentje geprobeerd. Hmmm lekker. Verzending uitgesteld geleverd op mijn verzoek. Super service. Bestel snel weer
Ik eet geen varkensvlees en ben daarom altijd op zoek naar worsten zonder. Paar weken geleden een overheerlijke en nog nooit zo gegeten lekkere wordt gevonden op een jaarmarkt. Gelukkig stond daar een... Toon meer
Ik ontdekte dit bedrijf tijdens de zoektocht naar een fijn en origineel vaderdagcadeau. Wij kochten een cadeaupakket. Ik had een specifieke datum aangeduid waarop het pakje moest toekomen. - Het... Toon meer
Heerlijke worsten, eerder op de zaterdagmarkt te koop. Aangezien ik monsieur Saucisson niet aantrof op de markt, besloten via de website een bestelling te plaatsen. Zo fijn dat dit kon. Vlotte, nette... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De smaak van vakantie. Met meer dan 40 verschillende soorten droge worst zijn wij de specialist op het gebied van droge worst!
Markthal Rotterdam, 3011GZ, Rotterdam, Nederland
- 010 237 46 56
- info@monsieursaucisson.com
- monsieursaucisson.com
Goede kwaliteit en goede service
Goede kwaliteit en goede service. Website bestelling loopt niet altijd vlekkeloos, helaas
Al bijna een jaar ben ik fan!
Al bijna een jaar ben ik fan!
Al een paar succesvolle bestellingen gedaan (snelle levering, goed verpakt, en heerlijke producten)
De laatste keer zat er een fout worstje bij. Toen ik dat aangaf ik een mail, is mij direct de goede smaak worst nagezonden. Dat is prima service, kan niet beter. Mijn favoriete smaak; eend/groene peper!
Mijn moeder vond het allemaal weer…
Mijn moeder vond het allemaal weer superlekker. Goed geregeld. Goed bezorgd.
Heel erg lekkere worsten,perfecte…
Heel erg lekkere worsten,perfecte bezorging.
100% tevreden!
Top kwaliteit
Top kwaliteit
Misschien is verpakken toch anders mogelijk, zonde van grote doos bij 3 worstjes
Wild pakket
Heb het Wild Worstpakket gister cadeau gegeven.
Perfect verpakt en op tijd bezorgd, ontvanger was blij verrast!
Alleen jammer dat er aan 3 van de worstjes in het pakket geen etiket zat, zodat het gissen blijft om welke soort het gaat.
Ze smaken er uiteraard niet minder om, maar is n beetje jammer.
Te zout..
Vind de worst te zout waardoor secundaire smaken niet of te weinig doorkomen..
Het zou goed zijn eens een Iberico Bellota te proeven om een zacht zoute smaak te ervaren..

Antwoord van Monsieur Saucisson
Zeer goede kwaliteit
Gewoon goed 👍🏻
Snelle levering en top kwaliteit
Ik vind prijs kwaliteit verhouding van…
Ik vind prijs kwaliteit verhouding van de producten heel netjes. En zeker smaakvol. Vooral zeer smaakvol om je vingers bij op te klaagen. Zulke goede en lekkere droge worsten. Ik bestel er zeker nog wel weer een paar.
Ps : hebben jullie misschien ook stikkers voor op de koelkast. (Vraag dit voor een vriend natuurlijk)
Mooi samengestelde pakketen
Altijd goed
Altijd goed! Ruim assortiment. Al mis ik soms smaken, die niet meer terug lijken te komen, zoals lavendel-honing en met cantalkaas.