Efter min moster havde købt en masse lækre strømer Måtte jeg også prøve, jeg elsker uld og bruger uldsweaters næsten hver dag. Jeg bestilte Lange uldstrømper, nem bestilling, hurtig modtagelse og st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lige modtaget de skønneste lange uldsokker og en rigtig fin hue. Altid flotte sager fra Monte. Elsker at man samtidig støtter de fantastiske kvinder i Montenegro
Lille unik firmakoncept med helt original håndlavet hjemmestrik af helt naturlig uld uden at mikse med “plastic” garn. Jeg ville ønske at duft af ægte uld var bevaret. Det var desværre overdøv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lynhurtig ekspedition gjorde mig på 28 timer til lykkelig ejer af den ultimativ varmeste sweater, jeg nogensinde har ejet. At den er håndlavet giver en ekstra fin dimension. Eneste aber dabei er, at m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi laver økologiske håndlavede produkter af 100% rent uld. Vi har startet et samarbejde op med kvinder i Montenegro, hvor de strikker vores design med uld fra deres egne farme. På denne måde støtter vi et lokalt samfund med kvindelige strikkere, der nu har en indkomst, de før ikke havde. I 2020 nåede vi op på 150 kvinder! Tak for støtten - vi fortsætter eventyret! Bedste hilsner Zana Labovic Indehaver
Denemarken
Hurtig og perfekt levering og svar på et par spørgsmål. Meget tillidsvækkende.
kvinder i Montenegro
Pakken kom i løbet af et par dage,hvilket jeg syntes er rart.

Antwoord van Montehome
Jeg ville ønske at duft af ægte uld var bevaret. Det var desværre overdøvet med en ret stærk kunstig duft.
Købte en vest, som giver så meget naturlig varme om overkroppen. Rigtig høj og smuk strikke kvalitet helt til alle detaljer.
Armhuller kunne godt være lidt større for min skyld.

Antwoord van Montehome
Flot kundeservice, svare inden for få dage og har meget flotte service betingelser.

Antwoord van Montehome
Alt i alt en skuffende oplevelse. Selvom produktet ankom til tiden, levede kvaliteten ikke op til forventningerne. Dårligt håndværk og dårlige materialer efterlod mig med en følelse af fortrydelse over mit køb.

Antwoord van Montehome
Lækre sokker, der bliver ved med at sidde godt på foden uden at blive for løse.
Hurtig og upåklagelig levering.

Antwoord van Montehome
Gode sutsko der passer perfekt til den beskrivelse der er på hjemmesiden. Jeg er tilfreds med dem og nu må vi se hvor længe de holder.
Kan klart anbefales. Vær obs på at de er lille i størrelsen

Antwoord van Montehome
Fint men super irriterende at blive spammet med mails om at anmelde😡

Antwoord van Montehome
Sød og imødekommende ved byt af trøje. Trøjen er virkelig dejlig.

Antwoord van Montehome
Nemt og overskueligt køb.
Hurtig og pålidelig levering.
Kvaliteten er i top.
Jeg handler helt sikkert her igen

Antwoord van Montehome
Dejligt strik. Er behageligt at have på. Har slidt en bluse og sokker op. Har købt en mere. Kan ikke undvære den dejlige sweater. Hurtig levering til postkasse.

Antwoord van Montehome
Det er nogle lækre varer i har og lavet på en god og menneskelig måde, med respekt for naturen.

Antwoord van Montehome
Lees meer over geverifieerde reviews.