Stor anbefaling Vi har over de sidste år, købt flere senge, puder, dyner, pyntepuder og sengetæpper hos Moonbeds. Bedre anbefaling gives nok ikke :-) Man får altid rigtig god rådgivning - både til... Toon meer
Bestilte håndklæder m.v Levering lige efter bogen og rigtig god service og vejledning
En absolut fantastisk oplevelse med Karna fra Moonbeds. Servicen er uden beklagelse, levering i top. Og jeg sover bedre end nogensinde. Jeg kan kun anbefale dem, deres pris og kvalitet hænger 100%... Toon meer
Selvom vores varer blev lidt forsinket grundet julen, var der god kommunikation hele vejen igenne. Vi er meget glade for vores puder som virker til at være god kvalitet. Alt forløb let og gnidningsfri... Toon meer
Online salg af kvalitetssenge og tilbehør til soveværelset og hjemmet
Møllebakken 2, 5300, Kerteminde, Denemarken
Vraagt klanten om een review
En absolut fantastisk oplevelse med Karna fra Moonbeds. Servicen er uden beklagelse, levering i top. Og jeg sover bedre end nogensinde. Jeg kan kun anbefale dem, deres pris og kvalitet hænger 100% sammen.
Tusind tak Karina!
Kan kun anbefale Moonbeds.
Fantastisk kundeservice hos Moonbeds. Ærlig og kompetent rådgivning. Hurtig og sikker levering. En fornøjelse!!
Jeg købte en dundyne hos Moonbeds. Der var issues i forbindelse med handlen. En fejl var min egen, en fejl var butikkens. Det hele blev håndteret meget professionelt, og jeg fik under hele processen god vejledning telefonisk.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg anbefaler stedet til andre.

Antwoord van Moonbeds
God kvalitet lokalt i Kerteminde 😴
Jeg har købt madrasser, verdens vildeste topmadras og sengetøj fra Moonbeds i Kerteminde. Jeg har ikke sovet så godt længe ❤️
Super service, meget kvalificeret vejledning inden købet. Alt i alt en rigtig købs oplevelse

Antwoord van Moonbeds
Den bedste vejledning ved Karina og Henrik, deres senge bygge direkte til os. Så madrassen passer til vores behov. Det flotteste design, og alt kom som planlagt. Ali i alt en rigtig god oplevelse vi kun kan anbefale.