De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Toon meer

In februari mijn loopband ontvangen. Helaas is deze groter en zwaarder dan verwacht. Er werd aangegeven dat je de loopband kunt retourneren als deze niet bevalt. Vrijwel direct contact opgenomen maar... Toon meer
Ik ben zeer tevreden met de band,maar er zijn 2 minpunten.hij is nl.kort en de helling moet je handmatig bedienen,het is of plat of 10%terwijl je andere banden hebt die automatich met afstandsbedieni... Toon meer
Heel tevreden met deze loopband! Hij is breed en lang genoeg om comfortabel stevig door te stappen met mijn lengte van 1.70 m. De loopband voelt stabiel aan en werkt tot nu toe prima. Een klein aan... Toon meer
30 days to try. 2 years guaranteed.

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wat een geweldig apparaat! Doet precies wat ik wil, is stil, neemt niet veel ruimte in en is krachtig, een mega aanrader. De team van Moov is ook geweldig, hun persoonlijke aandacht gaf me meer vertrouwen in het apparaat.

Antwoord van Moov
Super mooie handige loopband.
Puntje van kritiek is dat de klem om hem uit en in te klappen erg zwaar gaat. En de band is zwaarder dan ik dacht, maar ook wel logisch. Met de helling die in principe 1 stand heeft moet je goed opletten dat je doorstapt want anders lig je er wel af.
Verder top ding!

Antwoord van Moov
Het is een mooie band, makkelijk onder bed of bank te plaatsen. Wat ik wel mis is dat ik niet rechtstreeks mijn prestaties naar mijn telefoon kan zetten. Ik moet nu onthouden welke getallen er op de display staat, maar als ik nu stop met lopen zijn die getallen meteen weg. Dit zou een fijne toevoeging zijn!

SmartStep Pro v3 Incline
Mijn dochter en ik waren op zoek gegaan naar een loopband: compact en makkelijk voor thuisgebruik maar wel goede kwaliteit. Aangenaam verrast door Moovv. Ondanks nog kort in gebruik nu al positief. De uitvoering is fraai, montage eenvoudig, de mat zorgt voor goede demping. Loopt fijn en de stang is ook stevig wat ook fij. Is. Geluid hier laag. Stofhoes = optie. Deze ook gekocht en bevelen we aan. Levering en contact met Moovv ook prima. Top!

Antwoord van Moov
Fijne loopband. Voor mensen die grote stappen zetten weet ik niet of deze band geschikt is.
Prima communicatie met bedrijf

Antwoord van Moov
Een vriendelijke mail gekregen, dat er enige vertraging was.
Product voldoet aan verwachting, geen moeilijke instructies, binnen 20 minuten in gebruik. Geluidsniveau boven verwachting, top product!

Antwoord van Moov
In eerste instantie niet geleverd terwijl we thuis waren. Maar na contact met MOOV, is de loopband heel snel geleverd was top service van MOOV en dit was een zeer goede ervaring. De loopband is top.

Antwoord van Moov
Snelle levering, goede service, nette afhandeling. Vriendelijke medewerkers.

Netjes verpakt aangeleverd.
Duidelijke handleiding erbij.
Werkt goed, zoals omschreven.
Een nadeel, de resultaten zie je alleen tijdens het lopen. In pauze of stop stand kun je het niet meer uitlezen.

Antwoord van Moov
Ik vind de moovv loopband ideaal, compact, makkelijk weg te rijden door de wieltjes. Als je hem ergens tussen wil schuiven is het wel even lastig, maar dat hou je bijna niet tegen
Hij is makkelijk te bedienen en heeft zelfs een afstandsbediening als je de railing niet gebruikt, voor bijv onder een bureau
Ik ben lang en heb lange benen, maar vind de grootte echt voldoende, je kunt grote stappen zetten als je dat zou willen
Wat ik fijn had gevonden is dat de railing, dus waar je ook je tablet op kan zetten is dichter naar je toe zou zijn
Ik loop soms wat wiebelig waardoor ik me wil vasthouden, maar dat is dan net ongemakkelijk. Klein puntje van verbetering, maar ik ben er echt ontzettend blij mee

Antwoord van Moov
Gemakkelijk bestellen en betalen, en een snelle levering. De loopband is gemakkelijk en prettig in gebruik. Een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudig te bedienen en via Bluetooth te koppelen met je telefoon voor muziek via de box van de loopband. Ik ben heel tevreden!

Antwoord van Moov
Super blij hiermee, het geeft me extra tijd om te bewegen tijdens het werken in de studio!

Antwoord van Moov
super mooi product, deze loopband. Gemakkelijk te installeren. Werkt goed, degelijke uitvoering

Antwoord van Moov
Zeer snelle levering (3dagen sneller dan verwacht) en heel professioneel verpakt. Het pakket voelde ogenblikkelijk zeer degelijk aan. Het opstellen was een fluitje van een cent. De loopband voelt zeer stevig en is handig in gebruik. Ik ben alvast fan!

Antwoord van Moov
Ik beveel het niet aan. Loopband maakt zeer veel geluid en vertoont na enkele weken al duidelijke mankementen. Prijs-kwaliteit GEEN aanrader. Geen reactie van de klantendienst.

Antwoord van Moov
Het pakket is zonder problemen bij mij aangekomen. De installatie was heel eenvoudig en we hebben het zonder problemen opgezet. Voorlopig is er geen probleem en ik hoop dat dat in de toekomst ook zo blijft. Tot nu toe heb ik geen enkel probleem met de loopband.

Antwoord van Moov
Na drie weken nog niks ontvangen, geen bevestiging van verzending of niks. Al drie keer contact opgenomen maar wordt ook weinig actie op ondernomen