Mosaic Art Studio Netherlands Reviews 22

1. Handwerkkunst
  2. Kunstatelier
  3. Kralenwinkel
  4. Handwerk

Mosaic Art Studio is de eerste kunststudio in Hong Kong, Taiwan, Canada, Nederland, Noorwegen en VS die het maken van traditioneel glasmozaïek lampen eenvoudig maakt en er een workshop van maakt die iedereen kan doen.

4,6

Uitstekend

Super Workshop!

Wat een super Workshop! Ik had een boeking voor 1 persoon gemaakt in Amsterdam en dat was absoluut geen probleem. Het was heel gezellig, creatief en omdat er verschillende lange tafels staan heb je binnen no time contact met de hele tafel. Grote keuze uit prachtige kleuren. Er worden patronen getoond, of je verzint zelf een ontwerp, mag allemaal. Een aanrader voor iedereen! Ik ben fan en ga of nog een keer, of bestel een DIY pakket. ++++

12 oktober 2025

Geweldige workshop

De mozaïek lamp workshop was echt één van de leukste workshops die ik samen met mijn vriendinnen heb gedaan! De heren die de workshop hebben gegeven hebben erg duidelijk uitgelegd hoe we te werk moesten gaan en de hele workshop konden we al onze vragen stellen en ook vragen hoe de kleurtjes er met en zonder licht uit zien op de lamp. Ook kregen we nog een lekker Turks hapje erbij. Tijdens de workshop hadden we enorm veel keus en konden we patronen volgen of onze eigen fantasie gebruiken. Echt een hele geslaagde workshop!

Ik ben super blij met de begeleiding en de creatie die ik tijdens de workshop heb gemaakt! De lamp krijgt een mooi plekje!

21 september 2025

Haal 1001 nachtvibes in huis!

Twee Turkse heren die een fantastisch leuk bedrijf hebben, zelf mozaïek lampen maken. Zij geven op een professionele manier met een vleugje humor de workshop waarbij je zelf een geweldig leuke mozaiek lamp mee naar huis mag nemen. Er is veel keuze in lampen, je geeft je voorkeur van te voren door bij het reserveren.

Eenmaal bezig heb je keus uit diverse kleuren en vormen glas. Er zijn fysieke voorbeelden aanwezig en er is ook een placemat waar je voorbeelden kunt namaken. Je bent tijdens de workshop bezig met het lijmen van het glas en kralen. Eenmaal klaar krijg je je creatie mee in een doosje en nadat de lijm is uitgehard kun je thuis aan de slag met het voegen van de lamp. Alles wat je nodig hebt zit ruimschoots meegeleverd in een apart doosje. Hoe je alles moet afwerken is heel duidelijk uitgelegd in een boekje en er is ook een link naar een instructievideo. Al met al zit de workshop buitengewoon professioneel in elkaar. De kwaliteit van de producten is heel goed. Ook de instructies, verpakkingsmateriaal en flyers zijn van top kwaliteit. Alles om je product zo goed mogelijk te vervoeren.

Wat charmant is is de lekkernij die geserveerd wordt tijdens de workshop.

Al met al een top ervaring en ik raad het iedereen aan die een beetje 1001 nachtvibes in huis wil halen.

29 juni 2025

Superleuke workshos

Zowel de mozaïek workshop als het keramiek schilderen gedaan. Beiden super leuk om te doen. Aardige mensen en goede uitleg. Genoeg voorbeelden en materialen. Komen vast en zeker nog eens terug om nog een lampje te maken of een schaaltje te schilderen

15 september 2024

Wat een heerlijke workshop!

Wat een heerlijke workshop was dit. Hele lieve en kundige begeleiding. Goed voorbereid. Heel veel voorbeelden en heel veel verschillende materialen aanwezig. Echt een aanrader! Een aanwinst voor je inrichting.

29 september 2024

Heel goed georganiseerd en veel keuzes

Heel goed georganiseerd en veel keuzes! Hele leuke middag gehad

24 augustus 2024

Antwoord van Mosaic Art Studio Netherlands

Bedankt voor je review, Myrthe! We zijn blij dat je de workshop leuk vond en een leuke middag gehad. We hopen je snel weer te zien!

Aanrader

Ontzettend leuke workshop gehad. Was heerlijk om te doen, veel keuze qua kleuren en patronen. Leuke combi van zelf creatief zijn en iets nieuws leren. Was een fijne sfeer en trainers waren erg prettig en welkom. Ook erg tevreden over het resultaat!

3 maart 2024

Antwoord van Mosaic Art Studio Netherlands

Bedankt voor je mooie review, Judy! We zijn blij dat je de workshop zo leuk vond en tevreden was met de keuze aan kleuren en patronen. Fijn om te horen dat je de combinatie van creatief zijn en iets nieuws leren waardeerde, en dat je het resultaat zo mooi vindt. We hopen je snel weer te verwelkomen!

Heel erg leuk!

Super mooie plek, hele lieve mensen. Duidelijke uitleg en mooie materialen. Lekker hapje en thee en koffie. Wij komen heel graag nog een keer, het maken van een waxinelichtjeshouder was heel leuk en we willen absoluut ook nog de andere workshops doen!

26 januari 2024

Antwoord van Mosaic Art Studio Netherlands

Bedankt voor je geweldige review, Daniek! Fijn om te horen dat je de plek en de vriendelijke service waardeerde. We zijn blij dat je genoten hebt van de duidelijke uitleg, de materialen, en de hapjes en drankjes. We kijken ernaar uit je weer te zien voor de andere workshops!

Absolute aanrader

Een goede uitleg van aardige mensen. Veel verschillende kleuren en vormen glas waar een leuke lamp van gemaakt kan worden.
De volgende staat al weer geboekt.

3 februari 2024

Antwoord van Mosaic Art Studio Netherlands

Bedankt voor je enthousiaste review, Jacqueline! We zijn blij dat je de uitleg en de materialen waardeerde en dat je al je volgende workshop hebt geboekt. We kijken ernaar uit je weer te zien!

Ga zo door!

Geweldige sfeer en prachtige materialen. Alles is zeer goed bedacht en is een kunst die het proberen waard is. Leuk om alleen of met familie, collega's en vrienden te doen.

22 december 2023

Zeker een aanrader

Een prachtige plek en echt een unieke ervaring.

6 mei 2023

Antwoord van Mosaic Art Studio Netherlands

Bedankt voor je reactie en we zien je graag bij andere workshops. ^.^

Het was gezellig om te doorbrengen tijd…

Het was gezellig om te doorbrengen tijd met vrienden en gezin. Tijdens werkshop zij geven lekker Turkse baklava en Turkse thee. Fantastish concept.

22 juli 2022

Antwoord van Mosaic Art Studio Netherlands

Wat leuk om te zien Eren! Veel plezier ermee!

ik heb van mijn creatief kanten ontdekken!!

ik vind de sfeer heerlijk. Ik heb van mijn creatief kanten ontdekken. Alle medewerkers zijn heel zorgen. Er zijn veel verschillende alternatieven om te doen. Lekker hapjes😊

7 januari 2023

Bedankt Sukran! We zien je graag bij andere workshop! ^.^

We hebben samen met mijn man mozaïek.

We hebben samen met mijn man mozaïek waxinelichthouder gemaakt voor ons nieuwe huis. Kunstenaar heeft het heel goed uitgelegd. De sfeer van de workshop was erg warm.

18 mei 2022

Antwoord van Mosaic Art Studio Netherlands

Bedankt voor je mooi reactie! Jullie zijn altijd welkom bij ons workshop:)

Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)