Wat is dit voor een belachelijke spam? Beetje ongevraagd bedrijven en instellingen mailen om een domein over te nemen voor 79 EUR excl., omdat de domein binnenkort uit quarantaine komt. En een van die... Toon meer
dit bedrijf biedt ons de domeinnaam www.harley-onderdelen aan. Het woord Harley mag je nooit gebruiken in een domeinnaam zonder toestemming van Harley Davidson zelf.
Mensen keken ook naar
Oplichting
Zoals de meeste hier, dezelfde truuk. Ik kreeg door de maanden heen bij onze verschillende bedrijven een mail binnenn of ik interesse had in een domeinnaam. Had ik wel, meerdere keren gemail maar geen reactie. Ik denk ga is bellen. Nummer op de website is niet in gebruik. Oplichting dus.
Ongewenste domein spammer
dit bedrijf biedt ons de domeinnaam…
MonterMedia biedt mijn eigen domeinnaam…
MonterMedia biedt mijn eigen domeinnaam die ik zelf gebruik te koop aan.
Dit kan toch niet...
Montermedia niet intrappen.
Montermedia niet intrappen.
Ongevraagd gemaild of ik intereese had in een web URL. zou 79,- kosten ex BTW. gezegd dat ik interesse had. 2 dagen later teruggemaild dat ze deze hadden geregistreerd voor mij. Ik heb hem toen voor 1,- ergens anders zelf geregistreerd. Gemaild dat ze geen contact meer mochten zoeken met mij. Mailden vervolgens toch terug dat dit raar was en dat ze het toch echt geregistreerd hebben. met een vreemde link waar dan bewijs staat van registratie...(met de naam van de contactpersoon, die zelf aangaf dat een ander dat vannacht gedaan had). Dit bewijs kan iedereen overigens namaken. Mijn Url staat gewoon op mijn naam en werkt goed. Dit is dus gewoon dikke vette scam. Ze geven in de algemene voorwaarden aan dat ze geen opt ins en socials gebruiken en dus niet anders kunnen dan koud mailen. Meteen afkappen en blokkeren is mijn advies
Ook hier ongevraagd mail gekregen…
Ook hier ongevraagd mail gekregen waarin ze proberen een domeinnaam te verkopen voor 79 euro.
Oplichting
Bieden een domeinnaam registratie aan voor € 79,-. Pure oplichting!
Pure oplichting
Oplichters..
Oplichters... Bieden een domeinnaam aan voor 79 euro terwijl deze gewoon beschikbaar is voor 0,12 cent. Heel triest... Daarnaast sturen ze mails zonder dat we ooit toestemming hebben gegeven...
Wat een ongehoord sneu bedrijf is dit…
Wat een ongehoord sneu bedrijf is dit zeg, ik zou zeggen zoek een hobby of een leuke baan ipv ons te benaderen met "top aanbiedingen" van 79,- voor domeinnamen die we zelf in beheer hadden en hebben opgezegd.
Woekerprijzen voor domeinnamen!
Bedrijf benaderde ons of wij geïnteresseerd waren in een bepaalde domeinnaam. Aanbod bedroeg € 79,00 excl. btw. Wij waren sowieso niet geïnteresseerd en zeker niet voor dit soort woekerprijzen!
Veel te duur!
Kreeg een (ongevraagde) mail dat ik een domeinnaam voor 79 euro kon registeren, de betreffende domeinnaam zou binnen een paar dagen vrij komen.
Domeinnaam was echter al beschikbaar en voor slechts 0,60 elders te registreren.
Trap er niet in zou ik zeggen.
SPAM, ongevraagd waardeloze domeinnamen verkopen
SPAM. Ongevraagd waardeloze domeinnamen verkopen. Stop met deze praktijken. Laat je niet misleiden, want deze domeinnamen zijn vaak gratis beschikbaar. Kijk voor eerlijke informatie over domeinnamen gewoon op Sidn.nl.
Ze verzamelen e-mailadressen zonder…
Ze verzamelen e-mailadressen zonder opt-in en bieden je vervolgens allerlei vreemde en vaak waardeloze domeinnamen aan. Ik heb mails van hen gehad op zo'n 10-15 verschillende e-mailadressen en meermaals gevraagd mij te verwijderen uit hun lijsten maar dit doen ze niet. Bij uit de buurt blijven.
2 domeinnamen gekocht
2 domeinnamen gekocht. Zojuist verhuisd. Dankjewel
Vrijdag een domeinnaam gekocht
Vrijdag een domeinnaam gekocht, het was geen probleem om eerst de verhuiscode te verstrekken... Ik was een beetje voorzichtig. Domeinnaam is inmiddels verhuisd.
Mijn ervaringen met montermedia:
Mijn ervaringen met montermedia:
oplichters! ze proberen vrije domeinnamen aan me te verkopen. Ik zag dat ze al eerder in de 'advertentie branche' actief waren....waarschijnlijk verkoop van nepadvertenties...weg van blijven!
Kan ik ook géén sterren geven
Kan ik ook géén sterren geven? Het bedrijf stuurt ongevraagd mailtjes om je over te halen een domeinnaam "die binnenkort beschikbaar komt" over te nemen voor "slechts" € 79,00 excl. BTW per jaar. Even nakijken en de genoemde domeinnaam blijkt gewoon beschikbaar te zijn. Ik kan hem zelf aanvragen, mocht ik dat al willen. Dat kost me het eerste jaar € 0,60 en vervolgens nog geen € 5,00 per jaar. Wat een oplichters!
SPAM, SPAM en nog eens SPAM
Ongevraagd voor de 2e keer op hun spam-lijsten terecht gekomen. Ik zit niet te wachten op hun e-mails om ongevraagd allerlei domeinen te registreren.