Heb in december 2020 trui besteld, tot op heden niet ontvangen, al verschillende keren heen en weer gemaild. Wilde vanmorgen weer mailen, maar mailbox bestaat niet meer. Ben mogelijk dus mijn geld... Toon meer
Levering duurde 2 maanden, waar 1-2 weken werd gecommuniceerd Er werd tussentijds niet gereageerd op e-mails Bij levering is (bewust?) de verkeerde maat geleverd, het label was eruit geknipt en... Toon meer
vandaag mijn bestelling toegekregen, na een aantal mails waarin ik mijn misnoegen had duidelijk gemaakt. Er was sprake van levering,moest bij de buren gaan horen of de dichtsbijzijnde postagentschap... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Heb in december 2020 trui besteld
Wilde vanmorgen weer mailen, maar mailbox bestaat niet meer.
Ben mogelijk dus mijn geld kwijt want kan ze nu nergens meer bereiken.
Hopelijk kan ik alsnog mijn geld via via terug krijgen of blijven duimen dat alsnog de trui binnen komt.
Mijn vertrouwen in onlineshoppen wordt door zulke bedrijven wel beschaamd
Niet te vertrouwen
Levering duurde 2 maanden, waar 1-2 weken werd gecommuniceerd
Er werd tussentijds niet gereageerd op e-mails
Bij levering is (bewust?) de verkeerde maat geleverd, het label was eruit geknipt en de trui valt veel te groot (wel 2 maten)
De website is al weken uit de lucht, er is geen retourprocedure te vinden
Via het e-mailadres dat ik van Montolivo heb is geen contact met hen te krijgen
Dit is typisch een bedrijf dat via Instagram advertenties mooie beloftes doet, snel wil cashen en daarbij de belangen en verwachtingen van klanten totaal niet serieus neemt
Bestel hier niets, dit bedrijf is niet te vertrouwen
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Allereerst duurde het erg lang eer het bestelde artikel bezorgd wordt. Bij ontvangst bleek het niet overeen te komen met de foto van de advertentie. Artikel voor €20,- retour CHINA gezonden. Dit blijkt 2 maart 2021 te zijn ontvangen op het retouradres. Het retourbedrag heb ik vervolgens tot heden nog steeds niet ontvangen??
Bomber jack
Ik heb een bomber jack besteld, dd: 22 december 2020 t.b.v € 49.95. Tot nu toe is het nog steeds niet binnen gekomen, een hele slechte ervaring met dit bedrijf, Montolivo. Ik hoop,als zij dit lezen, stappen gaan ondernemen, om als nog de bestelde bomber jack te versturen naar mijn adres in Nederland.
Grt, Max Hehanussa in Hoofddorp
Waar is mijn trui?
Op 10 januari 2021 een trui besteld, en volgens de track en trace is deze op 9 februari bezorgd. Uw pakket is bezorgd, veel plezier ermee!
Nou, ik weet niet waar maar niet bij mij. Daarna 7 x heen en weer gemaild met de klantenservice maar echt antwoord krijg je niet. Ook niet op de vraag wie dan de vervoerder is. Ik wil mijn geld terug of een trui, maar gezien de reviews op Montolivo lijkt het geld een betere optie. Gaat om € 39,95.
Vandaag 20-04-2021 maar weer eens gemaild, helaas...het mailadres bestaat niet meer. Mensen, niet bij bestellen!
Op 21 Jan.een trui besteld en levering…
Op 21 Jan.een trui besteld en levering bleef uit en reacties werden niet beantwoord. Heb een zeer negatief review geschreven.
Maar tot onze verbazing is de bestelde trui op 12 maart bezorgd. Het was blijkbaar een heel karwei voor de dames in China om deze te breien en te verzenden.
Nu dus tevreden en dus ook dit als review.
Had een bericht geplaatst op 24 feb
Had een bericht geplaatst op 24 feb. Over spijkerschoentjes die ik besteld had 10januari. Dacht dat ik opgelicht was, maar vandaag toch gekregen. Ben er super blij mee.
Ik heb in januari een jas besteld voor…
Ik heb in januari een jas besteld voor mijn man maat m. Wel binnen gekregen, maar leek wel een kinderjas! Ik moest hem terugsturen naar China wat me 30 euro kostte!! Na bijna 2 maanden nog steeds geen geld teruggekregen, dus in totaal 90 euro kwijt!
7 weken terug 2 truien besteld
7 weken terug 2 truien besteld , v de week eindelijk gekregen 1 trui mt xl is valt vrij groot en de 2e trui lijkt wel een s.
Prijs/ kwaliteit verhouding ver te zoeken.
Ik heb nooit geweten dat dit uit China kwam,anders had ik er nooit besteld
Retour sturen kan maar kost meer dan € 30
Bedenk je eerst voor je daar besteld
Geen bestelling doen bij deze firma
Geen bestelling doen bij deze firma. Zij leveren niet.
Je bent je centen kwijt.
OPLICHTERS!
Schoenen niet ontvangen
Schoenen niet ontvangen, volgends mij zijn het oplichters vooral nu ik al deze berichten zie. Er wordt vermeld dat ze zijn geleverd maar heb niks ontvangen. Dus mensen vooral niet hier bestellen. Ook al een paar keer gemaild maar totaal geen reactie
Ik heb in december een trui besteld en…
Ik heb in december een trui besteld en ook nog niets ontvangen heb nu een mail gestuurd ben benieuwd op een reactie maar na de reviews te lezen ben ik oom bang dat dit oplichterij is
Bestelling niet geleverd
Zo de reviews te lezen zitten meer mensen te wachten op de levering van een trui.
Ik sluit mij aan bij de mensen die zich opgelicht voelen.
Zit vanaf 19-01-2021 te wachten. Ook na herhaalde e-mail bericht, ontving lijkt wel geautomatiseerde antwoorden. Mooi onderwerp voor kassa, radar of dergelijk tv programma.
Ab
15 januari blauwe gymschoenen besteld
15 januari blauwe gymschoenen besteld, 2x een mail gehad dat ze onderweg zijn, niks gekregen, na een mail van mij geen antwoord, dikke oplichters
Kortweg oplichters NIETS BESTELLEN GELD…
Kortweg oplichters NIETS BESTELLEN GELD KWIJT
Op 19 januari €39,99 overgemaakt. Waar blijft mijn trui
Op 19 januari €39,99 overgemaakt voor een trui.
Na zevenvoudig mailverkeer steeds te horen gekregen dat de trui onderweg is, geloof ik er niet meer in.
Ik ben opgelicht!
Ook nadat ik hen sommeerde mijn geld terug te storten, antwoordde montolivo dat niet meer geannuleerd kan worden omdat de trui onderweg is
De trui maakt blijkbaar een wereldreis voordat 'ie bij mij op de mat valt.
Trui ontvangen maar....maatje s
Ik had XL besteld.
Ik moet de trui zelf naar China terugsturen. Dat is, aldus Montolivo, het snelst. Trui is naar de kringloop.
€40,00 kwijt, ervaring rijker
Een trui besteld 20 januari 21
Een trui besteld 20 januari 21. Benieuwd of ik die krijg. Had 18-2-21 uiterlijk geleverd zullen zijn. Volgens track en trace nu in Sjanghai. Leuke foto van Lisanne in de mail. Foto komt je vaker tegen op internet. Gewoon knippen en plakken, fake dus....
Een jasje besteld en na weken…
Een jasje besteld en na weken ontvangen. Ziet er niet uit. Kan hem terugsturen naar een adres in Azie. Oplichting. Mails gestuurd, maar niet terug te sturen naar Montolivo in Nederland. Bestel geen artikelen via dit bedrijf.
Oplichting
Bestel een trui, weken terug. Krijg een mail dat ik mijn trui ontvangen heb. Ik weet van niks. Niemand reageert op reclamatie en krijg steeds mailtje terug. Er wordt iemand rijk over de rug van klanten die vertrouwen hadden. Oplichters
Nog steeds niets ontvangen
Nog steeds niets ontvangen. Waardeloos bedrijf.
Alex